Nieuws

“Beschieting ziekenwagen door veiligheidsdiensten” in scène gezet (VIDEO)


MEDIAWERKGROEP SYRIE – 29 november 2011

De ambulancier gooit het raam zelf aan diggelen met zijn arm en dus niet een kogel. Bovendien blijkt hij niet erg gewond te zijn. Mooi in scène gezet door de Syrische oppositie.

.

Een andere in elkaar gestoken video door de Syrische oppositie. Ze beweren hier dat een bloedbad gepleegd werd door het Syrische leger tegen ‘vreedzame demonstranten’, maar je ziet aan het begin van de video een van die vermeende doden zijn arm en hoofd bewegen… om ‘hallo te zeggen’ tegen de camera!

.

En ook het kind Sari Saoud werd niet gedood door Syrische veiligheidsagenten zoals Al Jazeera beweert, maar door criminele bendes, zegt zijn moeder in een schrijnend vraaggesprek.

.

De Syrische webstek van de oppositie schrijft ook zelf over een gedode Saudi die tegen het regime vocht in Homs. Dus de buitenlandse terroristen zijn geen fabeltje van Assad-aanhangers.

.

De afgelopen dagen zagen we beelden van het dode lichaam van de Syrische cameraman Farzat Jarban. Het lijkt erop dat hij genadeloos werd gemarteld en zijn ogen werden verwijderd. Of het Syrische regime hiervoor verantwoordelijk is – zoals de audio bij de video beweert – of criminele bendes is onduidelijk. Alvast moet een onafhankelijk onderzoek komen naar de dood van Farzat Jarban.

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

%d bloggers liken dit: