Nieuws

De foto’s die onze westerse media u niet tonen: 12/03/2012


Op 22 februari 2012 publiceerde een Duitse journalist een foto van een terrorist van het zogenaamde 'Vrije Syrische Leger', die burgers beschiet vanuit een klaslokaal in Deir Baalbeh in de provincie Homs.

.

.

Dit is de manier waarop satellietkanalen liegen, hypocriet zijn en ideeën van terrorisme en salafisme verspreiden. Zij zijn diegenen die mensen doden en nadien tranen laten tijdens hun uitvaart.

.

.

.

.

.

.

Terroristen vallen huizen van burgers aan in Homs op 17 februari 2012. Het Syrische leger gaat verder met haar opdracht om terug rust en veiligheid te brengen.

.

Al-Jaafari: de ontwerpresolutie over Syrië bij de Verenigde Naties is onevenwichtig.

.

De islamitische geestelijke Ahmad Sadeq werd met vijf kogels doodgeschoten door terroristen omdat hij kritiek op hen had.

.

Fotomanipulatie door de Syrische oppositie: de Syrische vlag werd vervangen door deze van de oppositie.

.

Het opblazen van een oliepijpleiding door terroristen in Homs op 15 februari 2012.

.

President Bashar al-Assad bezoekt gewonde soldaten en veiligheidsagenten in het Yussef Alazame hospitaal in Damascus.

.

Het klooster van O.L.V. van Saidnaya op het platteland van Damascus werd geraakt door twee granaten vanuit de buurt Rankous. Er was alleen materiële schade aan de muur en de kelder.

.

.

Links: martelaar Duraid Haidar Mohammed met zijn zoon Haidar. Hij werd gedood bij het verdedigen van zijn land op 7 augustus 2011. Rechts: presidentsvrouw Asma al-Assad bezoekt de familie van Duraid; een foto met zijn zoon Haidar.

.

Priester Bassillioius Nasser werd in Hama door terroristen gedood op 25 januari 2012. Hij was op het moment van de aanslag op weg naar een gewonde parochiaan om hem hulp te bieden in de buurt van Al-Jarjmah.

.

Vrouwenorganisaties verzamelden in de stad Lattakia om elke buitenlandse inmenging te verwerpen en de nationale eenheid van Syrië te benadrukken.

.

Het Syrische volk schaart zich achter de geleidelijke hervormingen van president Bashar al-Assad. en de nieuwe grondwet die meerdere politieke partijen en vrije verkiezingen mogelijk maken.

.

In beslag genomen wapens en apparatuur van terroristen.

.

In beslag genomen wapens en apparatuur van terroristen.

.

'Humanitaire hulp'? Neen, apparatuur voor gewapende opposanten!

.

"In Syrië: ik wachtte elke avond op mijn vader. Hij werd gedood en in de rivier gegooid. Stop de steun aan gewapende bendes en opposanten. Laat het moorden tegen ons ophouden!"

.

Terroristen in Homs hebben een 'paspoort naar de hemel' bij.

.

Waar is de democratie van de andere landen van de Arabische Liga? Qatar, Bahrein, Saudi-Arabië...?

.

Martelaar Shadi Solomon Sha3r.

.

De Amerikaanse senator en oorlogswolf John McCain is verbaasd over de sterkte van het Syrische leger.

.

De extreem-sektarische kolonistische drie sterren staan garant voor het verdelen van Syrië in drie sektarische zones. Het Syrische volk verwerpt een terugkeer naar het kolonialisme onder Frankrijk!

.

Schokkende beelden: doodseskaders doden kinderen in Homs. Dit is hun 'vrijheid'! Deze moordenaars zijn geen Syriërs!

.

Vreedzaam protest? Homs, 5 maart 2012.

.

De Israëlische president Peres praat het gedrag van gewapende opposanten nog goed.

.

Gevaarlijke en gewapende terrorist in Damascus uitgeschakeld.

.

"In Syrië: we hadden elkaar ontmoet, vonden de liefde en waren van plan om te trouwen. Terroristen ontvoerden mijn verloofde. Ze werd gedood. Stop de steun aan de gewapende bendes en opposanten. Stop het moorden tegen het Syrische volk!"

.

"In Syrië: ik ging naar school zonder angst. Toen staken terroristen mijn school in brand. Stop de steun aan de gewapende bendes en opposanten. Stop het moorden tegen ons volk!"

.

Het fort Syrië zal nooit vallen.

.

In beslag genomen wapens van opposanten. Vreedzame betogers?

.

Het Vrije Syrische Leger schiet nu ook al helikopters neer uit het verleden (Afghanistan)!

.

De geboorte van terroristen...

.

Reacties

3 gedachtes over “De foto’s die onze westerse media u niet tonen: 12/03/2012

 1. Wij hier in de westerse wereld worden dagelijks gehersenspoeld door onze media. Ik schaam met echt vaak om Europeaan te zijn. Omdat grotendeels van de europeanen de westerse media gelijk geloofd! Als domme kudde dieren lopen wij achter de Vs en Israel aan. Ik hoop echt dat Syrie de terroristen (rebellen) snel kan neutraliseren. En zijn landgrenzen zo kan beschermen zodat er geen nieuwe wapens en terroristen het land binnen gesmokkeld kunnen worden. Het zionistiche westen probeerd er alles aan te doen om Syrie onstabiel te maken met hun verdeel en heers politiek. Net zoals in Libie een versnipperd land kan immers nooit een gevaar opleveren en is makkelijk te manipuleren. Europeese burgers word eens wakker en kom in protest tegen onze eigen agressie politiek en dat van de Vs en Israel.

  Geplaatst door Alte | 12 maart 2012, 11:41
 2. Eerlijk gezegd geloof ik niets van deze pro-Asad propaganda. Als je familie met bosjes om zeep wordt geholpen, dan ga je jezelf wel bewapenen. Een moslim laat niet moedeloos zijn dierbaren afslachten, zoals nu gebeurt door het leger van deze Taaghut.

  Al met al is de manipulatie van de bovenstaande beelden mij meer dan duidelijk.

  Geplaatst door Umm Hafsa | 16 maart 2012, 19:39
 3. Beste Umm Hafsa … de meesten hebben oogkleppen aan, geloof me! Het westen gaat over lijken als het om OLIE gaat. Heb zelf een vriendin die van Syrië is en wie weet het beste wat er aan de hand is? Zelfs westerse journalisten zijn ervan overtuigd dat dit allemaal het werk is van CIA, MOSSAD en anderen die er alle belang bij hebben om Syrië te verzwakken om gemakkelijker te komen bij IRAN. Ze zijn al jaren aan het plannen en mij verwondert het alweer dat de meesten zo naïef zijn en alles slikken wat hier gezegd wordt.

  http://www.bovendien.com/laatste-nieuws/syrie-wie-de-media-in-handen-heeft-spreekt-de-waarheid-of-toch-niet

  Vredesgroeten!

  Geplaatst door purplegreen | 5 mei 2012, 19:55

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

%d bloggers liken dit: