Pers

PERSBERICHT: Mediawerkgroep Syrië veroordeelt terreuraanslagen in Syrië


Mediawerkgroep Syrië

18 maart 2012

Als Mediawerkgroep Syrië betuigen wij ons medeleven aan de getroffenen van de dodelijke aanslagen in Damascus, Yarmouk en Aleppo en aan de nabestaanden van de slachtoffers, waarvan de meeste burgers waren.

Wij wensen de Syrische bevolking veel sterkte om dit drama te boven te komen en veroordelen deze terreuraanslagen bijzonder scherp. Het is verbijsterend dat zoiets kan gebeuren in Syrië, een land met een bevolking die bekendstaat als vredelievend. Het brutale en laffe geweld tegen weerloze Syriërs moet ook door iedereen veroordeeld worden.

Syrië stond altijd voor een seculiere en solidaire samenleving en moet dit ook blijven. Terreuracties zoals op zaterdag 17 maart 2012 en zondag 18 maart 2012 zijn onaanvaardbaar en dit is NIET de vrijheid die het Syrische volk wenst.

Mediawerkgroep Syrië.
www.mwsyria.com
Reacties: info@mwsyria.com
Contact: +32  487 592 565

De Mediawerkgroep Syrië bestaat uit vrijwilligers uit Vlaanderen en Nederland; zowel Syriërs als niet-Syriërs die tekortkomingen in de media aankaarten. We komen op voor het zelfbeschikkingsrecht van het Syrische volk en het respecteren van de Syrische soevereiniteit volgens het internationaal recht. Wij kanten ons tegen elke buitenlandse inmenging in de interne zaken van Syrië en steunen het democratische en politieke hervormingsproces van de Syrische regering. Wij wensen het behoud van Syrië als een multiculturele seculiere samenleving volgens de wil van het Syrische volk en veroordelen elke vorm van geweld en terrorisme.

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: