Nieuws

Terroristen overleggen wat te doen met lijken van Syrische soldaten (AUDIO-VIDEO)


Syrische soldaten halen tien verminkte lichamen in uniformen uit een massagraf voor het gebouw van de militaire politie. Vier politieagenten lagen onthoofd in het massagraf dat op 12 juni 2011 werd ontdekt. Later zou men nog andere massagraven ontdekken van de 120 politieagenten die in Jirs al-Shughour werden gedood die maand, waarvan 86 agenten op 6 juni 2011. (Foto: AFP/HO/Syrian TV)

.

.

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 22 april 2012 – Welk land zou het toelaten dat men 120 soldaten op een beestachtige manier om het leven brengt, terwijl buitenlandse media het steeds hebben over ‘vreedzame protesten’? Reeds in juni 2011 sloegen bij criminele bendes alle stoppen door met hun gruwelijke moordpartij in het Syrische plaatsje Jisr al-Shughour met schokkende beelden, waarvoor we waarschuwen, in deze VIDEO.

Vraag ook eens aan de moeders en familieleden van deze soldaten, veiligheidsagenten en burgers die werden gedood door terroristen wat zij denken van de benaming die de westerse media gaven aan deze bendes: ‘vreedzame betogers’.

.

.

En hoorde je op Al Jazeera, CNN, Al Arabya, France 21 en andere media over het meisje dat werd verkracht door anti-regeringsbetogers?

.

.

Al Jazeera had het immers te druk met leugens rond een ‘door het leger gedood gezin onderweg van Turkije naar Jisr al-Shughour’ dat nadien springlevend bleek te zijn.

.

.

Zijn mensen die wegen afsluiten, met stenen gooien en naar de politie schieten – zoals hier in Homs – ‘vreedzame demonstranten’?

.

.

Ook in Hama werden wegen versperd door criminelen, auto’s en eigendommen werden vernield en zelfs op het gezondheidscentrum werd geschoten. Miljoenen dollars schade werd aangericht terwijl de media die beginmaanden van de onrust omschreef als ‘vreedzaam protest’. Zouden de Verenigde Staten zulke daden niet benoemen als ‘terrorisme’ en de verantwoordelijken zwaar straffen? Waarom zou Syrië dit dan niet mogen doen?

.

.

Betogers willen ‘vrijheid’ met een islamitische haatprediker zoals Adnan al-Arour die wegens misdaden uit het Syrische leger werd gegooid. Dit is niet de vrijheid die het Syrische volk wenst.

.

.

Twee soldaten werden op 11 juli 2011 door terroristen ontvoerd in Homs. Een gruwelijke VIDEO werd door deze criminelen vrijgegeven met bijzonder schokkende beelden van hun verminkte en in brand gestoken lichamen.

Nadat Syrië werd geschorst als lid van de Arabische Liga, gaf de Syrische president Assad een vraaggesprek met de Sunday Times. Hij had het toen ondermeer over de militanten en de wapensmokkel naar hen door de buurlanden. “Het probleem is niet rond de president, maar gaat over stabiliteit en de eenheid van Syrië en een minderheid aan militanten die Syriërs dagelijks doden”, zei Bashar al-Assad.

.

.

In Syrië krijgt men zaken voor elkaar waar andere landen jaloers over zijn.

.

.

Honderden Syriërs drongen er bij rechters in hun land op aan om Al Jazeera aan te klagen voor grootschalige manipulatie van de feiten in hun land.

.

.

In heel het land troffen de Syrische autoriteiten gesmokkelde wapens aan, zoals hier in Bab Sba’ in Homs.

.

.

Ook opmerkelijk was het aansporen door de Amerikaanse ambassadeur Ford tot rebellie tegen het bestuur van president Assad in Damascus, Hama en op andere plaatsen.

.

.

Buspassagiers werden gedood door terroristen omdat ze tot een bepaalde sekte behoorden. De terroristen kregen communicatieapparatuur van de Amerikaanse ambassadeur Ford en later ook van landen zoals Nederland.

.

.

En niet te vergeten… miljoenen Syriërs komen al meer dan een jaar spontaan op straat om de hervormingen onder president Assad te steunen. Onze westerse media zwijgen deze massaprotesten dood.

.

.

Malik Imran.

Advertenties

Reacties

3 gedachtes over “Terroristen overleggen wat te doen met lijken van Syrische soldaten (AUDIO-VIDEO)

  1. Ik denk dat dit de waarheid dichter benaderd dan al het geschreeuw van de losgeslagen bandieten. Die zijn op niets anders uit dan onrust en ZELF de macht in handen. Ze hebben helaas nog nooit gehoord van samenwerken.

    Geplaatst door Dokus 22 | 23 april 2012, 10:55
  2. Stuur dit naar de vrt! Ik heb er niet naar gekeken, weet al genoeg, maar stuur dit naar de media! Maak een petitie om de media leugens en stilzwijgen aan te klagen, ik teken mee! Print de petitie uit en geef het onder het toeziende oog van de geschreven pers die je al op voorhand hebt opgeroepen te komen fotos nemen, af aan de redacties! ZOO MOET JE DAT DOEN! Geef af aan de VRT en bel de VTM dat je iets gaat doen of omgekeerd! Idem de krantenbonzen!

    Geplaatst door H.Franckaert | 20 augustus 2012, 00:32
  3. Eigenlijk zouden de Russen meer moeten doen tegen die terroristen.

    Geplaatst door morrie | 24 december 2012, 17:44

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

%d bloggers liken dit: