Nieuws

Syrian Girl: “Chemische wapens als valse vlag operatie in Syrië” (VIDEO)


.

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 5 augustus 2012 – Nieuwe zendingen met gasmaskers zijn opgedoken in Syrië voor het gebruik door de door het buitenland in elkaar gestoken opstand van ‘al-CIAda’ (al-Qaida opgericht door de CIA). Misschien ter voorbereiding van de valse vlag geplande aanval met chemische wapens die door de NAVO zullen worden gebruikt als een hulpmiddel om sancties en interventies te krijgen met goedkeuring van de Verenigde Naties (VN).

En in de laatste 24 uur  herhaalde de Israëlische ambassadeur bij de VN beschuldigingen dat de Syrische regering chemische wapens zou gebruiken tegen zijn eigen mensen. Dit legt de grondslagen om de valse vlag operatie te laten plaatsvinden. Bovenstaande video door Syrian Girl is een overzicht van de gebeurtenissen.

Ook het Syrische volk vreest voor het gebruik van chemische wapens door gewapende rebellen in een grootstad zoals Aleppo om nadien de schuld te steken op het Syrische nationale leger.

Malik Imran.

.

* Linken:

Syria Chemical Weapons: Israel Would Strike To Secure Syrian Arsenal

Syrian rebels aim to use chemical weapons, blame Damascus – report

USA, Israel gearing up for Valentine’s Day massacre

US warns Syria amid chemical weapon fears

Syrians: NATO-backed Militants Seen Donning Gas Masks

.

De gevolgen van oorlog in Qalat al-Madeeq in Hama.

.

Kort nieuws:

 • De Syrische journalist Maya Naser bevestigd dat de helft van het aantal doden in Syrië soldaten van het Syrische nationale leger zijn zoals ook de Syrische ambassadeur bij de Verenigde Naties, Dr. Bashar al-Jaafari, aanhaalde. Deze diplomaat krijgt uit diverse hoeken doodsbedreigingen.
 • In Saudi-Arabië zijn een demonstrant en een politieagent om het leven gekomen in Qatif bij de voortdurende protesten daar. (Alryadh)
 • De geruchten door ondermeer Israëlische media – zoals het totaal onbetrouwbare DEBKAfile – over Chinese troepen in Syrië en marineschepen voor de kust van Tartus blijken volledig vals te zijn.
 • Financial Times: De Golfstaten voorzien de gewapende rebellen van afweergeschut, Saudi-Arabië en Qatar bezorgen hen geld en wapens en Turkije geeft logistieke steun. Het Witte Huis deelt nu ook informatie van de Amerikaanse inlichtingendiensten met de rebellen die actief zijn in Syrië. Opposanten van de Syrische regering in de Verenigde Staten kregen ook een vergunning tot steun aan het Vrije Syrische Leger op het vlak van logistiek, communicatiemiddelen en ‘andere diensten’.Wary US develops support for Syria rebels
 • Bij acties van het Syrische nationale leger werden een aantal gewapende mannen op het platteland van Homs gedood. Anderen raakten gewond.

Volgens bronnen van de oppositie is de enige Syrische astronaut, Mohammad Fares, uit het Syrische nationale leger gestapt en steunt hij nu het gewapend verzet.

 • Saudi Arabië deporteert 35 Ethiopische christenen omdat ze hun geloof uitoefenen.
 • Persecution over christenen in Syrië
 • Nieuws wordt van bovenaf bepaald – De belangrijkste krant van Amerika, de New York Times, geeft openlijk toe dat het Witte Huis aan de mainstream media voorschrijft wat de inhoud van belangrijke en minder belangrijke artikelen mag zijn. Miljoenen Amerikanen hebben al lang het vermoeden dat de toonaangevende pers grootschalig wordt gecontroleerd op de inhoud van hun berichtgeving. Lees het volledige artikel…
 • De grootse krant van Oostenrijk is ernstig in opspraak geraakt omdat het een foto uit Syrië opzichtig heeft gemanipuleerd. Bij een artikel over de slag om de Syrische stad Aleppo, drukte de Kronen Zeitung vorige week zaterdag een dramatische foto af van een echtpaar dat met een baby in hun armen op de vlucht slaat voor het geweld. Op de achtergrond is een straat vol ruïnes te zien. Voor het beeld blijken echter twee foto’s te zijn samengevoegd. Het beeld van het vluchtende gezin is oorspronkelijk op 26 juli gemaakt door fotopersbureau EPA. Op de achtergrond geen platgebombardeerd huizen, maar een ‘gewone’ straat in Aleppo. Voor het dramatische effect heeft de fotoredactie van de Kronen Zeitung het vluchtende gezin uitgesneden en in een foto geplakt van ruïnes in de 193 kilometer verderop gelegen stad Homs. (Klokkenluideronline)
 • Obama Does Syriana – Medialekken bedoeld om de aandacht af te leiden. Reuters mag publiceren wat iedereen al zes maanden weet na een debat in Washington over de vraag “Should we let people know about what they already know?” De geheime diensten van de Verenigde Staten (CIA) en Israël (Mossad) staan staan op de eerste rij in de strijd om Syrië over te nemen en in stukken te hakken. Einddoel: “not only the Lebanonization, but the Somalization of Syria…”

Het Syrisch nieuwsanker Muhammad Sa’eed werd op 3 augustus 2012 gedood door terroristen. Hun motief: “Hij was een aanhanger van de regering.”

Un journaliste syrien est assassiné pour avoir refuser de répéter des mensonges dans le film hollywoodien du chute militaire virtuelle de Damas…
.
Question à tout honnête Homme travaillant dans les médias occidentales : Que dite vous du massacre de votre collègue syrien de la chaîne satelitaire syrienne Mr. Mohammad As-saîd, par ces soi-disant révolutionnaires que Fabius a choisi d’aider avec des moyens de télécommunications.
.
Ces criminels l’ont enlevé au 19/07/2012 pour le torturer durant deux semaines et pour le forcer à faire des déclarations contre sa volonté (dans le cadre du film honteux et heureusement raté de Hollywood “la chute retentissante” simulant la chute virtuelle de Damas) !!!
.
Ces terroristes sont fiers de leurs crime et voici ci-joint leur publication affichant leur fierté de tuer un journaliste dont la seule faute est de ne pas croire leurs mensonges et de refuser de les répéter dans un film du chute militaire virtuelle !!! De plus dans leur déclaration ils menace les syriens à la manière de Bush : soit avec nous soit contre nous, noir ou blanc… !!! Ce qui prouve que ces assassins ne sont pas des syriens, puisque les syriens ne changent jamais d’avis sous les pressions et les mensonges…
.
Honte à chaque personne ayant participer à ce film hollywoodien !!! Honte à chaque personne donnant une quelconque aide à ces criminels assassins massacreurs… que cette aide soit militaire ou pas !!! Tous ceux qui aident ces menteurs massacreurs ne sont-ils pas comme eux des menteurs massacreurs ???
.
Veuillez diffuser vers tous les médias, SVP.
.
Cordialement
.
Khaled ABDELHAFIZ
.

Een Syrische tank rijdt aan de verkeerde kant op een snelweg in Damascus.

.

 • Gewapende terroristische groeperingen hebben zaterdag een bus met Iraanse toeristen ontvoerd. De Syrische autoriteiten zijn drukdoende om de afloop van de ontvoering tot een goed einde te brengen. Eveneens op het platteland van Damascus hebben terroristen een bloedbad aangericht in de regio Yalda, waar twintig personen de dood vonden. Over heel Syrië werden grote aantallen terroristen gedood. (ChamPress)
 • Terroristen vuren granaten naar het al-Abasiyeen Hospitaal in Damascus… berichten over gewonden onder de burgers. (Champress)

Malik Imran.

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

%d bloggers liken dit: