Nieuws

Al-Tal gezuiverd van terroristen


De Syrische minister van Defensie Fahd Jassem al-Freij is de twee persoon van links naast de Syrische vice-president Farouk Sharaa, in het midden. (Foto: AP)

.

Nieuwe lading rebellen steken Jordaans-Syrische grens over

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 20 augustus 2012 – Terwijl de situatie in Aleppo alsmaar meer onder controle geraakt van het Syrische nationale leger komen er berichten van grote aantallen nieuwe rebellen die de Jordaanse grens zijn overgestoken en de stad Daraa en het zuiden van Syrië onveilig maken.

Nieuwe terreur

Deze rebellen staan klaar voor nieuwe terreur zoals de gruwelijke moordpartij in het Syrische plaatsje Jisr al-Shughour. Merkwaardig is dat onze media doen alsof hun neus bloedt en er pas nu sprake zou zijn van terroristen en criminele bendes. Terwijl dit gespuis al achttien maanden actief is in Syrië door gebruik te maken van legitiem protest om de boel te verstoren met onder meer sluipschutters. Daardoor werden duizenden burgers en militairen gedood. Maar de mediamythe van het ‘vreedzaam protest’ mag niet doorprikt worden. Dus kwamen die terroristen opeens uit de lucht vallen en al hun bloedbaden, brandstichtingen, plunderingen en ontvoeringen – sinds maart 2011 – werden gemakkelijkheidshalve in de schoenen van Syrische veiligheidsagenten en wijkagenten van de shabiba geschoven.

Blamage voor het Westen en de Golfstaten

De 45-jarige winkelier Hassan B. werd op 13 augustus 2012 door een sluipschutter gedood toen hij bekenden in veiligheid wou brengen in Mashhad in Aleppo.

Pogingen om het Syrische volk te verdelen of te mobiliseren tot massale desertie uit het Syrische nationale leger zijn de voorbije maanden op een gigantisch fiasco uitgedraaid. 300 miljoen dollar omkoopgeld van Qatar zijn erdoor gedraaid en president Assad zit nog stevig in het zadel met een overweldigende steun van het Syrische volk. De meerderheid van soennieten doet al het mogelijke om het Syrische nationale leger te helpen met het verschaffen van informatie over schuilplaatsen van terroristen in hun wijken. Ook is er logistieke hulp zoals het bezorgen van voedsel, de reiniging van legeruniformen, het herstellen van de infrastructuur en de straten schoonvegen in de wijken waar de rebellen zijn verdreven.

Steun van soennieten en minderheden

Mocht het Syrisch bestuur enkel de steun van de minderheden zoals alawieten en christenen genieten, dan zou het reeds van de macht zijn verdreven. Zeker in de diverse wijken in Damascus en Aleppo waar soennieten de meerderheid uitmaken. Maar het is net door de steun van zowel soennieten als minderheden dat Syrië de strijd met deze duizenden terroristen aankan.

Nieuwe successen

De manschappen van de Syrische minister van Defensie Fahd Jassem al-Freij hebben nog altijd een hoge moraal en konden nieuwe successen boeken tegen de door het buitenland gesteunde terreur in het land.

  • De Syrische autoriteiten hebben gewapende terroristen gedood op de weg van al-Salamieh naar Raqqa.
  • Talrijke terroristen werden gedood in de buurt Seif al-Dawla in Aleppo. Deze wijk is nu bijna volledig onder controle.

.

De Egyptische terrorist van het Moslimbroederschap, Mustafa al-Majzoub, werd gedood door het Syrische nationale leger.

.

De stad al-Tal werd gezuiverd van terroristen en de vrede en stabiliteit kon er weerkeren. Door terroristen gegijzelde burgers en journalisten werden bevrijd.

.

  • In Homs werd door het Syrische nationale leger een tunnel van twee kilometer tussen de wijken Ashyra en Dair Baalba ontdekt. Terroristen kunnen deze nu niet langer gebruiken. (Breaking News)
  • Het Syrische leger kon infiltratie in de provincie Homs voorkomen.
  • In Markazya Park in Deir al-Ezzor werd een auto met machinegeweren vernield en de terroristen in de wagen gedood.
  • Een aantal terroristen die wilden infiltreren in Suleimania en al-Azizia in de provincie Aleppo werden gedood door het Syrische nationale leger.
  • Rebellen hebben zich teruggetrokken uit de wijk al-Izaa in Aleppo volgens journalist Maya Naser.

.

Foto van ‘baby gedood door Assad’ blijkt een slachtoffer te zijn van een aardbeving in Azerbaidjan.

.

  • Rebel en advocaat Nae’l Hariri werd gedood door een sluipschutter van het Syrische nationale leger in Saif al-Dawleh in Aleppo.
  • Imam Mustapha al-Majzoub werd vandaag in Aleppo gedood toen hij rebellen vervoegde. In januari sprak hij nog tijdens een demonstratie in Australië.

.

Rebellen van het Vrije Syrische Leger zetten kinderen in om te helpen bij het doden van burgers en soldaten van het Syrische nationale leger.

.

VIDEO: Nour El Kadri van de Canadees-Arabische Federatie over kindsoldaten: “Honderden kinderen krijgen een broodje in de ene hand en een geweer in de andere hand gestopt voor een opleiding door de gewapende oppositie in Syrië.”

.

Bepaalde rebellen van het Vrije Syrische Leger zien er zelfs niet eens ‘Syrisch’ uit!

.

Gedode terroristen op een vrachtwagen in Aleppo.

.

Rebellen-sluipschutters van het Vrije Syrische Leger gebruiken burgerwoningen in Aleppo om burgers en militairen van het Syrische nationale leger te beschieten.

.

Rebellen-sluipschutters van het Vrije Syrische Leger gebruiken burgerwoningen in Aleppo om burgers en militairen van het Syrische nationale leger te beschieten.

.

De terreurleider van de rebellengroep Khalil al-Aish van het Vrije Syrische Leger werd gedood door het Syrische nationale leger in Deir al-Ezzor.

.

De Syrische minister van Binnenlandse Zaken, majoor-generaal al-Shaar: “De terroristen zullen worden uitgeschakeld door de verdedigers van het vaderland.”

.

De Tunesische terrorist Abu Zeid Eltunisi werd gedood bij gevechten met het Syrische nationale leger in Seif al-Dawleh in Aleppo.

.

De Libische terrorist Muhannad ElTarbulsi alias ‘Abu Musaab’ werd op 18 augustus 2012 gedood in Aleppo.

.

De in Syrië gevatte terrorist Gharibo: “Ik kondigde verschillende fatwa’s af om terroristen aan te zetten misdaden tegen burgers te verrichten.” Gharibo was actief bij de terreurorganisatie Kholoq; de militaire vleugel van de Iraanse oppositie.

.

Identiteitskaart van een Turkse terrorist die werd gedood door het Syrische nationale leger bij gevechten in Seif al-Dawleh in Aleppo.

.

Van een student medicijnen tot terrorist: Husam al-Deen Armanzi werd gedood in Aleppo.

.

Met terrorist Fahad Khalaf is het inmiddels ook afgelopen.

.

Dode Turkse sluipschutter in Aleppo.

.

De meest gezochte man door het Syrische nationale leger: Abdul Razzaq Tlass:

.

Abdul Razzaq Tlass hand in hand met ‘een vriend’ van de Verenigde Naties. Tlass en zijn militie worden verantwoordelijk gehouden voor onder meer het bloedbad in al-Houla.

.

Abdul Razzaq Tlass hand in hand met ‘een vriend’ van de Verenigde Naties. Tlass en zijn militie worden verantwoordelijk gehouden voor onder meer het bloedbad in al-Houla.

.

De al-Farouk milities uit Rastan van Abdel Razak Tlass waren samen met milities uit het dorp Akraba van de terrorist Yahya al-Yousef verantwoordelijk voor het bloedbad in al-Houla. Ze kregen daarbij de hulp van lokale rebellen uit Houla volgens de journalisten Marat Musin en Olga Kulygina.

.

Lees ook:

Syrië, het wáre verhaal van de Houla-massamoord

Eyewitness journalist: rebels did Syrian massacre

Aangrijpend interview met ooggetuige Houla-district bloedbad in Syrië / Al Hula Witness (VIDEO)

.

Malik Imran.

.

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

%d bloggers liken dit: