Nieuws

Syrische nationale leger doodt rebellen uit Irak, Turkije, Libië, Egypte en Tunesië


De gewapende Libische rebel Fatahi al-Faytouri werd gedood door eenheden van het Syrische nationale leger op het platteland van Damascus op 26 augustus 2012.

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 28 augustus 2012 – Het Syrische nationale leger kon recent weer diverse huurlingen en rebellen doden. De meeste zijn van buitenlandse origine.

Dit toont de westerse fabel aan van ‘een vrijheidsstrijd door het Syrische volk’. Terwijl buitenlandse criminelen  sinds maart 2011 actief zijn in hun land ontstaan overal in Syrië wijkcomités. Deze zetten burgerwachten in om straten en buurten te verdedigen tegen terroristen die buitenlandse machten voor een jihad naar Syrië sturen.

Malik Imran.

.

Hamouda Kheder, een rebel van het Vrije Syrische Leger, werd gedood bij zware gevechten met het Syrische nationale leger in het dorp Seida op het platteland van Daraa op 21 augustus 2012.

.

De media-activist en tegenstander van de regering, Ghayath al-Abdullah, werd gedood in Aleppo toen hij verslag uitbracht van gevechten tussen rebellen van het Vrije Syrische Leger en het Syrische nationale leger op 20 augustus 2012.

.

Gewapende rebellen van het Vrije Syrische Leger in de buitenwijken van Aleppo.

.

De leider van het ‘Migratie tot Allah’-bataljon, ‘de Irakees’ Walied Rahal, werd gedood op de al-Turkman berg in de provincie Lattakia op 15 augustus 2012.

.

De gedeserteerde luitenant van het Syrische nationale leger en rebel van het Vrije Syrische Leger, Baraa al-Boushi, werd gedood bij regeringsbombardementen op schuilplaatsen van gewapende rebellen op al-Tal op het platteland van Damascus op 11 augustus 2012.

.

Mustafa Barakat werd gedood door het Syrische nationale leger bij gevechten in de regio Khan al-Assal in de rand van Aleppo op 4 augustus 2012.

.

Gewapende rebellen in Sarmada op het platteland van Idlib.

.

De rebel Hussam Sami werd gedood door een regeringsbombardement op de stad Taftanaz op het platteland van Idlib op 30 juli 2012.

.

De rebel Walid al-Mukahel werd gedood in de wijk Bab Hood in Homs bij zware gevechten met het Syrische nationale leger.

.

De rebel van het Vrije Syrische Leger, Bahaa Zaki Al-Masri, werd gedood door een mortiergranaat op zijn auto in Wadi al-Ajamie.

.

Imad Din al-Akshar, een rebel van het Vrije Syrische Leger in Duma, werd gedood op 7 juni 2012.

.

Mo’ied Ghfier, verantwoordelijk voor de laatste zelfmoordaanslag in de provincie Idlib, werd gedood bij gevechten tussen radicale militieleden en het Syrische nationale leger op het platteland van Idlib op 4 juni 2012.

.

Yusuf Al-Khatib, leider van het Tahir al-Syasneh bataljon van het Vrije Syrische Leger, werd gedood bij gevechten met het Syrische nationale leger in de stad al-Jeza op het platteland van Daraa op 1 juni 2012.

.

Ontdek tussen de rebellen van het Vrije Syrische Leger de Europese terroristen met de foutief gedragen keffiyeh en hun gelaat verborgen.

.

.

.

Een voorbeeld van een wapen gebruikt door rebellen van het Vrije Syrische Leger in Qusair in de provincie Homs.

.

Terrorist Mikhlas al-Dinafaat werd gedood door het Syrische nationale leger.

.

Mortiergranaten gevonden bij terroristen op het platteland van Damascus. Hoeveel doden hadden deze projectielen niet kunnen maken?

.

Een zoveelste Turkse terrorist gedood door het Syrische nationale leger.

.

Terrorist Aliwi Abd al-Aziz Ezeldeen werd gedood door het Syrische nationale leger.

.

Libische terroristen gedood in Syrië.

.

De Egyptische terrorist Mustafa Mamdouh Foda werd gedood door het Syrische nationale leger na zijn toetreding tot de rebellen van het Vrije Syrische Leger.

.

Turkse terrorist opgepakt in Aleppo.

.

De Libische terrorist Abdul al Habab werd op 19 augustus 2012 door het Syrische nationale leger definitief uitgeschakeld.

.

Terrorist Esmaeel Mohamed werd gedood door de Syrische strijdkrachten.

.

Deze vier Libische rebellen gaven zich uit als ‘dokters’, maar ze werden op 22 augustus 2012 gedood door het Syrische nationale leger.

.

Terreurgroep gedood in Hama in Syrië op 23 augustus 2012.

.

Ook deze rebel kan zijn ‘heldendaden’ niet meer navertellen.

.

Abo-Albara’a, een van de meest gevaarlijke Libische terroristen, huurling en schande voor Libië is dood. Hij was één van de huurlingen uit de stad Sabratha die eerder in actie kwam tegen kolonel Gaddafi. Hij werd enkele dagen geleden met heel zijn leger huurlingen gedood in Syrië.

.

Identiteitskaarten van buitenlandse terroristen in Syrië.

.

Buitenlandse terroristen opgepakt of gedood door het Syrische nationale leger.

Opgelet: schokkende beelden.

.

De Libische terrorist Abdul Hakeem al-Meshri werd ook al opgemerkt in Syrië.

.

De Tunesiërs Marwan Achouri en Marwan Al-Ashouri uit het district Alsigomi werden voor de jihad naar Syrië gelokt. Zij overleefden hun avontuur niet na hun infiltratie vanuit Turkije. Hun metgezellen werden opgepakt door de Syrische autoriteiten.

.

Onbekende rebel van het Vrije Syrische Leger die Khalil Hamra fotografeerde op 15 juni 2012. De foto werd genomen nabij Idlib tijdens gevechten met het Syrische nationale leger. Om de één of andere reden duurde het twee maanden voor deze mysterieuze foto op internet terecht kwam.

.

En zo werd de ‘heldenstatus’ van deze rebel nog meer opgetild met wat Photoshop.

.

Malik Imran.

.

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

%d bloggers liken dit: