Nieuws

Aanval tegen ziekenhuis in al-Qusair afgeslagen: ruim honderd rebellen gedood


De communistische revolutionair en ‘Che Guevara van Homs’, Abu Khaled, werd op 1 september 2012 gedood door een sluipschutter van het Syrische nationale leger.

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 2 september 2012 – De gewapende Syrische rebellen, die in Aleppo nog slechts enkele straten in handen hebben, blijken nu opnieuw Homs te hebben uitgekozen voor hun barbaarse daden. Evenwel laat het Syrische nationale leger niet met haar spotten.

Een aanval op het nationale ziekenhuis van al-Qusair in de provincie Homs werd afgewend. Ruim honderd gewapende rebellen werden daarbij zondagvoormiddag gedood door het Syrische nationale leger. Dit laat Breaking News weten op hun webstek.

Ook de commandant van de opstandelingen in Homs, Yousef al-Hamo, werd bij militaire operaties gedood aldus Press TV. De gewapende rebellen bevestigden de dood van de leider van de Ahfad Khalid Bin al-Waleed brigade.

Zaterdag werden ook al vele terroristen gedood in Aleppo, op het platteland van Damascus, in Homs – onder meer in Bab Hood -, Daraa, Hama en Idlib.

Malik Imran.

.

Rebellencommandant Yousef al-Hamo werd gedood in de westelijke stad Homs.

.

.

Reacties

Een gedachte over “Aanval tegen ziekenhuis in al-Qusair afgeslagen: ruim honderd rebellen gedood

  1. Wat een onzin om zichzelf ‘De communistische revolutionair en ‘Che Guevara van Homs’ te noemen. Een communist zal NOOIT met de fascistische VS samenwerken. Iedere gek kan zichzelf zo noemen, dat zie je maar weer met die gewapende rebellen. Het is duidelijk geen ‘VRIJE Syrische Leger’

    Geplaatst door gerrit | 2 september 2012, 13:15

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

%d bloggers liken dit: