Nieuws

Nieuwe video laat zien, hoe door Obama gesteunde rebellen, de Amerikaanse vlag verbranden


INFOWARS.COM – 19 september 2012

Waarom geeft het Witte Huis financiële steun aan extremisten die Amerika haten?

Een tweede video is opgedoken, waarin Syrische rebellen, gesteund door de regering van Obama met miljoenen aan belastinggeld, een Amerikaanse vlag verbranden terwijl ze anti-Amerikaanse kreten scanderen.

De beelden tonen oppositie-demonstranten in Aleppo die een Amerikaanse vlag verbranden, Syrische rebellen en activisten in de stad Homs, die demonstreren tegen de anti-moslim film die veel verontwaardiging en woede heeft losgemaakt in het Midden-Oosten.

“Amerika heeft een vernederende film gemaakt,” zegt één van de spandoeken, terwijl de menigte “Muhammed is onze leider!” schreeuwt.

De camera richt zich vervolgens op een groep mannen die een Amerikaanse vlag in brand steken, terwijl de menigte “Allahu Akbar” roept. Een Israëlische vlag wordt ook verbrand, alsmede een Russische vlag.

De video laat nogmaals het gebrek aan samenhang zien tussen de beslissing van de Obama-regering om miljoenen dollars aan belastinggeld te geven aan extremisten die Amerika haten om hen te helpen met het omverwerpen van president Bashar al-Assad.

Het Witte Huis heeft 76 miljoen dollar aan “humanitaire hulp” uitgegeven, wat direct naar het Syrische oppositieleger is gegaan(!). Bovendien heeft Obama recentelijk nog een programma goedgekeurd, waardoor belastinggeld naar Syrische rebellen zal gaan om hen met “niet-dodelijke hulp” te steunen. De krant The New York Times geeft toe dat de CIA helpt met het leveren van zware wapens over de Turkse grens. Dit wordt betaald door Saoedi Arabië en Qatar.

“Hoe kan de regering-Obama goedpraten dat Amerikaans belastinggeld wordt gebruikt om een oppositie te steunen dat keer op keer heeft bewezen anti-Amerikaans en vrienden met Al-Qaida blijkt te zijn, maar dat ook tegen alle waarden is waar Amerika voor staat (vrijheid van religie, vrijheid voor vrouwen en minderheden, vrijheid van meningsuiting, gelijkheid, mensenrechten, et cetera)?” zegt de beschrijving onder de YouTube video.

Inderdaad, het is een vraag die veel mensen beantwoord willen, zeker na de aanval op een Amerikaans consulaat in Benghazi afgelopen week en de moord op ambassadeur Chris Stevens – beiden uitgevoerd door dezelfde militanten die, tijdens de strijd tegen kolonel Gaddafi in Libië, gesteund werden door de regering van Obama. Veel van deze rebellen bevinden zich nu in Syrië.

Volgens Jacques Beres van Artsen Zonder Grenzen, die gewonde militanten in Aleppo heeft behandeld, is 60% van de rebellen niet eens Syrisch(!), waarmee hij benadrukt dat er veel buitenlandse strijders uit omringende landen naar Syrië gekomen zijn om het gevecht aan te gaan. Een groot deel van deze militanten zijn al-Qaida terroristen en  zijn geïdentificeerd als de daders achter de bomaanslagen waarbij meer dan 200 mensen zijn gedood en duizenden gewond zijn geraakt.

In juli schreef de London Guardian dat Al-Qaida militanten ‘elke dag’ met Syrische rebellen samenkomen om hen te leren hoe ze bommen moeten maken. Syrische rebellen hebben eveneens geprobeerd onwetende gevangenen als zelfmoordterroristen te gebruiken.

De regering van Obama heeft de terroristische aanslagen, uitgevoerd door Al-Qaida militanten en Syrische rebellen, niet veroordeeld en heeft ze in sommige gevallen nog net niet met open armen ontvangen.

Zoals we al eerder hebben aangegeven, worden Syrische rebellen stelselmatig gefotografeerd terwijl zij het Al-Qaida logo dragen. Er zijn ook ontelbaar veel You Tube video’s waarop oppositiestrijders te zien zijn met de Al-Qaida vlag – dezelfde kenmerkende zwarte vlag met witte, Arabische letters die door relschoppers deze laatste week in meerdere landen werd gedragen tijdens anti-Amerika demonstraties.

Bekijk de vorige video waarin Syrische oppositiedemonstranten de Amerikaanse vlag verbranden hieronder.

Door: Paul Joseph Watson

Paul Joseph Watson is redacteur en schrijver voor PrisonPlanet.com. Hij is de auteur van het boek “Orde Vanuit Chaos”. Watson is eveneens een vaste invalpresentator voor “The Alex Jones Show” en “Infowars Nightly News”.

 

Bron: New Video Shows Obama-Backed Syrian Rebels Burning U.S. Flag

Reacties

Een gedachte over “Nieuwe video laat zien, hoe door Obama gesteunde rebellen, de Amerikaanse vlag verbranden

  1. Het is gewoon een vreselijk zooitje. Ze weten het zelf niet meer waar ze mee bezig zijn. Iedereen is de weg totaal kwijt. Maar ik denk dat Iran op z’n flikker gaat krijgen. Overigens heeft China een casino vliegdekschip. Moet je daar een oorlog mee winnen ? Ze spelen zeker graag roulette ? Als het waar is wat er over dat schip beweerd wordt.
    Dat schip is niet eens waterwaardig.

    Geplaatst door FloatingSoulPeter (@SalonAsocialist) | 25 september 2012, 19:28

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

%d bloggers liken dit: