Nieuws

De door Obama gesteunde Syrische rebellen uitten lof aan bin Laden en de 9/11 aanslagen


will_obama_flout_the_arms_embargo_in_libya

Net zoals in Libië steunen de Verenigde Staten en president Obama opnieuw extremistische rebellen om een machtswissel tot stand te brengen in Syrië.

“Als ze me een terrorist noemen, zal ik dat beschouwen als een eer, onze terreur is gezegend, een goddelijke roeping”

INFOWARS.COM – 5 januari 2013 – Een schokkende video is vrijgegeven waaruit blijkt dat door de regering-Obama gesteunde Syrische rebellen liederen zingen ter ere van Osama bin Laden, terwijl ze ‘zoete herinneringen’ aan de aanslag op het World Trade Center op 9/11 vieren.

De video toont rebellen van het Vrije Syrische Leger (VSL) en hun aanhangers in de stad Idlib. Ze zingen anti-Amerikaanse liederen tijdens een bijeenkomst en zwaaien met vlaggen en spandoeken.

“De Twin Towers zijn neergegaan met het knipperen van een oog, oh hoe zoet is de herinnering”, zingt de menigte in het Arabisch.

“Onze leider Osama bin Laden is de ergste nachtmerrie van Amerika. Als ze me een terrorist noemen, zal ik dat beschouwen als een eer, onze terreur is gezegend, een goddelijke roeping. Allah is ons doel en we streven ernaar om hem bereiken.” De menigte juicht bij deze gezangen.

De beelden zijn slechts de laatste illustratie van hoe de regering-Obama Syrische rebellen heeft gesteund met meer dan 200 miljoen dollar aan hulp, terwijl de CIA andere Golfstaten heeft geholpen inzake wapenhandel en steun aan de terroristen, die openlijk extremistische anti-Amerikaanse ideologieën aanhangen.

In augustus 2012 ondertekende Obama weer een ‘geheime nota‘ tot machtiging van Amerikaanse steun voor de rebellen.

Vorige maand zegden 29 verschillende Syrische oppositiegroepen hun trouw toe aan Al Nusra, een Al-Qaida-gelieerde groep, die – volgens de New York Times – ‘een groot aantal Amerikaanse troepen in Irak heeft gedood’.

Het Witte Huis heeft steun verleend aan de VSL-rebellen in een poging om president Bashar al-Assad ten val te brengen, ondanks het feit dat de Syrische rebellen verantwoordelijk waren voor een overvloed aan wreedheden, terreuraanslagen en moordpartijen, die mensen dwongen zelfmoordterrorist te worden, aanvallen op christelijke kerken uitvoerden en kinderen gruwelijke onthoofdingen lieten uitvoeren op ongewapende gevangenen.

Een Syrische rebel, die afgeluisterd en onlangs geciteerd werd door McClatchy Newspapers, merkte op: “Als we klaar zijn met Assad, zullen we tegen de Verenigde Staten (VS) vechten!” Andere rebellen verschenen op YouTube video’s en spraken over hun verlangen om de al-Qaida vlag te zien wapperen boven het Witte Huis en om de sharia op te leggen wanneer de rebellen in de hele regio zegevieren.

Rebellen werden ook op camera vastgelegd toen ze Amerikaanse vlaggen in brand staken en anti-Amerikaanse slogans riepen. Vorige maand werden VSL-rebellen op de camera vastgelegd, die probeerden commerciële lijnvliegtuigen met anti-luchtmachtwapens neer te schieten.

Een petitie, die eerder deze maand werd gelanceerd, vroeg aan het Witte Huis om te stoppen met geld en steun te geven aan Syrische rebellen en merkte daarbij op dat ‘financiering van terroristen onder de National Defense Authorization Act een misdaad is’.

Volgens gerelateerd nieuws werd de broer van de leider van al-Qaida, Mohamed al-Zawahiri, gevangen genomen door regeringstroepen in Syrië. Het biedt een bijkomend bewijs dat de terroristische groep sterk betrokken is bij de poging om president Bashar al-Assad ten val te brengen.

*********************

Paul Joseph Watson is redacteur en schrijver voor Infowars.com en Prison Planet.com. Hij is de auteur van Order Out Of Chaos. Watson is ook een gastheer voor Infowars Nightly News.

Bron: Infowars.com

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

%d bloggers liken dit: