Nieuws

Geheim bezoek van Duitse delegatie aan Syrië: zij keerden terug met schokkende resultaten


top secret-701205
REAL SYRIA UPDATES – 18 januari 2013 – Een Duitse diplomatieke bron onthulde dat een delegatie van Duitse parlementariërs en juristen afgelopen maand in het geheim in Syrië was om de gebeurtenissen te onderzoeken.

De delegatie bezocht Idlib, Aleppo, inclusief de Syrisch-Turkse grensstreek, Lattakia, Daraa, Deir al-Zour, Douma, Daria en opvangcentra van de Syrische regering.

De missie vond plaats in samenwerking met gewapende rebellen en hun leiders en werd toegestaan door de Syrische regering.

Terug in Duitsland presenteerde de delegatie de resultaten, die absoluut het tegenovergestelde waren van eerdere rapportages, vooral details over het aantal en de afkomst van terroristen, hun militaire uitrusting, ideologieën en achtergronden.

Een andere onaangename verrassing was het te vernemen hoe donaties en hulpgelden van de EU en vooral Duitsland, verdeeld werden en wie controle heeft over de geschonken fondsen.

De zoveelste verrassing was dat er zich onder de rebellen slechts 10 tot 60 % echte Syriërs bevinden, afhankelijk van de lokatie. Voorts meldde de delegatie getuige te zijn geweest van afpersingsaanvallen door gewapende rebellen in Bensch en in een buitenwijk van het district Hama.

Het vliegtuig van de delegatie was het doelwit van beschietingen door terroristen terwijl het landde op de internationale luchthaven van Aleppo.

De Duitse regering moet alle bestaande vormen van logistieke en militaire steun stoppen, aldus de diplomaat. Er zouden nieuwe contactwegen naar de Syrische regering moeten worden gecreëerd, de ambassade zou heropend moeten worden en er zou samenwerking op veiligheidsgebied moeten worden geactiveerd. De huidige situatie vormt een directe bedreiging van de nationale veiligheid in Europa; dat is nu wel duidelijk.

De Turkse regering is zich zeer wel bewust van wat er aan haar grenzen gebeurt en heeft de verplichting haar partners daar eerlijk over te informeren.

Bovenstaande informatie werd gepost door echte Syrische activisten vanuit Syrië en over de wereld, niet door misleide westerse activisten.

Bron: Real Syria Updates.

Reacties

Een gedachte over “Geheim bezoek van Duitse delegatie aan Syrië: zij keerden terug met schokkende resultaten

  1. Ebook: war on Syria, gateway to w.o.III
    van Nile Bowie, journalist van globalresearch en Tony Cartalucci
    https://docs.google.com/file/d/0Bzf5hXPESLSdbTd0V2dIY3hvVGM/edit?pli=1

    Geplaatst door xandrah | 30 januari 2013, 08:55

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

%d bloggers liken dit: