Nieuws

Sadistische folteringen door islamitische rebellen (VIDEO)


Sadistische folteringen door islamitische rebellen van Ahrar al-Sham.

.

Tweede Duitse jihadist intussen gedood

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 12 april 2013 – Rebellen van het islamitische Ahrar al-Sham, verbonden aan het Vrije Syrische Leger (VSL), doen zich voor als shabbiha en soldaten van het Syrische nationale leger. Maar ze hebben duidelijk niet het schoeisel van Syrische soldaten. Bovendien doen ze aan overacting met een geweer dat voortdurend in de weg zit bij het martelen.

Financiering door Koeweit

Volgens de verklaring bij de video folteren ze een opgepakte aanhanger van de regering in Damascus. De barbaarse foltervideo’s sturen ze naar hun opdrachtgevers in Koeweit en het controlecentrum in Turkije, aangezien ze vergoed worden per actie tegen het SNL en aanhangers van de president.

Ahrar al-Sham werd eind 2011 opgericht en is een zootje ongeregeld van salafisten, jihadisten en soennitische islamisten die vooral in de regio Aleppo een vijfhonderdtal actieve rebellen hebben. Daarnaast hebben ze nog voornamelijk een sterke aanhang in Idlib en Hama.

De groepering van Abu Abdullah al-Hamawi werd opgericht door uit de gevangenis van Sednaya vrijgelaten politieke gevangenen. Dit in het kader van een algemene amnestieregeling door de Syrische regering in mei 2011.

Tweede Duitse jihadist gedood

Intussen maakten Duitse overheidsbronnen en activisten in Syrië de dood bekend van een Duitse rebel uit Kiel. De Duitser van Tsjetsjeense origine Aslanbek F. werd in 1981 geboren. De man reisde via Turkije samen met acht mannen, waarvan de nationaliteit onbekend is, eind 2012 naar Syrië voor de jihad. Hij stierf op 24 januari 2013 ’s ochtends. Net als zovele jihadisten gaf hij het excuus ‘medicijnen naar vluchtelingen in Turkije te gaan brengen’. Inmiddels weten we dat dit synoniem staat voor het verrichten van de jihad in buurland Syrië. Aslanbek F. laat ook een zoontje van twee jaar achter.

baszxmmccaaar1s-large

De Duitse terrorist Wael Waleed al-Bakeer van de macht-21 brigades werd door het SNL doodgeschoten in Aleppo.

Eén jaar gelden stierf ook al een Duitse student die vocht met het Vrije Syrische Leger. Hij had eveneens de Syrische nationaliteit. Wael Waleed al-Bakeer was actief bij de macht-21 brigades in Aleppo, waar hij werd gedood door het SNL.

Malik Imran.

.

Een door rebellen gefolterde Syrische soldaat.

.

Een door rebellen gefolterde oude man moet onder dwang vertellen dat hij aan een controlepost van het SNL werd aangepakt. Indien hij niet meespeelt met het toneeltje krijgt hij dadelijk een kogel door het hoofd.

.

VIDEO: Rebellen filmen hun daad van foltering en moord in Aleppo om nadien het SNL de schuld te geven.

.

Brandstichting door rebellen in Syrië.

.

ein-mann-in-terroristenhand

Een man in de handen van terroristen in Syrië.

.

Malik Imran.

.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: