Nieuws

Het eerste ‘islamitisch emiraat van al-Qaida’ in de wereld


1385617_635217013167013_309339663_nMEDIAWERKGROEP SYRIE – 2 oktober 2013 – Het eerste ‘islamitische emiraat van al-Qaida’ in de wereld kwam tot stand in Raqqa in Syrië. Het emiraat – een staat bestuurt door een afgezant van de profeet Muhammad – werd opgericht en gefinancierd door de Verenigde Staten (VS), Saudi-Arabië (KSA), de EU, Qatar, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten.

Buitenlandse huurlingen misbruiken islam

Huurlingen uit deze landen vaardigen dictaten uit in rebellengebied op basis van de meest extremistische sharia interpretatie. Deze staat los van de ware vreedzame boodschap van het heilig boek van de moslims. Dit emiraat heeft als doel om terreur en chaos te verspreiden en de eenheid en vastberadenheid van het Syrische volk te vernietigen.

Bekering, foltering of de dood

De burger op bovenstaande foto werd in deze ‘staat’ gedwongen zich te bekeren tot de islam, met de gevolgen wanneer burgers zich niet willen bekeren aan de wensen van deze terroristen.

Godsdienstvrijheid

Onder het bestuur van president Assad was de regel en de Syrische grondwet zo dat elke persoon werd  toegestaan ​​om de eigen religieuze overtuiging vreedzaam in praktijk te brengen. Iedereen – van welke  godsdienst ook – had er gelijke rechten. In tegenstelling tot de buurlanden, vermelden Syrische identiteitskaarten niet de religie van de burgers.

Khaled Ibrahim.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: