Nieuws

Antwerpse jihadist mogelijk betrokken bij oorlogsmisdaden in Syrië (VIDEO)


Een bloedbad in Syrië: 51 soldaten van het Syrische nationale leger (SNL) werden vermoord in de stad Khan al-Asal, op het platteland van Aleppo, in het noorden van Syrië.

.

VLAAMS COMITE VOOR EX-MOSLIMS – 25 september 2013Een zekere Abu Jihad, afkomstig uit Antwerpen, vecht momenteel aan de zijde van een aan Al Qaeda gelieerde groepering in Syrië. De jonge extremist zou volgens kringen binnen Sharia4Belgium (alias Khilafah4Belgium) mogelijk betrokken zijn bij oorlogsmisdaden tegen Syrische regeringssoldaten in ‘Khan Al Assal’. Op facebook werden er foto’s gepost van een zwaarbewapende Abu Jihad in het Syrische ‘Khan Al Assal’. Ook een foto van de onlangs gesneuvelde Antwerpse jihadist Mohamed Bali wordt verspreid op sociale media.

.

2329743-a94c967d73977b9542fe596b95889cd3.

2329743-67b3d37c8567dee12a176ada708998ed.

2329743-88990ac8091b4846fd3680c0e4060d74.

Terrorist Maiwand al-Afghani

Het ‘Vlaams Comité voor Ex-moslims’ waarschuwde eerder al op haar blog voor de gevaarlijke terrorist Maiwand al-Afghani. De sharia-militant, die al meermaals ons land bezocht en zeer intense contacten onderhoudt met Sharia4Belgium (alias Khilafah4Belgium), bezocht onlangs een opleidingskamp van de Afghaanse Taliban. De foto’s waarop de fundamentalist zwaar bewapend poseert samen met Taliban terroristen, liegen er niet om! Het ‘Vlaams Comité voor Ex-moslims’ eist nu een arrestatiebevel voor de man omdat hij zich ook in België heeft schuldig gemaakt aan de rekrutering van moslimjongeren voor de gewapende jihad!

http://www.bloggen.be/nojihad/archief.php?ID=2275035  (Belgische en Nederlandse sharia-bewegingen hebben banden met Afghaanse terroristen)

Younes ‘Michaël’ Delefortrie (links, Sharia4Belgium) en Maiwand Al-Afghani (rechts, Sharia4Holland).


Younes ‘Michaël’ Delefortrie (links, Sharia4Belgium) en Maiwand Al-Afghani (midden, Sharia4Holland).

.

Brusselse moslimjongeren vertrekken nog steeds naar Syrische jihad

In de media vernamen we dat er de voorbije weken weer drie moslimjongeren, waaronder één bekeerd 16-jarig meisje, vanuit Vilvoorde vertrokken zijn naar de Syrische jihad. Ze werden hoogstwaarschijnlijk geronseld door Sharia4Belgium dat nu ondergronds opereert.

http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20130730_00675215  (moslimjongeren gerekruteerd door Sharia4Belgium voor Syrische jihad)

Het ‘Vlaams Comité voor Ex-moslims’ ontdekte onlangs ook nieuwe foto’s op facebook van een jonge Brusselse jihadist aan het Syrische front. ‘Abu Dujana Al-Muhajir’ zou zich in Aleppo aangesloten hebben bij een groepering die gelieerd is aan de terreurgroep Al Qaeda. De jonge extremist zou in ons land geronseld zijn door de nieuwe jihadgroepering ‘Dar Al Islamiyah Al Jihad’ die geleid wordt door een Brusselse fundamentalist met Jemenitische roots. We stellen ons dan ook serieus wat vragen bij de aanpak van de Belgische overheid in de strijd tegen de rekrutering van Belgische moslimjongeren voor de ‘heilige oorlog’ in Syrië.

.

.

.

.

.

.

Bron: Vlaams Comité voor Ex-moslims.

Advertenties

Reacties

3 gedachtes over “Antwerpse jihadist mogelijk betrokken bij oorlogsmisdaden in Syrië (VIDEO)

 1. En ze vechten zogenaamd tegen de vijanden van GOD..! Deze vuile *** weten niet eens wat God is, en ze hebben geen staaltje menselijke hart om te voelen, dat een mens in feite een waardevol schepsel is van God. Islam wordt door deze stelletje psychopaten als een bron van mensonterende element gezien.

  Geplaatst door Ibrahim Zagros | 3 oktober 2013, 08:04
 2. Maiwand al Afghani heeft een opleidingskamp van de Afghaanse Taliban bezocht? Jullie hebben echt geen flauw idee waar jullie over spreken. Hij was op familiebezoek en buiten de hoofdstad Kabul heb je begeleiding nodig om bij de dorpen te komen waar de Taliban de controle heeft en daar ging hij heen voor familie die daar ook woont. De foto’s waar hij op staat samen met een aantal andere personen dat waren degene die hem begeleid hebben naar die dorpen. Die begeleiding is noodzakelijk omdat het voor onbekenden niet veilig is buiten de hoofdstad Kabul. En de Taliban is helemaal geen terroristische organisatie, sterker nog het vormt de officiële regering van Afghanistan en Mullah Omar is de leider van alle moslims in Afghanistan…

  Ga ik nu ook een Moslimextremist genoemd worden of word het netjes gehouden?

  Geplaatst door Ismael | 3 oktober 2013, 11:43
 3. Ibrahim Zagros het is als gelovige niet zo netjes om zo te lopen schelden. Moge Allah (swt) het jou vergeven, amïn.

  Geplaatst door Ismael | 3 oktober 2013, 11:48

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: