Nieuws

Mikdad: Syrische overheid doet haar best om humanitaire hulp aan elke inwoner te leveren


Mekdad-635x357

Syrische onderminister van Buitenlandse Zaken, de heer Faisal Mikdad.

BREAKING NEWS NETWORK – 4 november 2013 – Onderminister van Buitenlandse Zaken, de heer Faisal Mikdad bevestigde dat de Syrische regering humanitaire hulp wil leveren aan iedere burger die het nodig heeft in het licht van de huidige crisis.

In een persconferentie zei Mikdad dat terroristische groeperingen essentiële hulpdiensten van de overheid aanvallen en dat de partijen, die terroristen steunen, hun doel willen bereiken door de humanitaire toestand van de Syrische burgers te beïnvloeden.

Hij wees erop dat westerse landen het Syrische volk belegeren en dat een aantal Arabische landen, waaronder Saudi-Arabië, deelnemen aan deze belegering. Hieraan voegde hij toe dat de Turkse regering een destructieve rol speelt in Syrië door terroristen vanuit 83 landen naar Syrië te sturen.

Mikdad zei dat de Verenigde Staten, Frankrijk, Turkije en Saudi-Arabië wapens geleverd hebben om het Syrische volk te doden in plaats van te helpen.

De vice-minister zei dat de Syrische regering beloofd heeft om polio vaccins te leveren aan Syrische kinderen in elk gebied in Syrië.

Hij wees erop dat de Verenigde Staten en hun bondgenoten een huichelachtige campagne voeren tegen Syrië, maar het Syrische volk en het leger zijn standvastig om terrorisme te bestrijden totdat de stabiliteit in Syrië hersteld is.

Bron: Breaking News Network.

Eben Derik

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: