Nieuws

Tien burgers gedood bij terreuraanvallen in Qamishli, Idlib en Aleppo


Ba0kMPcIgAAo3m4

De zelfmoordaanslag tegen het hoofdkwartier van de nationale verdediging in Qamishli op 6 december 2013.

Doelwit in Qamishli was het hoofdkwartier van de nationale verdediging

SYRIAN RADIO & TV – 6 december 2013 – Vrijdag werden zes burgers gedood bij de ontploffing van een autobom in de wijk Tai in de stad Qamishli in al-Hassake.

Een bron bij de provinciale politie vertelde aan het persagentschap SANA dat een zelfmoordterrorist zichzelf opgeblazen heeft in een auto met hooi in een dichtbevolkt gebied, met als gevolg het martelaarschap van zes burgers en de verwonding van 30 anderen, waarvan de meesten onder hen in kritieke toestand.

De bron zei dat de gewonden naar het Nationale Ziekenhuis van Qamishli vervoerd werden en wees erop dat de terroristische aanslag grote materiële schade veroorzaakt heeft aan een aantal huizen, winkels, auto’s en elektriciteits- en telefoonnetwerken op die plek.

Mortieren van terroristen doodden drie burgers in Aleppo

Drie burgers werden gedood en vijftien anderen raakten gewond door mortiergranaten die terroristen hadden afvuurd op wijken in de stad Aleppo.

Een bron bij het politiecommando in Aleppo vertelde aan SANA dat terroristen met mortieren de wijken al-Iza’a, al-Jamilyeh en al-Faid viseerden.

De bron voegde eraan toe dat de aanslagen het leven kostten aan drie burgers en vijftien anderen verwondden. Sommige verwondingen waren levensbedreigend. De aanvallen veroorzaakten ook grote materiële schade aan de nabijgelegen gebouwen en voertuigen .

Eerder op woensdag bestookten terroristen met mortiergranaten de wijken al-Faid, al-Jamilyeh en de gebieden van al-Furqan, al-Meridyan en Kul-ab, resulterend in de dood van zeventien burgers en de verwonding van 30 anderen.

Terroristische aanslag eiste het leven van een burger in Idlib

Ondertussen eiste een terroristische aanslag het leven van een burger en verwondde anderen – met inbegrip van kinderen – door mortiergranaten, afgevuurd op een aantal woonwijken in Idlib.

Een bron bij het politiecommando vertelde aan SANA dat terroristen granaten afvuurden op al-Sheikh Thulth, al-Qusour, residenties voor leerkrachten en de zuidelijke ingang van de stad Idlib, waardoor één burger gedood werd en zeventien anderen gewond raakten, waaronder zes kinderen.

De bron wees erop dat de terroristische aanslag materiële schade aan huizen en auto’s van burgers veroorzaakt heeft.

Bron: Syrian Radio & TV.

.

BaQ9T2PCYAAEQCV

Zelfmoordterrorist Abu Omar al-Kurdi al-Muhajir veroorzaakte deze ravage aan het hoofdkwartier van de nationale verdediging in Qamishli op 6 december 2013.

.

BaUmzdfCEAANJcj

Koerdische strijders aan een buitenpost van al-Qaida, die ze in bezit namen in Qamishli.

.

Malik Imran.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: