Nieuws

ISIS terroristen vernietigen soefi-heiligdommen in Aleppo (VIDEO)


Takfiri vernietigen schrijnen over heel de wereld.

.

SYRIAN RADIO & TV – 1 december 2013 – Terroristen van de ‘Islamitische Staat van Irak en Sham’ (ISIS), die banden hebben met de terreurorganisatie al-Qaida, zijn op video te zien terwijl ze soefi graven en heiligdommen vernielen in al-Bab op het platteland van Aleppo. De film, die werd gepost op het internet en officieel werd opgeëist door ISIS, liet zien hoe de leden van de terroristische organisatie in oktober, voornamelijk in al-Bab, minstens zeven soefi heiligdommen hebben verwijderd en vernietigd omdat zij beweren dat deze ‘in strijd zijn met de principes van de islam’.

De terroristen waren gefocust op het volledig vernietigen van de inhoud van de soefi heiligdommen en het nivelleren van de de grond rond de graven om zo nadien hun wandaden te maskeren.

Historische heiligdommen

Deze historische heiligdommen, waaronder die van Sheikh Aqil, Sheikh Ajjan al-Hadid, Sheikh Abdullah, Sheikh Mohammad Na’ssan en Sheikh al-Badawi, hebben een bijzondere positie in het hart van het Syrische volk en worden door hen heel erg gewaardeerd.

Terroristen hebben zich gericht op het vernielen van islamitische en christelijke gebedshuizen en heiligdommen van de metgezellen van de profeet Mohammed in een reeks van systematische aanvallen, waaronder het vernietigen van het heiligdom van metgezel Hujr bin Odai al-Kindi een paar maanden geleden in Adra op het platteland van Damascus.

Kerken en beelden aangevallen

Het heiligdom van al-Sayyeda Zainab op het platteland van Damascus was herhaaldelijk het doelwit van mortiergranaten en ook een aantal kerken in Damascus en Aleppo werden zo aangevallen. Vele andere kerken, kruizen en beelden van de Maagd Maria werden verbrand in de gebieden waar de terroristen van ISIS hun terreur uitoefenen.

Omajjadenmoskee

Echter, de meest recente van deze aanvallen vond afgelopen vrijdag plaats toen een mortiergranaat werd afgevuurd door terroristen. Deze sloeg in dichtbij de Omajjadenmoskee in Damascus, waardoor vier  burgerdoden vielen – onder wie een vrouw en een kind – en 26 anderen raakten gewond.

.

Al-Qaida rebellen vernielen een historisch graf in Aleppo.

.

Bron: Syrian Radio & TV.

.

VIDEO: Conférence de soeur Agnès-Mariam de la Croix présentée au téléjournal de Radio-Canada.

.

Sharmine Narwani: Syrian Opposition is not United and Cohesive

.

Nog een Brusselse jihadist die vecht in Syrië…

Brusselse Syrië-strijder biecht moord op aan ‘Vlaams Comité voor Ex-moslims’‏

De Brusselse Syrië-strijder ‘Abou Sara’ heeft op facebook aan het ‘Vlaams Comité voor Ex-moslims’ opgebiecht dat hij in Syrië PKK-militanten heeft vermoord. De PKK is een Koerdische verzetsgroep die het opneemt voor de Koerdische minderheden in onder meer Syrië, Turkije en Irak. Koerden in Syrië hebben schrik dat de jihadisten hen zullen uitmoorden. We wisten reeds dat Belgische jihadi’s in Syrië vochten tegen het Syrische nationale leger (SNL) en Hezbollah. Dat er ook moordpartijen met de Belgen zouden plaatsvinden onder de Koerdische minderheid, is een nieuw en vooral zeer onrustwekkend gegeven. De betreffende ‘Abou Sara’ zou vechten aan de zijde van de wreedste terreurgroep, namelijk ISIS, waarbij ook andere Brusselaars strijden en tevens de Antwerpenaar Brian De Mulder.

2382976-d387330c7822c8e1f7fd1ac315d0fe42

Nog een Brusselse jihadist die vecht in Syrië… De tel is niet meer bij te houden…

.

2382976-42949755b9673679e9d67fafac131a7d.

2382976-dd560b618b3500dacd19ae0ddd60b30f

.

Brusselse imam met explosievengordel in jihadfilmpje‏

Enige tijd geleden vernamen we dat Brusselse imam Iliass Azaouaj naar Syrië zou vertrokken zijn om Belgische moslimjongeren terug te halen. Wat later hoorden we dat de man ontvoerd zou zijn door een jihadistische groepering in Syrië. Dan weer verschenen er op de twitter-account van de imam dreigementen aan het adres van België.

http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20130819_00698791  (dreigementen op twitter-account van Iliass Azaouaj)

MAAR nu zou de imam plots opduiken in een filmpje op internet, volledig gemaskerd, bewapend met een kalasjnikov en explosievengordel rond zijn middel, met op de achtergrond een collega-terrorist. Iliass Azaouaj zou zich volgens jihadisten onlangs vrijwillig aangesloten hebben bij een terreurbeweging in Syrië… In het uiterst agressief filmpje neemt de Brusselaar vooral de Belgische Staatsveiligheid, Federale Politie en Marokkaanse geheime dienst serieus op de korrel. Hieronder een link naar het betreffende filmpje…

https://www.facebook.com/photo.php?v=180194952183270&set=vb.100005782982044&type=2&theater

.

2367999-1eb1135e39adda1fb728a96ec87905dd.

2367999-5ef08bbb0ed700f3615d1dcc6c342b29.

Brusselaar met bommengordel op Facebook

201312110657-1_brusselaar-met-bommengordel-op-facebook

Het Vlaams Comité voor ex-moslims heeft zich gespecialiseerd in het opsporen van Belgische Syriëstrijders op het internet. Dinsdag vond het comité info over Brusselaar Abou Dujana Al-Muhajir.
“Op zijn Facebookpagina staat de jonge jihadist te pronken met een explosievengordel rond zijn middel”, aldus het comité. “De betreffende foto lokte lovende reacties uit bij zijn Facebookvrienden. De Antwerpse jihadist Brian De Mulder, bekend onder de schuilnaam Abu Qasem Brazili, vond de foto leuk.” – Bron: http://www.bloggen.be/nojihad

.

BbPVVDrCAAAvgwZ

Het Syrische ministerie van Verkeer zet sneeuwruimers in om de wegen in Syrië opnieuw bereikbaar te maken.

.

BbNfhagIIAAZ530

Maloula in de sneeuw op 11 december 2013.

.

BbPJpD6CYAA8A8Z

Sneeuw in het vernielde Homs op 11 december 2013.

.

BbO9HYmCAAASX-R

Sneeuw in Hama op 11 december 2013.

.

BbLuUsvCEAAnvq7

Bdama in de sneeuw op 11 december 2013.

.

BbMe4NFCQAAvp9F

Sneeuw in het al-Forqan park in Aleppo op 11 december 2013.

.

Malik Imran.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: