Nieuws

Russia Today: terroristen doden 80 burgers in Adra


BbY2S6vIMAAEXqz

Het bloedbad in Adra: de zoveelste betrokkenheid van het Westen en Saudi-Arabië in dit bloedige conflict.

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 15 december 2013 – De Arabische versie van Russia Today meldt dat terroristen in de stad Adra, op het platteland van Damascus, tachtig burgers hebben terechtgesteld. Andere lokale bronnen hebben het zelfs over 200 executies van burgers door rebellen.

Onder de doden zou ook de burgemeester van Adra zijn, aldus de ‘Algemene Commissie van de Syrische Revolutie’ van de oppositie.

Bepaalde burgers blazen zichzelf op met explosieven van zodra de terroristen hun huizen willen aanvallen om hun gezinnen te beschermen. (VIDEO)

Volgens de Syrische journalist Alaa Ebrahim zitten nog duizenden burgers verscholen in kelders om te ontsnappen aan de etnische zuiveringen tegen christenen en alawieten door barbaarse huurlingen. Terwijl het Syrische nationale leger (SNL) oprukt in Adra, houden terroristen ruim 200 burgers gevangen in het gebouwencomplex ‘Eiland 8’. Rebellen hebben nog steeds de controle over het terrein via de hogere verdiepingen van flatgebouwen.

Burgers worden eveneens als ‘menselijk schild’ gebruikt nabij het politiekantoor van Adra. Hevige gevechten tussen regeringstroepen en rebellen zijn daar gaande.

Zondag kon het SNL de terroristen verdrijven uit de districten Bana al-Mersides, Eighth al-Toseh en Ninth al-Toseh in Adra al-Amalieh, aldus Farsnews. Bij elke terreinwinst van het SNL op terroristen in Adra vinden ze nieuwe lijken van burgers. Volgens bronnen binnen het SNL konden ze reeds 90 lichamen identificeren.

Zes soldaten van het Palestijns Bevrijdingsfront werden eveneens gedood bij het verdedigen van de stad Adra tegen terroristen.

Nabij de cementindustrie, achter de secundaire school, in Adra kon het SNL 35 terroristen doden.

.

508240

Syriëstrijder Jejoen Bontinck werd vrijgelaten onder voorwaarden, aldus het Belgische federale parket. – http://m.knack.be/nieuws/belgie/syriestrijder-jejoen-bontinck-vrijgelaten-onder-voorwaarden/article-normal-119846.html

.

BbeWIMsCMAEeLDi

Mahmoud Mohamad Shaheen werd gedood bij het verdedigen van burgers in Adra tegen wahabitische terroristen.

.

77d8969b0c4cfc73e88a7c9d2dbe830b992a9c4a

Rebellen vechten in de sneeuw tegen het Syrische nationale leger (SNL) in de wijk Salaheddin in Aleppo op 11 december 2013. Het lichaam van een rebellencommandant van in de veertig, die onderweg was van de noordwestelijke provincie Idlib naar de centrale provincie Homs, werd intussen dood teruggevonden na een sneeuwstorm. (Foto: AFP/Medo Halab) – http://en-maktoob.news.yahoo.com/syria-rebel-commander-freezes-death-monitor-165831607.html

.

BbeUEMbCMAAvZb7

Zein al-Abedeen Sadek werd gedood toen hij de bevolking van Adra beschermde tegen jihadisten.

.

BbeS9TNIIAARoYM

Saudische terroristen bleken leden van het Saudische veiligheidskorps te zijn.

.

BbcRsezIYAA05qx

Bashar Hassan en zijn vader Nizar zijn twee van de slachtoffers in Adra. Nizar Hassan koos ervoor om op 12 december 2013 zichzelf met zijn vrouw en twee kinderen op te blazen toen terroristen zijn huis in Adra bestormden om zo zijn familie te beschermen tegen een ‘veld executie’ door het al-Nusra front.

.

BbYWNx9CEAAOSWI

Jihad Hamed Makhlouf, de neef van president Assad, blies zichzelf op met explosieven toen terroristen zijn huis aanvielen in Adra op het platteland van Damascus, aldus Zaid Benjamin, het anker van Radio Sawa.

.

Bbf54PMIAAEVmtE

Een Syrisch kind laat in een vluchtelingenkamp zijn identiteitskaart zien in de hoop schoenen te ontvangen voor zijn blote voeten. Maar er waren geen schoenen, alleen lakens.

.

BbhIkTnCIAEVY53

Voedselbedeling aan ontheemde families in Adra vorige week.

.

BbfeMaNIAAAxAFF

Door rebellen gedode burgers in Adra.

.

BbdeFwbCQAAeEO_

Commando Zine El Abidine Khalil Sadiq van het SNL werd gedood in de stad Adra.

.

BbcEEyjCYAA4BAa

Een tank van de ‘Islamitische Staat van Irak en Sham’ (ISIS) vuurt op aanhangers van de Syrische overheid nabij het industrieterrein in het oosten van Adra.

.

BbZ4eVYCEAEPY0K

Kind uit Adra dat op 13 december 2013 werd gedood door terroristen.

.

BbYNXiuCMAAy8EU

Yasseen al Toukhi, een terrorist van het zogenaamde ‘Islamitische Front’, reisde van Adra al-Oumalia naar de hel.

.

BbheIY0CYAAxO7v

Nizar Hassan koos ervoor om op 12 december 2013 zichzelf met zijn vrouw en twee kinderen op te blazen toen terroristen zijn huis in Adra bestormden om zo zijn familie te beschermen tegen een ‘veld executie’ door het al-Nusra front.

.

BbhltklCAAASEvU

ISIS-terroristen doodden zaterdag de secretaris-generaal van het Vrije Syrische Leger (VSL), Ammar al-Wavi en zijn mannen nabij de Turkse grens. – http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13920924000442

.

Malik Imran.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: