Nieuws

Dr. Jaafari bevestigt de aanhouding van 300 Saudi’s en de dood van duizenden (VIDEO).
SILVIA CATTORI – 6 december 2013 – De Syrische permanente vertegenwoordiger bij de Verenigde Naties (VN), Dr. Jaafari, bevestigt de arrestatie van 300 Saudi’s en de dood van duizenden die Syrië aanvielen. Dr. Jaafari: “De Saudische autoriteiten lieten deze criminelen vrij. De meeste van hen behoorden tot terroristische organisaties zoals al-Qaida en anderen verbleven jarenlang in Saudische gevangenissen.”

De Saudische autoriteiten zagen hierin een manier om zich te ontdoen van deze criminelen door ze naar Syrië te sturen om Syrische onderdanen te doden. Ze staken de Syrische grens over via Jordanië, Libanon of – met medewerking van de autoriteiten aldaar – via Turkije.

Dr. Jaafari wees erop dat de VN-veiligheidsraad het al-Nusra front erkende als een terroristische organisatie en andere islamitische terroristische groeperingen eveneens benoemde als terroristische entiteiten. Evenwel zijn er nog een aantal VN-lidstaten die hen nog steeds ‘de oppositie’ noemen.

Dr. Jaafari zei dat het in Syrië niet gaat over ‘facties van de oppositie’, maar om criminele bendes, gesteund door buitenlandse overheden. Een oppositie is niet drukdoende met het vernietigen van de infrastructuur van het land, bombarderen en moorden, maar deze buitenlandse rebellen – die werden gevangen genomen in Syrië – zijn diegenen die deze misdaden begingen. De oppositie zou Maloula nooit betreden en nonnen ontvoeren, noch vrouwen verkrachten, kinderen doden en chemische wapens gebruiken tegen het Syrische volk, maar criminele bendes gesteund door buitenlandse overheden doen dit wél.

Bron: Silvia Cattori.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: