Nieuws

Overlevende Adra vertelt over nachten van verschrikking met het al-Nusra front


52af0e4fb1391

De familie van Mazhar Ibrahiem overleefde de horror van Adra. Terroristen gedroegen zich daar als afschuwelijke monsters.

BREAKING NEWS NETWORK – 16 december 2013 – Mazhar Ibrahiem, een Syrische arts, is aan de dood ontsnapt toen de gewapende groepen van het al-Nusra front, Ahrar al-Sham en de ‘Islamitische Staat van Irak en Sham’ (ISIS) de voorstad van Damascus, Adraa al-Omalia, aanvielen en hierbij een bloedbad aanrichtten onder de bewoners.

Dr. Ibrahiem, die oorspronkelijk van het platteland bij Tartous komt, vertelde Breaking News Network wat hij zag toen een aantal gewapende mannen de stad, waar hij een aantal jaren woonde, infiltreerden.

“Al vanaf de vroege uren van die dag hoorde ik geweerschoten aan de voorkant van mijn huis, dat gelegen is tegenover een bakkerij. Toen realiseerde ik me dat er gevochten werd tussen gewapende strijders en de bewakers van de bakkerij, ‘de helden’… Er volgden moeilijke uren… Ik ontsnapte met mijn vrouw en mijn dochter Kristin naar een nabijgelegen schuilplaats waar tientallen bewoners zich hadden verstopt.”

Ibrahiem vervolgde tegen de verslaggever van Breaking News Network: “Toen infiltreerden de gewapende mannen de schuilplaats en begonnen ze burgers te martelen, te doden en te onderzoeken wie het ‘regime’ steunde of samenwerkte met de overheid.”

“De geradicaliseerde rebellen wilden de handen afsnijden van werknemers van de overheid om zo te voorkomen dat ze hun werk konden hervatten. Een aantal van hen wilden ze onthoofden of hun lichamen martelen voor de ogen van hun kinderen”, zei Ibrahiem.

Na drie dagen van horror in de schuilplaats, kon de arts met zijn gezin en andere gezinnen ontsnappen richting de internationale weg, waar het Syrische nationale leger (SNL) zich bevond.

De arts beschreef ook de gruwelijke taferelen die hij met zijn familie zag van ontbonden, gemartelde en onthoofde lichamen die overal op straat lagen.

De vrouw van de dokter zei dat ‘de gewapende mannen niet-Syriërs waren”. “We hebben verschrikkelijke dagen doorleefd voordat we konden ontsnappen met enkel de kleren die we droegen. Het SNL heeft ons begeleid om een veilig gebied te bereiken.” De familie werd nadien ondergebracht in Tartous.

Bron: Breaking News Network.

.

1508434_391503207648283_797034259_n(1)

De familie van Mazhar Ibrahiem overleefde de horror van Adra. Terroristen gedroegen zich daar als afschuwelijke monsters.

.

BbsyrMXIAAA6Kt3

Adra.

.

Bbtj88jCIAAbC98

Het SNL omsingelde de stad Adra volledig en vecht momenteel van huis tot huis tegen de aanwezige terroristen.

.

BbsuMe3CMAACaZn

Tariq Hamas Qamash, een druzen soldaat van het SNL uit de provincie Sweida, die op 14 december 2013 om het leven kwam in Adra op het platteland van Damascus.

.

BbpQGOqIIAAaovN

Burgers in Adra, gedood door al-Qaida en islamitische terreurgroeperingen.

.

BbuqEocIEAA5wYv

Martelaren, die Syrië hielpen verdedigen, werden in Tartous begraven.

.

BbvX6ymIIAAmRlY

In heel Syrië – zoals hier in Daraa – is er massaal protest tegen de bloedbaden, aangericht door terroristen in de stad Adra op het platteland van Damascus.

.

Malik Imran.

Advertenties

Reacties

3 gedachtes over “Overlevende Adra vertelt over nachten van verschrikking met het al-Nusra front

  1. Hoe kunnen Hillary Clinton, Obama en consoorten nog slapen na het aanrichten van al die gruwel ?

    Geplaatst door Held Oppantofolis | 19 december 2013, 19:13
  2. God bless syrie

    Geplaatst door Nizar | 19 december 2013, 22:51

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pingback: Syrië: bloedbad onder bewoners | NEWS - 20 december 2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: