Nieuws

Niet tegen de islam, maar tegen terroristen


timthumb.php.

Nieuwjaarswensen 2014

.

Geachte redactie van mediawerkgroep Syrië,

Ik lees met regelmaat uw website over de ontwikkelingen in Syrië, ik vind het belangrijk voor mijn persoonlijke oordeel ook een andere visie te lezen.

Jammer genoeg leven Christenen in Syrië niet meer in vrede en harmonie, daarom heb ik een hele belangrijke tekst die u kunt plaatsen op de website; de gelofte van de Profeet Mohammad (vrede zij met hem) aan de Christenen. Moslims en andersdenkenden die de tekst lezen zullen beseffen hoe de houding van de Profeet Mohammad (vrede zij met hem) was ten aanzien van de Christenen in de wereld. Soms kunnen wij mensen weerhouden van een extremistische gedachtegoed door hun de juiste informatie te bieden, want vaak zijn extremisten  gehersenspoeld door ronselaars en geestelijke leiders op basis van verkeerde interpretaties van de Koran en Hadith, terwijl Islam vrede betekent en voor vrede opkomt.

Ik hoop dat u de tekst plaatst op uw website om langs iedere weg vrede te herstellen in Syrië.

Link:  http://www.muslimsforpeace.org/holy-prophet/the-covenant/

Ik doe u ook een bijlage toekomen van de gelofte in het Nederlands vertaald.

Met vriendelijke groeten,

Youssef.

Student Rechten.

Advertenties

Reacties

5 gedachtes over “Niet tegen de islam, maar tegen terroristen

 1. er zijn allerlei geloven bij elkaar in puin te slaan. Nadat er eerder het socialisme al een rotlel gekregen heeft. Als ik me nu ook al met een zalvende tekst van een amerikaanse moskee moet bezig houden. Die PaterMaas is toch echt wel de grens voor mij hoor,
  Als christenen is de gedachte, wij zijn {allemaal} zondaars, bovendien zijn mensen ook helemaal niet gelovig. Te grote groepen zijn als duivels daarin geworden. Het zou ook de mogelijkheid moeten scheppen, boven de strijdende partijen te staan. Dat gebeurt niet in uw bijdrage.
  Het gaat niet om terrorisme. Het gaat erom dat de ene mens de andere verraadt, en uiteindelijk vermoordt. Anders dan het christenverhaal., is dit wat wij volgen in de Syrieramp, voor de zoveelste maal, in het 100.000ste X.En dus niet een mannetje, wat zich Jezus noemt.
  Dus heb ik ook nog moeite dat iemand uit de Christencultuur komt aanwijzen, welke moskee we moeten volgen.

  Het gaat niet om het Jodendom en de Christelijkheid, nee het gaat om hun terrosime cq oorlogen en overige perverserieen. Laten we samen aan de vrede bouwen.

  Geplaatst door jose van dijk | 24 december 2013, 04:09
 2. Youssef, bedankt dat je net voor Kerstmis zo’n mooie bijdrage levert. Laten we vooral hoop houden, elkaar met uitgestoken hand tegemoet blijven treden en samen bidden voor echte vrede, te beginnen in ons eigen hart.
  Ik wens jou en alle mensen van goede wil een gezegend Nieuwjaar!

  Geplaatst door Annemiek | 24 december 2013, 13:43
 3. Sharia4Syria dan krijgen de christenen insha Allah hun rechten en kunnen ze genieten van hun status die ze in de vroegere khilafa kregen Mashaa Allah een ware christen zou daar geen moeite mee hebben

  Geplaatst door Abdul-Haq | 24 december 2013, 23:44
  • Meneer Abdul-Haq, het vroegere Khilafaat (Kalifaat) was gebaseerd op het profeetschap. Zij werden Khilafaat-e-Rachideen genoemd dwz. het rechtgeleide Khilafaat. Dat waren personen die de geestelijke leiders waren van de Moslimgemeenschap zonder politieke belangen op basis van absolute rechtvaardigheid. Zij waren barmhartig jegens de mensheid. Het Khilafaat zal nooit en te nimmer kunnen verschijnen onder een of ander terroristische groep. Zelfs wanneer een Islamitische groep erin slaagt om een Khalifa (geestelijke wereldleider voor de Moslims) aan te stellen, dan zullen andere groepen moord en brand schreeuwen en zijn interpretatie niet erkennen noch accepteren. Dat zal een dillema worden. Kijk naar de Moslim groepen in Syrië, ze zijn in strijd met elkaar. Het Khilafaat zal onafhankelijk verschijnen na de komst van de Messias en Mahdi, zoals de Profeet Mohammad (moge de vrede en de zegeningen van Allah met hem zijn) heeft voorspeld. Ik heb ten aanzien van dit onderwerp onderzoek gedaan en dit is de informatie die mij het meest aanspreekt ten opzichte van het Khilafaat: http://www.islamnu.nl/index.php/khilafat/45-khilafat-en-goddelijke-leiding
   Wassalaam

   Geplaatst door Youssef | 8 januari 2014, 19:24
 4. Meneer Abdul-Haq, het vroegere Khilafaat (Kalifaat) was gebaseerd op het profeetschap. Zij werden Khilafaat-e-Rachideen genoemd dwz. het rechtgeleide Khilafaat. Dat waren personen die de geestelijke leiders waren van de Moslimgemeenschap zonder politieke belangen op basis van absolute rechtvaardigheid. Zij waren barmhartig jegens de mensheid. Het Khilafaat zal nooit en te nimmer kunnen verschijnen onder een of ander terroristische groep. Zelfs wanneer een Islamitische groep erin slaagt om een Khalifa (geestelijke wereldleider voor de Moslims) aan te stellen, dan zullen andere groepen moord en brand schreeuwen en zijn interpretatie niet erkennen noch accepteren. Dat zal een dillema worden. Kijk naar de Moslim groepen in Syrië, ze zijn in strijd met elkaar. Het Khilafaat zal onafhankelijk verschijnen na de komst van de Messias en Mahdi, zoals de Profeet Mohammad (moge de vrede en de zegeningen van Allah met hem zijn) heeft voorspeld. Ik heb ten aanzien van dit onderwerp onderzoek gedaan en dit is de informatie die mij het meest aanspreekt ten opzichte van het Khilafaat: http://www.islamnu.nl/index.php/khilafat/45-khilafat-en-goddelijke-leiding
  Wassalaam

  Geplaatst door Youssef | 8 januari 2014, 19:23

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: