Nieuws

50 burgers gedood en hun lichamen in brand gestoken in Nabek (schokkende foto’s)


nabek

Terroristen drongen de wijk Fattah in Nabek binnen om er een nieuw bloedbad te veroorzaken onder de burgerbevolking, verklaarden inwoners van deze stad op het platteland van Damascus. (Foto: Associated Press)

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 24 december 2013 – Inwoners van Nabek op het platteland van Damascus getuigden aan de Mediawerkgroep Syrië over een gruwelijk bloedbad dat zich afspeelde in hun stad. Tientallen lichamen van onschuldige burgers werden op 23 december 2013 aangetroffen in Nabek.

Ooggetuigen: “Terroristen staken lichamen van gedode burgers in brand”

“Terroristen drongen de boerderijen van de wijk Fattah in Nabek binnen en begingen er een ware verschrikking. Meer dan vijftig burgers werden gedood en hun lichamen werden door deze terroristen verminkt en in brand gestoken. De helft van de lichamen was volledig verkoold. Onder de slachtoffers was een meerderheid aan vrouwen en kinderen.”

Wraak voor nederlaag in Qalamoun

Wellicht was deze lynchpartij een wraak voor de nederlaag die deze terroristen leden in de Qalamoun regio, waar het regeringsleger de bovenhand kreeg.

Inwoners van Nabek vragen zich af of buitenlandse huurlingen op deze manier hen willen overtuigen van hun goede bedoelingen in deze kerstperiode. “Is dit hun geschenk voor Kerstmis? Onze mannen, vrouwen en kinderen doden en daarna hun lichamen in brand steken, zodat wij onze geliefden niet eens meer kunnen herkennen?”

Foto’s van hun terreurdaad

De criminelen, verantwoordelijk voor dit afgrijselijk bloedbad, plaatsten nadien de foto’s van hun barbaarse daden op sociale media en beschuldigden het Syrische nationale leger (SNL) en de Thulfaqar brigade. Ze hoopten zo steun te krijgen van de vijanden van Syrië en de publieke opinie te beïnvloeden door de Syrische overheid te demoniseren.

.

Opgelet: onderstaande foto’s van het bloedbad door terroristen in Nabek zijn bijzonder schokkend!

.

001.

002.

003.

004.

005.

006.

Malik Imran.

Advertenties

Reacties

Een gedachte over “50 burgers gedood en hun lichamen in brand gestoken in Nabek (schokkende foto’s)

  1. Ook het Westen begint in te zien dat de zogenaamde vrijheidsstrijders een bende losgeslagen fanatieke idioten zijn die een Talibansysteem willen installeren in Syrië.

    Geplaatst door Patrick | 24 december 2013, 23:56

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: