Nieuws

Mediawerkgroep Syrië veroordeelt de terreuraanslagen in Rusland


De aanslag in het treinstation van Volvograd in het zuiden van Rusland op 29 december 2013. Minstens zeventien personen kwamen hierbij om het leven, maar het aantal slachtoffers kan nog oplopen.

.

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 29 december 2013 – De Mediawerkgroep Syrië veroordeelt scherp de terroristische aanslagen op 27 en 29 december 2013 in Pyatigorsk en Volgograd in Rusland. In oktober vielen er ook al zes doden door een zelfmoordterroriste op een stadsbus in Volvograd.

De aanslag met een autobom in Pyatigorsk – waarbij drie doden vielen – en deze van vandaag tegen een treinstation in Volgograd hebben als doel om Rusland en de hele regio van de Kaukasus te destabiliseren.

De terreur waarmee Rusland en de Kaukasus al jaren te maken hebben is onaanvaardbaar. Als Mediawerkgroep Syrië veroordelen wij alle vormen van geweld. Het is onaanvaardbaar burgers te viseren voor welk motief dan ook.

Wij drukken ons medeleven uit met de getroffen families van de doden en gewonden, alsook met de Russische regering en het Russische volk.

.

BcpZeHUCQAAmcHV

De aanslag tegen het treinstation van Pyatigorsk in het zuiden van Rusland op 29 december 2013.

.

BcpNU5GIEAAu6LP

De aanslag tegen het treinstation van Pyatigorsk in het zuiden van Rusland op 29 december 2013.

.

BcpbxJOIcAAdBhx

Angstaanjagende foto in Volvograd op 29 december 2013.

.

Bcpd97vCEAACvvW

De fontein voor het treinstation is inderdaad dezelfde als dit beroemde beeld uit de Tweede Wereldoorlog.

.

Mediawerkgroep Syrië.

Reacties

Een gedachte over “Mediawerkgroep Syrië veroordeelt de terreuraanslagen in Rusland

  1. De islam is vanaf het ontstaan (verzinnen) een grote terreurorganisatie. Niets dan veroveringsoorlogen, misdaden, verkrachtingen en vrouwenonderdrukking. Wie dat ontkend kent de geschiedenids niet. De enige oplossing is verbieden en de moskeen sluiten. Geloven in een sprookje doe je thuis maar onder de kerstboom.
    Wanneer komen die ‘goede’ moslims nu eens in opstand? Of bestaan die echt niet?

    Geplaatst door Gerrit | 29 december 2013, 16:00

Plaats een reactie

Archief