Nieuws

Gelukkig Nieuwjaar 2014!


De Syrische TV op nieuwjaarsavond 1985 met de Syrische zanger Fouad Fakrou.

.

Gelukkig Nieuwjaar 2014!

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 4 januari 2013 – De Mediawerkgroep Syrië wenst iedereen een gelukkig en gezond Nieuwjaar 2014. Wij danken alle vrijwilligers en sympathisanten voor hun steun het voorbije jaar en de talrijke positieve reacties en donaties voor het Syrische volk.

Laat niemand de stem van het Syrische volk smoren, noch deze van diegenen die opkomen voor dit volk zoals de Belgische activist en historicus Bahar Kimyongür, die door de Turkse autoriteiten wordt gestraft en door Italië vastgehouden omdat hij hij zich verzette tegen de Turkse oorlogspolitiek tegen het Syrische volk.

We hopen allemaal dat de oorlog in Syrië snel stopt en het Syrische volk opnieuw een normaal, vreedzaam leven kan opbouwen zonder dagelijkse terreur en oorlog.

We wensen het Syrische volk veel hoop, vrede en kracht toe in het komende jaar.

De Mediawerkgroep Syrië hoopt dat u ook in 2014 mee de waarheid naar buiten brengt. Blijf vertellen wat er aan de hand is in Syrië en onze berichten en informatie massaal verspreiden en overnemen. Wij zijn ontzettend dankbaar voor de 2.000 dagelijkse bezoekers aan onze nieuwsblog. Blijf ons ook kritisch volgen in 2014 en laat niet na om uw opmerkingen en ideeën aan ons over te maken. Alleen met uw steun blijft onze verdere werking mogelijk. Door samen met ons een steentje in de rivier te gooien, loopt die voortaan anders dan voorheen en zal niets meer hetzelfde zijn.

Dank voor uw steun.

Mediawerkgroep Syrië.

info@mwsyria.com

.

Bahar Kimyongûr: broeder van het Syrische volk, opgesloten in Italië

1843247031_B97621884Z.1_20130619105621_000_GDHTOQFK.1-0

Dat 2014 een jaar mag zijn dat Bahar Kimyongür opnieuw vrij kan bewegen en spreken over wat er aan de hand is in Syrië. Bahar is de broeder van het Syrische volk sinds de eerste dag van de onrust en zijn inzet de voorbije drie jaren was ongezien. Laat hem een voorbeeld zijn om actief mee het Syrische volk te steunen en niet bij de pakken te blijven zitten. Uw steun maakt het verschil voor diegenen die nu in de miserie zitten in Syrië! – https://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/2014/01/04/interview-de-bahar-kimyongur-depuis-son-exil-en-italie-video/https://mediawerkgroepsyrie.wordpress.com/2013/12/31/bahar-kimyongur-zit-vast-in-italie-terwijl-zijn-turkse-advocaten-worden-gemarteld/

.

Geef pater Daniël Maes een steuntje in de rug om vluchtelingen in Qâra in Syrië op te vangen!

danic3abl-maes1211

Dat de Vlaamse norbertijn Daniël Maes en de gemeenschap van Deir Mar Yacub de steun mogen vinden in 2014 om de massale toeloop van vluchtelingen in Qâra op het platteland van Damascus op te vangen in hun klooster. Dat ze daarbij ook op uw steun mogen rekenen.

.

Noodhulp voor Syrië / Aide temporaire pour la Syrie (NL-FR)

.

Wilt u dat het Syrische volk voortaan zo Nieuwjaar moet vieren?

Saudische rebellen van de ‘Islamitische Staat van Irak en Sham’ (ISIS) vieren nieuwjaar in 2014. In Saudi-Arabië zelf wordt het vieren van nieuwjaar verboden door de religieuze politie.

.

Of mag het Syrische volk opnieuw leven zoals voorheen zonder deze terreur?

Syriërs in Lattakia vieren nieuwjaar in 2003.

.

Met elke vezel van het lichaam zal het Syrische volk zichzelf en Syrië verdedigen tegen door het buitenland gesteunde rebellen en terroristen.

DSE03184 Raed Kronfol

Syriër Raed Kronfol.

.

Ook in 2014 zal er voor terroristen geen plaats zijn in Syrië!

y0vXY7s8VDjjyQpkHbBpRUNnE77FLUg7_W6ij3_TeE8BASz4o2g8TQM_aSseYf1eExabkTQxJrgePBAekEbpyw.

Syrië zal overwinnen tegen al het kwade!

syrian_flag.

Reik het Syrische volk nu de hand en bouw mee aan een vreedzaam, stabiel Syrië in 2014.

mgti5gE.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: