Nieuws

200 rebellen geven zichzelf over in Damascus


BdKoT5bCcAAo3QP

Mahmoud Rahmeh, hoofd van de Militaire Raad van de gewapende rebellen in de stad Zabadani en tevens commandant van Katibeh van de al-Haq Martelaren, aangesloten bij het Vrije Syrische Leger (VSL), kwam om het leven bij zware gevechten in de stad al-Qalamoun op het platteland van Damascus. Ook tientallen andere rebellen werden door het Syrische nationale leger (SNL) gedood op het platteland van Damascus. In tussentijd kon het SNL twintig Grad-raketten van terroristen vernietigen op het platteland van Lattakia. – http://english.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13921014000403

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 5 januari 2014 – 200 rebellen van het aan al-Qaida verbonden al-Nusra front en het Vrije Syrische Leger (VSL) hebben zich in de Syrische hoofdstad Damascus overgegeven aan de Syrische autoriteiten. De rebellen uit de wijk Barzeh droegen ook hun wapens over.

Tientallen bermbommen werden door het Syrische nationale leger (SNL) onschadelijk gemaakt in straten en huizen van burgers, aldus militaire bronnen, meldden het Syrische persagentschap SANA en de Engelstalige Iraanse nieuwszender Press TV.

Malik Imran.

.

BcwDt5ACQAAsemq

Yamen al-Najjar al-Na’al werd gedood bij een regeringsbombardement op schuilplaatsen van terroristen in Douma in Damascus.

.

BdB3U6zCUAAFUVx

Dr. Hussain Suliman werd in Aleppo gedood door terroristen van de ‘Islamitische Staat van Irak en Sham’ (ISIS).

.

BdFfrVNCEAAPKzc

Het kind Jack Saloum werd gedood toen het rond punt van Kabri in de wijk al-Midan in Aleppo werd beschoten door terroristen. Hij stond te wachten op de schoolbus.

.

BdKAfdACYAAkbm7

Hezbollah-strijder Zulfiqar Hurz ‘Amar werd op 3 januari 2014 in Syrië gedood.

.

BdLKTNaCUAEwH3D

Jawad ‘Abd al-Kazem Barism van de Badr organisatie werd op 2 januari 2014 gedood in Syrië. Badr is een sjiitische Iraakse politieke partij met aan het hoofd Hadi al-Amiri, de minister van Transport in de Iraakse regering.

.

BdPWfQ4IMAAABRM

Een foto vrijgegeven door het al-Nusra front van een soldaat van het Syrische nationale leger (SNL), alvorens hij werd terechtgesteld door deze terreurorganisatie in de omgeving van het al-Kindi ziekenhuis in Aleppo.

.

BdPcESLCMAAtqKJ

Terroristen executeerden elf soldaten van het SNL in de omgeving van het al-Kindi ziekenhuis in Aleppo na zes maanden van intense gevechten aldaar.

.

Malik Imran.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: