Nieuws

ISIS: “Drie Nederlandse jihadisten verkracht”


001

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 16 januari 2014Bronnen binnen de terreurorganisatie ‘Islamitische Staat van Irak en Sham’ (ISIS) in de Noord-Syrische stad Aleppo (Halab) berichten over een verkrachtingszaak.

De rebellen schreven het volgende: “Allah is de beloner van het opgebrachte geduld en op hem vertrouwen wij allen. De afvallige rebellenstrijders verkrachten onze zusters. Bij Allah, wij zullen zeker niet zwijgen, wij zullen hen spoedig overspoelen met aanslagen met de wil van Allah en onze lotsbestemming.”

“Een broeder is net gebeld door een zuster met droevige berichtgevingen en zij heeft gezworen dat de groep van de afvallige ‘Ahmed Afch3’ Nederlandse zusters heeft verkracht in de stad Kafr Hamra.” Kafr Hamra – ook gekend onder de naam ‘Maaret Artiq’ – is een klein plaatsje in het noorden van het platteland van Aleppo. (Wikimapia)

Volgens recente tweets werden er drie Nederlandse vrouwelijke Syriëgangers verkracht. Dit wordt ook door Abu Omar al-Shishani (ISIS), één van de meest invloedrijke leiders van de rebellen en bevelhebber van de ‘al-Khair invasie’ in Deir al-Zour, bevestigd.

Hierin zegt Abu Omar al-Chechen – zoals zijn bijnaam luidt – dat er tientallen buitenlandse vrouwen worden gevangen gehouden door rebellen van het Vrije Syrische Leger (VSL), Jabhat al-Nusra (het al-Nusra front) en andere rebellengroepen. Ook bevestigd hij dat een aantal van hen werden verkracht.

.

Deze vrouw heeft het over dat de Leger van JI van Hasan Aboud en het Vrije Syrische Leger (VSL). Nadat de ‘Islamitische Staat van Irak en Sham’ (ISIS) problemen kreeg met Liwae at-Tawheed in Deir Rafha werd ISIS bestreden. Met als gevolg dat Liwa at-Tawheed, JI en het VSL Deir Rafha in bezit namen.  De net genoemde verzetsgroepen gingen van deur tot deur en ze vroegen de Syriers om alle buitenlandse vrouwen af te staan. Sommige burgers in Deir Rafha hielpen de vrouwen van ISIS onderduiken. Vrouwen van ISIS werden bedreigt en sommige werden verkracht. Vanaf 6 min en 30 seconden praat een moslima in het Duits, vanaf 7 minuten en 46 seconden praat een moslima in het Frans en vanaf 9 min en 40 seconden praat Abu Omar al-Shishani.

.

Hebt u correcties of meer informatie over Belgische of Nederlandse jihadisten, dan mag u dit altijd laten weten aan onze redactie: info@mwsyria.com

.
Malik Imran.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: