Nieuws

Syrië 2014


syria_strike_rtr_img

Een man kijkt naar de vernielde huizen na regeringsbombardementen op schuilplaatsen van terroristen in Azaz, 47 kilometer ten noorden van Aleppo, op 15 augustus 2012. (Foto: Reuters/Goran Tomasevic)

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 23 januari 2014 – Het jaar van de overwinning, insh’Allah. Voor Syrië, haar president en de bevolking. En Genève-II is een mooi excuus voor andere landen om weer met Syrië te kunnen praten, officieel. Want praten is nodig en om de tafel gezeten of niet, maar gezamenlijk, voor een politieke oplossing, het nastreven van de eerste bepaling van Genève-I en om een einde te maken aan deze oorlog. Syrie leidt.

Intelligence talks zijn inmiddels begonnen en Genève-II moet uitkomst geven, succesvol. Het is algemeen toegegeven dat we te maken hebben met terrorisme, groepen als al-Qaida, wahabieten en andere extremisten met Saudi-Arabië, Qatar en andere landen als financiers, Astaghfar’Allah.

Partijen vechten tegen elkaar en het leger tegen alle partijen. Een oorlog zo cru, extreem en inhumaan, in de hele geschiedenis hebben we zo’n gekkenhuis niet meegemaakt. De bevolking heeft het nakijken en staat er middenin, om gek van te worden, maar het leven doet zo en we moeten hier nog even doorheen. Met de focus op het goede leven zijn we in afwachting van de aankondiging. Vrede, rust en veiligheid terug in de straten van het mooie Syrië en een begin van een nog mooier herstel en de wederopbouw. Ik kan niet wachten en wens iedereen een goede tijd, samen, een toast op het nieuwe jaar, to Peace!

Nicole Wouters vanuit Damascus in Syrië.

Advertenties

Reacties

Een gedachte over “Syrië 2014

  1. Prachtig stuk! Dankjewel

    Geplaatst door Yaser | 23 januari 2014, 12:57

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: