Nieuws

Honderden rebellen geven zich over in Damascus (VIDEO)


Twintig rebellen gaven zich over aan de nationale verdediging in een wijk in Damascus. Een tafereel dat zich de voorbije dagen op talrijke plaatsen afspeelde in Damascus en op het platteland van Damascus. Gewapende mannen vroegen amnestie aan de Syrische autoriteiten. “We waren verkeerd bezig en we konden deze oorlog nooit winnen”, gaven ze toe.

.

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 26 januari 2014 – Honderden rebellen hebben zich de voorbije dagen in Damascus en op het platteland van Damascus overgegeven aan de Syrische autoriteiten.

Dan Rivers van ITV News volgde één van de vele overdrachten van wapens en gewapende mannen in een wijk van Damascus. Voormalige rebellen van het Vrije Syrische Leger (VSL) en andere groeperingen maakten hun bovenlichaam vrij om te laten zien geen bommen bij zich te hebben en gaven hun wapens en mobiele telefoons aan de nationale verdediging en het Syrische nationale leger (SNL).

Ook in Zabadani in Damascus en op talloze andere plaatsen gebeurde hetzelfde tafereel. Grote aantallen rebellen gaven zichzelf over en leverden hun wapens in aan de Syrische autoriteiten.

Na hun overgave door een wapenbestand in Barzeh, Qaboun en Harasta op het platteland van Damascus, is het opnieuw een teken aan de wand dat terroristen duidelijk terrein verliezen in de regio van de Syrische hoofdstad.

.

article_img

Rebellen geven zich in de regio van Damascus met bosjes over aan de Syrische autoriteiten. (Foto: ITV News)

.

.

.

Malik Imran.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: