Nieuws

Syrische delegatie maakt praatje met aanhangers in Genève (VIDEO)


De Syrische regeringsdelegatie maakt een praatje met aanhangers in Genève op 24 januari 2014.

.

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 27 januari 2014 – De Syrische patriottische delegatie met minister van Informatie Omran al-Zoubi, de Syrische ambassadeur bij de Verenigde Naties (VN), Bashar al-Jaafari, vice-minister van Buitenlandse Zaken Faisal Mikdat en de presidentiële media-adviseur Bouthaina Shaaban verenigden zich met aanhangers van een Syrische seculiere staat in de marge van de Genève-II conferentie in de straten van Genève op vrijdag 24 januari 2014.

Dit is Syrië! De mensen houden van hen. Ook al is hun land in oorlog en heeft het te maken met een buitenlandse agressie, waardoor al meer dan 130.00 mensen werden gedood door huurlingen, kunnen ze zonder veel beveiliging een praatje maken met het Syrische volk.

Vergelijk dit met politici uit de Verenigde Staten (VS) of Europa die zich steeds moeten omringen met tientallen lijfwachten voor ze de straat op durven komen om zich te beschermen tegen de publieke opinie voor de politiek die ze voeren. We zien de Amerikaanse president Barack Hussein Obama als hij in maart naar Brussel komt dit nog niet snel doen.

“Allah Souria Bashar w bas!” klonk het bij de aanhangers van de Syrische regering, die hopen dat ze snel in een stabiel land kunnen leven en beginnen met de wederopbouw.

Malik Imran.

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

%d bloggers liken dit: