Nieuws

De Saudisch-Israëlische samenwerking


Bcv0lU8CUAArhm1

Opiniestuk door Chessy

Is het toch niet verstandig dat president al-Assad aan de macht blijft?

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 31 januari 2014 – De Arabische leiders houden de ontwikkelingen in Syrië nauwlettend in de gaten. Ze beginnen zich steeds meer te realiseren dat het conflict in Syrië en de daardoor ontstane toekomstige problematiek groter is dan dat ze dachten. Wellicht beginnen ze zich eindelijk te realiseren wat voor zware gevolgen het voor de regio zal hebben als de Syrische president al-Assad zijn macht zou gaan afstaan aan de terroristen.

Terrorisme verbroedert Israël en Saudi-Arabië

De verbroedering tussen Israël en Saudi-Arabië blijkt uit recent gedane uitspraken van de Israëlische premier Benjamin Netanyahu. In een vraaggesprek gaf hij toe dat Israël en Saudi-Arabië nauw met elkaar samenwerken, mede doordat beide landen dezelfde regionale belangen hebben en streven naar dezelfde doelstellingen.

https://www.youtube.com/watch?v=euqRJX6BzdU

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft het volgende over de net geschetste relatie gezegd: “Onze relatie met Saudi-Arabië is uitstekend. Wij streven ernaar dat deze relatie in toekomst alleen maar beter en sterker wordt. Onze onderlinge relatie is gebaseerd op onderlinge vrede. Wij delen gezamenlijke economische, regionale en politieke belangen.”

De Britse krant The Telegraph schreef recent nog over de inmenging van Saudi-Arabië en haar bondgenoten in Syrie

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/10588308/US-secretly-backs-rebels-to-fight-al-Qaeda-in-Syria.html

.

“… een delegatie van onder andere Amerikaanse en Saudische afgezanten ontmoetten in Turkije hooggeplaatste rebellenleiders.
Twee bronnen – een waarvan de broer aanwezig was bij de gesprekken – verklaarden: “Ze spraken over het bestrijden van de ‘Islamitische Staat van Irak en Sham’ (ISIS) en de Amerikanen moedigden de commandanten aan om hen aan te vallen.”

 En:

“Het Syrische Revolutionaire Front, wiens commandant Jamal Maarouf banden heeft met Saudi-Arabië en Jaish al-Islam – een nieuwe coalitie van gematigde rebellen gesteund door Qatar -, heeft nauwe contacten met de Amerikaanse geheime dienst CIA en de Saudische en Qatarese inlichtingendiensten, verklaarden anderen die inzage hebben in de ontmoetingen.

En:

“Qatar stuurde als eerste wapens. SaudiArabië wilde niet achterblijven en stuurde 80 ton aan wapens, waaronder zware machinegeweren, een week voor de aanval.”

“Iedereen biedt ons financiële middelen aan om hen te bevechten”, verklaart een van de commandanten verbonden aan de door het Westen gesteunde ‘Supreme Military Council’. Voorheen hadden we geen wapens om het Assad-bewind te bevechten, nu zijn de voorraden vol.”

.

Er is onder geen enkele scenario een toekomst mogelijk voor de extremisten in Syrië

De angsten die Saudi-Arabië, Israël en het Westen koesteren beginnen in Syrië en in de gehele regio steeds meer vorm te krijgen. Uit Genève-II valt maar één ding te concluderen: dat er onder geen enkele scenario een toekomst mogelijk is in Syrië voor ISIS, het al-Nusra front en haar extremistische terroristische bondgenoten.

Hierdoor we ons kunnen gaan voorbereiden dat er een hevige en vooral bloedige strijd zal gaan uitbreken in Syrië. Want zoals we er nu voorstaan ziet het er zeker niet naar uit dat ISIS en al-Nusra de door hun bezette steden zonder slag of stoot zullen afstaan.

Honderden terroristen die onderweg zijn om ISIS en al-Nusra te ondersteunen in de verdediging van haar dorpen en steden:

Foto: Al deze Mujahideen hebben vandaag zich aangesloten bij Dawlah Alislamiya ISIS. Admin S.
Eenmaal aangekomen is het tijd om broederlijk een foto te maken:

Foto: De Stad Darkouch is nu 100% in de handen van Dawlah Alislamiya ISIS. Admin S.
Terroristen van ISIS en al-Nusra pronken met hun jihadistische vlaggen:

Foto: Zoals Sh. Aymaan Dawahirie in zijn laatste boodschap zei:  "De broederschap van de Islaam is voor ons veel sterker dan de broederschap die je met je broeders van je organisatie/jama'ah hebt."  Wij houden van onze broeders van Jabhat Nosrah (al-Qaidah Syrië) en ook van onze broeders van #ISIS. Beiden worden ze gepresenteerd op deze afbeelding.  Admin M
Raqqa heet tegenwoordig al-Qaida

Het is hartverscheurend om te zien hoe de ooit vrije stad Raqqa door de terroristen van ISIS en al-Nusra naar al-Qaida is vernoemd. De stad wordt nu, na de bezetting van ‘de kolonisten’ van ISIS en al-Nusra,  bestuurt met de sharia. Er bestaat al een zedenpolitie die op jacht gaat naar burgers die naar muziek luisteren, roken of seculier en ongelovig zijn.

Eenmaal in hechtenis worden deze eerst publiekelijk gemarteld waarna ze zich moeten verantwoorden voor een sharia-rechtbank van ISIS en al-Nusra. Velen doodvonnissen hebben zich reeds voltrokken en dit is  volgens ISIS en al-Nusra nog maar het begin.

Indien je na publiekelijke martelingen doorgaat met het vertonen van ‘zondige trekjes’, dan weet je wel hoe laat het is…


Tientallen Koerden vermoord door ISIS en al-Nusra met als tenlastelegging ‘banden met de Koerdische Arbeiderspartij PKK’:


In de stad Raqqa (‘al-Qaida’ genoemd door de terroristen) worden natuurlijk alle opnames van al-Qaida gratis verspreidt:

In alle steden bezet door ISIS en al-Nusra is de sharia-rechtspraak van toepassing. Zij zijn een kweekvijver voor al-Qaida en het recruteren van minderjarigen voor het plegen van zelfmoordaanslagen. Hieronder een recente genomen foto uit de stad Raqqa (‘al-Qaida’) waar de opnames van de terroristische al-Qaidaleider Ayman al-Zawahiri gratis werden uitgedeeld.

Foto: Sh. drs. Aymaan Dawahirie (leider van al-Qaidah) heeft afgelopen week een audio-boodschap opgenomen en is vervolgens op het net gedeeld. De al-Qaidah (tak) organisatie in Syrie Jabhat Nosrah deelt cd's van de boodschap gratis uit aan de bevolking.
Een staat binnen een staat: de verrijzenis van ‘al-Qaedistan’

Het feit dat de extremisten misbruik hebben gemaakt van de situatie in Syrië begint nu zelfs duidelijk te worden voor de kinderen van Syrië. Mede doordat de agenda van al-Qaida, ISIS en al-Nusra om een staat binnen een staat te stichten nu steeds meer vorm begint te krijgen. De foto hieronder toont aan hoe stevig de greep van ISIS en Jabhat al-Nusra is in de gebieden waar zij met ijzeren hand besturen. Zoals bijvoorbeeld ook het geval is in de stad Manbadj, waar ISIS en al-Nusra hun eigen zedenpolitie hebben die op zoek gaat naar ‘zondaars en ongelovigen’. Manbadj ligt ten noordoosten van Aleppo in de buurt van de Turkse grens. Velen westerse Syriëgangers werken bij deze zedenpolitie. (Lees ook: Syriëstrijders begaan oorlogsmisdaden)

In navolging van de stad Raqqa is er nu ook een zedenpolitie in de stad Manbadj:

Foto: Verkeers/Dawah politie van #ISIS in de stad Manbadj
De zedenpoltie van ISIS en al-Nusra op zoek naar ‘ongelovigen of zondaars’ die niet bidden, roken of muziek beluisteren:

Foto: Verkeers/Dawah politie van #ISIS in de stad Manbadj

Chessy.

Advertenties

Reacties

Een gedachte over “De Saudisch-Israëlische samenwerking

  1. Salafisme is Zionisme. Is abortus erger dan de Holocaust? De Hel is eeuwig…

    Geplaatst door oogenhand | 31 januari 2014, 15:01

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: