Nieuws

Jihadistische sekshuwelijken in Syrië


001

Het sekshuwelijk wordt traditioneel voltrokken zonder taart, maar wel met geweren.

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 12 februari 2014 – Het onderwerp ‘jihadistische sekshuwelijken in Syrië’ heeft onlangs voor een aardbeving gezorgd in de Arabische wereld en domineerde daar het nieuws. (VIDEO)

De opschudding ontstond nadat bekend werd hoeveel Arabische en opmerkelijk veel Tunesische vrouwen naar Syrië afreisden. Niet om er te vechten maar om zoveel mogelijk seks te hebben met de jihadisten. Vele van deze vrouwen kwamen zwanger terug uit Syrië, zonder te weten wie de vader van de pas geboren baby was. Dit als gevolg van het grote aantal jihadisten die ze per dag hun diensten moesten aanbieden.

Huilende ouders vertellen over de indoctrinatie van hun dochters

Tientallen ouders – zoals deze gebroken vader (VIDEO) – vertelden huilend hoe hun tienerdochters door de extremisten op Facebook werden geronseld voor de seks-jihad. Deze vader vertelde dat zijn dochter werd  gehersenspoeld door takfiri sheikhs met als gevolg dat zij zich aanmeldde bij deze jihadisten. Deze vader vroeg aan de ‘Islamitische Staat van Irak en Sham’ (ISIS): “Is dit jullie islam? Is dit de jihad? Zijn onze dochters hoeren? Moge jullie branden in de hel. Jullie zijn duvels!”

Diverse religieuze Tunesische instellingen, evenals prominente imams waarschuwen de tienermeisjes om zich niet te laten misleiden door ISIS. De overheid heeft op haar beurt beloofd strikte controles uit te voeren op de vliegvelden.

Hoe komen deze jonge meisjes in Syrië?

De meisjes worden eerst geradicaliseerd door de vrouwelijke takfiri aanhangsters die volgens de Tunesische media banden onderhouden met Ansar Bayt al-Maqdis. Deze jonge meisjes worden uitgenodigd voor geheime huiskamerlezingen waarin ze les krijgen in de takfirische leer uit de boeken van Sayied Qotb. Nadat ze maandenlang zijn geïndoctrineerd, wordt van hen gevraagd wat zij ervoor zouden voelen om hun vagina ter beschikking te stellen aan de jihadisten.

Als de naïeve meiden toestemmen wordt er een vliegtuigticket voor ze geboekt naar Turkije, waar ze worden opgehaald door smokkelaars. Eenmaal in Syrië worden ze meestal meegenomen met Hyundai busjes die ze naar de wachtende jihadisten brengen. Volgens diverse vraaggesprekken met de slachtoffers van de seks-jihad werden zij als seksslaaf gebruikt door alle strijdende rebellengroepen in Syrië, inclusief het door het Westen gesteunde en gefinancierde Vrije Syrische Leger (VSL).

Zo makkelijk trouw je en ben je weer gescheiden

Volgens de takfiristische jihadisten is het mogenlijk voor een vrouw zich seksueel in te zetten voor de jihad. Haar bewaker huwt en scheidt haar weer als haar seksavontuur met een jihadist gedaan is. Deze vrouwen trouwen en scheiden soms wel dertig keer per dag. Telkens als er een jihadist klaar is gekomen, wordt ze eerst van hem gescheiden, waarna ze weer met een andere rebel trouwt.

Het is hartverscheurend

Het is hartverscheurend om te luisteren naar het verhaal van het jonge onschuldige meisje genaamd Rowaane, die werd geboren in 1997. (VIDEO)

Zij vertelt hoe haar vader haar ter beschikking stelde van de jihadisten. Rowaane vertelde in het interview dat haar vader haar een aantal weken voor de verkrachtingen dik maakte met eten. Op een zonnige dag, die later voor haar veranderde in de zwartste dag van haar leven, werd Rowaane door haar vader geroepen met de mededeling dat zij ze zich moet douchen. Eenmaal in de douche werd ze overrompeld door een onbekende, hijgende vieze man van rond de vijftig jaar.

Bewustzijn verloren

Hij duwde haar kleine lichaampje tegen de muur en begon haar te kussen, waarna zij uit angst haar bewustzijn verloor. Na een kleine 20 minuten ontwaakte het meisje. Ze ontdekte dat ze vaginaal bloedde en sperma op haar lichaam had. Rowaane vroeg haar vader huilend waarom hij haar niet ter hulp schoot? Waarna hij haar antwoordde dat ze ‘een hele goede daad had gepleegd’. En dat zij hierdoor ‘het paradijs zou betreden, terwijl haar leeftijdsgenoten naar de hel zouden gaan’. Rowaane werd meerdere malen bruut verkracht door tientallen jihadisten, die na de vernietiging van dit onschuldige meisje buiten verder gingen met het vernietigen van Syrië. Nadat Rowaane bij haar familie om hulp vroeg – die ze niet kreeg – besloot ze hulp te vragen aan het Syrische nationale leger (SNL). Die hebben haar in veiligheid gebracht.

.

002

‘Sekspoesjes’ wachten in luxe-villa’s op de vechtende rebellen.

.

003

Als de terroristen komen, gaan de kleren uit.

.

004

Huilende moeders over het lot van hun dochters. De Syrische president Bashar al-Assad verklaart de ‘Islamitische Staat van Irak en Sham’ (ISIS) de oorlog nadat hij de huilende moeders had gesproken.

.

005

President Bashar al-Assad en het Syrische nationale leger (SNL) werden om hulp gevraagd om de seksslavinnen te bevrijden.

.

Chessy.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: