Nieuws

Eerste westerse zelfmoordterrorist in Syrië


001

De Britse zelfmoordterrorist Abul Waheed.

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 21 februari 2014 – De Britse antiterreureenheden en de veiligheids- en inlichtingendienst hebben in het Engelse Crawley een inval gedaan. Dit gebeurde in het huis van de bekende Britse extremist, genaamd Abdul Waheed Majid, die in Syrië de schuilnaam ‘Abu Sulaymaan al-Britani’ gebruikte. Hij zou de pleger zijn van de recente bloedige aanslag bij de beruchte centrale gevangenis in Aleppo. Jabhat al-Nusra heeft met trots deze aanslag opgeëist en medegedeeld dat deze werd uitgevoerd door middel van een autobom.

“Gevangenen ontsnapt”

Als gevolg van de aanslag tegen de gevangenis in Aleppo konden tientallen terroristen samen met 300 van de ongeveer 3.000 gedetineerden ontsnappen, aldus activisten van de oppositie. De Syrische regering ontkent dergelijke ontsnapping, aldus de BBC.

“700 zelfmoordterroristen”

Volgens eigen verklaringen beschikken de terreurorganisaties al-Nusra front en de ‘Islamitische Staat van Irak en Sham’ (ISIS) over meer dan 700 buitenlandse zelfmoordterroristen. Het is niet uitgesloten dat ook Belgische extremisten in Syrië zullen worden ingezet voor zelfmoordmoordaanslagen.

Ruim vijftig doden door bomauto

Bij een bomaanslag tegen een Syrisch vluchtelingenkamp nabij de Turkse grens vielen donderdag nog meer dan vijftig doden. Ook vielen er tientallen gewonden door de bomauto die ontplofte in Bab al-Salameh, aldus The Daily Star. Wellicht zit de terreurorganisatie ISIS achter de aanslag in het kamp ten zuiden van de Turkse stad Kilis.

Chessy.

.

002

De Britse zelfmoordterrorist Abul Waheed.

.

Bron: Daily Mail.

Advertenties

Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pingback: Opmars van de polderjihadi | Mediawerkgroep Syrië - 25 april 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: