Nieuws

Waarom Genève-II een complete mislukking werd


De zogenaamde ‘Syrische oppositie’ heeft de Israëlische premier Netanyahu openlijk en hartelijk bedankt voor de medische verzorging van gewonde terroristen die actief zijn in Syrië. Lees meer…

.

Opiniestuk door onze correspondent KJ

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 23 februari 2014 – Niemand zou verbaasd moeten zijn omwille van het uitblijven van resultaten in de tweede ronde van de gesprekken in Genève. Er zijn teveel verborgen objectieven en politieke redenen die hierin een rol spelen.

Vanaf het uitbreken van de crisis in Syrië tot nu is het duidelijk dat de Verenigde Staten eigenlijk geen politieke oplossing voor de crisis in Syrië wensen. Zij volgen een tweesporenbeleid maar weten duidelijk niet welke weg te kiezen om haar agressieve beleid ten opzichte van Syrië op de grond uit te werken. In feite hebben de Verenigde Staten helemaal niet de intentie om tot een politieke oplossing te komen.

De Verenigde Staten hebben een delegatie van de zogenaamde ‘oppositie’ naar Genève gestuurd bestaande uit stromannen die er niet van wakker liggen wat er gebeurt in of met Syrië. Zij zijn maar instrumenten, poppen, die de orders van hun meester uitvoeren.

De zogenaamde ‘oppositie’ heeft helemaal geen raakvlak met Syrië en zij zitten absoluut niet in met de vernielingen en slachtingen die door de Wahhabi en Takfiri terreur groepen in Syria worden aangericht. In tegendeel. De acties ondernomen door deze zogenaamde ‘oppositie’ doet het lijden van het Syrische volk alleen maar toenemen.

Het is duidelijk dat het doel van de Verenigde Staten om met zulk een delegatie naar Genève te trekken is om de officiële Syrische regeringsdelegatie te testen. De Verenigde Staten is op zoek naar zwakke plekken binnen de regeringsafvaardiging, die het trouwens niet zal vinden, om het verdere verloop van de gesprekken in Genève naar haar hand te kunnen zetten.

Het ultieme doel van de Verenigde Staten is Syrië te vernietigen ten gunste van de Israëlische bezettingsmacht waarna Israël haar agressieve beleid aan de hele regio kan opleggen. Israël helpt nu al de terroristen door hun gewonden op te vangen in hypermoderne veldhospitalen in de bezette Golan. En de zogenaamde oppositie heeft de Israëlische premier Netanyahu hier openlijk en hartelijk voor bedankt.

KJ.

.

Bg85oG1IgAEiydZ

Elke leider staat achter zijn soldaten: de Israëlische premier Netanyahu bezoekt gewonde terroristen die actief zijn aan het front in Syrië (links) en de Syrische president Bashar al-Assad bezoekt soldaten van het Syrische nationale leger (SNL), die Syrië en het Syrische volk verdedigen tegen buitenlandse huurlingen (rechts).

.

Bg8JFv0CAAAiu3R

De Israëlische premier Netanyahu bezocht verschillende van de inmiddels 700 terroristen, die een medische behandeling kregen in Israëlische ziekenhuizen. Dankzij de hoogstaande medische kennis in Israël kunnen deze terroristen snel weer nieuwe terreurdaden en bloedbaden plegen in Syrië.

.

Malik Imran.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: