Nieuws

“Guydoshenko” Verhofstadt: redder van Oekraïne (VIDEO).

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 3 maart 2014 – “Europa speelt een belangrijke rol in de crisis in Oekraïne. Het Europees parlement stemde in met financiële hulp aan Oekraïne en de leider van de Europese Liberalen, Guy Verhofstadt, verkondigde mooie woorden in Kiev. Nieuwsuur sprak met historicus en slavist Idesbald Goddeeris over de EU-inmenging in een intern conflict en het optreden van Guy Verhofstadt in Kiev: “naïef, dom en hypocriet”. De Vierde Onmacht maakte een video over deze gebeurtenissen: hoe Europa, altijd een diplomatiek instrument, opeens betrokken partij werd in het conflict in Oekraïne.

Bronnen:
Karl (Cartoon), BBC Newsnight (28.02.2014), NOS Nieuwsuur (28.02.2014) met Idesbald Goddeeris, historicus (KUL) en Hubert Smeets, Oost-Europacorrespondent (NRC). Muziekfragment: Seth Gaaikema (‘Wat een spreker is die man”).

.

BfBwz1hCYAAxJtd

Guy Verhofstadt tegen de nieuwe machthebbers in Kiev: “Wij moeten jullie danken, want jullie verdedigen de Europese waarden, principes en democratie.” Russisch werd meteen verboden als tweede taal en minderheden in Oekraïne vrezen het ergste. Honderdduizenden Oekraïners sloegen op de vlucht naar Rusland uit vrees voor deze  door Europa gesteunde ‘democraten’. – http://rt.com/news/ukrainians-leave-russia-border-452/

.

Voeg deze interessante blog beslist toe bij uw favorieten:

Oekraïne vanuit Russisch Perspectief

.

Malik Imran.

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: