Nieuws

President Assad bevestigt het belang van passende woningen voor burgers


20140310-212641SANA – DAMASCUS – 10 maart 2014 – President Bashar al-Assad zat maandag een werkvergadering voor over de verwezenlijking van de fasen in het nieuwe project van de oprichting van twee bewoonbare, stedelijke zones in Damascus. De eerste fase is al-Mezzah, Kfar Souseh, en de tweede is al-Lawan, West-en Oost Qadam, Asali, Nahr Aesha, Bayader Nader en al-Dahadeel.

Tijdens de bijeenkomst werd vooral gesproken over de praktische stappen die genomen zijn door de gemeente van Damascus in samenwerking met de bevoegde autoriteiten en organisaties. De discussie ging over de uitvoering van de eerste fase met betrekking tot de infrastructuur in al-Mezzah en Kfar Souseh.

President al-Assad bevestigde het belang van dit project om een passende woning aan te bieden aan de bewoners, om sociale rechtvaardigheid te bereiken en verbetering van de economische situatie. Dit met name omdat deze projecten positieve vooruitzichten voor de Syrische arbeiders betekenen tijdens de fase van de uitvoering en de nieuwe mogelijkheden tot werk na de bouw. 

De president refereerde naar de noodzaak om dit experiment te veralgemenen. Hiermee werd het geplaatst binnen het strategische kader van de staat voor de bouwkundige ontwikkelingen voor de wederopbouw in verschillende regio’s in Syrië.

President al-Assad riep op de procedures voor dit proces te versnellen en de burger op de hoogte te houden wat betreft de duur en de stappen die genomen worden. Ook moeten alle benodigdheden gefaciliteerd worden.

De premier, diverse ministers, de gouverneur van Damascus en een aantal betrokken bestuurders woonden de bijeenkomst bij.

Een compleet overzicht van het plan, de concrete uitvoering en de stappen om eventuele problemen te vermijden bij te uitvoering werden gepresenteerd tijdens de vergadering.

Bron: SANA.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: