Nieuws

Spotfilmpje met extremistische zelfmoordenaar op Libanese TV (VIDEO)


BjPfJVLCYAAp1eC

De Belgische jihadisten Abu Dujana al-Belgiki (links) en Abu Mouthana al-Belgiki (rechts) werden op woensdag 19 maart 2014 gedood in Syrië. Abu Dujana al-Belgiki was van origine uit Mali afkomstig. – http://emmejihad.wordpress.com/2014/03/21/facebook-picture-learns-belgian-woman-about-husbands-death-in-syria/

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 24 maart 2014 – Voor terroristen in Syrië zijn het momenteel slechte tijden. Drie Belgische jihadisten werden vorige week gedood. De Belgische terroristen Abu Dujana al-Belgiki en Abu Mouthana al-Belgiki werden op woensdag 19 maart 2014 gedood en Abu Umar sneuvelde één dag later in Syrië. Het aantal gedode Belgische jihadisten die met naam gekend zijn in Damascus loopt hiermee op tot boven de dertig, naast hun vele makkers die een anonieme dood stierven aan het front.

Tel Abyad

Terroristen van de ‘Islamitische Staat van Irak en Sham’ (ISIS) verloren vorige nacht 25 terroristen toen Koerdische Veiligheidscomités (YPG) hun basis in Tel Abyad aanvielen.

Twaalf al-Nusra rebellen die het Waarnemingscentrum 45 van het Syrische nationale leger (SNL) in Lattakia wilden binnendringen vonden eveneens de dood eerder vandaag.

Drie terreur bommenexperts gedood

Zondag konden strijders van Hezbollah drie deskundigen in het vervaardigen van explosieven doden, samen met vier van hun lijfwachten, aldus bronnen binnen de Libanese verzetsbeweging. Het drietal werd gedood in de strategische Qalamoun regio op het platteland van Damascus, nabij de Libanese grens.

Spotfilmpje met extremistische zelfmoordenaars

Omdat het goed is om het nieuws eens wat luchtiger te bekijken, is er een spottend filmpje met daarin een terrorist die ergens een gebouw wil opblazen en dan denkt in de hemel te komen met vele maagden. In de onderstaande video – afkomstig van de Libanese TV – zien we een bebaarde man met een bommengordel die ‘Dood aan Iran’ schreeuwt en dan wordt aangesproken door een aantrekkelijke vrouw. De nimf kan hem overhalen om geen terreurdaad te plegen.

.

.

Malik Imran.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: