Nieuws

Flitah en Ras al-Mara in de Qalamoun in regeringshanden (VIDEO)


Bj8F5WcCcAEkkRg

Flitah en Ras al-Mara in de Qalamoun in regeringshanden.

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 30 maart 2014 – Het Syrische nationale leger (SNL) en de nationale verdediging herstelden de rust en stabiliteit in Flitah en Ras al-Mara. Deze plaatsen in de Qalamoun op het platteland van Damascus zijn nu onder controle van de Syrische overheid.

De dorpen werden vrij gemaakt van terroristen en alle achtergebleven explosieven werden onschadelijk gemaakt. Alle nutsvoorzieningen zullen worden hersteld en humanitaire hulp is onderweg voor de bevolking.

Eerder werden in de Qalamoun al fabrieken voor het vervaardigen van berm- en autobommen buiten werking gesteld, evenals smokkeltunnels voor wapens en terroristen naar het dorp Jobar nabij Damascus.

.

Syria News van 29 maart 2014 met aandacht voor Flitah en Ras al-Mara in de Qalamoun.

.

.

Terroristen vielen een militair ziekenhuis in de buitenwijken van de stad Harasta op het platteland van Damascus aan met een rechtstreekse treffer. Van het staakt-het-vuren tussen de regering en terroristen in Harasta schiet niets meer over.

.

Bj8CCMdCQAAknoj

Flitah en Ras al-Mara in de Qalamoun in regeringshanden.

.

Bj8EQitCYAA8tJ5

Flitah en Ras al-Mara in de Qalamoun in regeringshanden.

.

Bjb8pLQIAAAghKh

Flitah en Ras al-Mara in de Qalamoun in regeringshanden.

.

Gewonde terroristen krijgen op kosten van de Turkse overheid medische verzorging

10154538_730058807016166_2095164121_n

Turken in Iskenderun blokkeren ziekenwagens die gewonde terroristen van Kesab naar Turkse ziekenhuizen brengen. Een belangrijke reactie over deze problematiek op onze Facebook door Bünyamin Yakuboglu: “De ‘Jan de Arbeider’ in Turkije is doorgaans niet ziektekosten verzekerd. Dat betekent dat zorg voor heel veel Turken peperduur is (ironisch genoeg is zorg in Syrië gratis). Dus als je een keer als onverzekerde Turk een blindedarmontsteking hebt, ben je financieel gezien de klos. Welnu, deze afschuwelijke terroristen betalen geen cent (!!!!) voor alle kosten die ze maken in de ziekenhuizen in de Turkse grensstreek. De regionale zorgautoriteiten die direct onder het Turkse Ministerie van Volksgezondheid vallen, de zg. Sağlık İl Müdürlüğü, vergoedt 100 procent van alle kosten van terroristen die van heinde en verre naar Turkije komen om de grens over te steken en vervolgens Syrië kapot te maken.”

.

Malik Imran.

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: