Nieuws

63 terroristen gedood bij ontploffing op Kippenmarkt in Homs


Syria: car bomb (Achive)

63 gedode terroristen, waarvan verschillende kopstukken, is de voorlopige balans op de Kippenmarkt in de oude stad van Homs na een ontploffing op 6 april 2014.

Update 21:08: Vier rebellencommandanten onder gedode terroristen

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 6 april 2014Rebellen vielen in een hinderlaag van het Syrische nationale leger (SNL) in Jourat Ashyah in de oude stad van Homs. 63 terroristen werden daarbij volgens F.S.N.N. gedood. Onder hen het hoofd van de militaire raad van het Vrije Syrische Leger (VSL) – Abdul-Qader – en terroristen met jaren dienst.

Bronnen binnen de Libanese verzetsorganisatie Hezbollah en andere Arabische bronnen bevestigen dit verhaal. Het aantal gedode terroristen liep de voorbije uren op, zodat 63 doden een voorlopige balans is.

24 News ziet een andere reden voor de gedode terroristen. “Op de Kippenmarkt in Homs ontplofte een auto die terroristen aan het voorzien waren van bommen. Verschillende terroristen kwamen hierbij om het leven.”

233 terroristen in Homs gaven zichzelf en hun wapens vandaag over aan de autoriteiten, aldus F.S.N.N.

Damascus

Een mortiergranaat, die terecht kwam nabij het Operahuis in Damascus, veroorzaakte daar vandaag twee doden en vijf gewonden.

Drie doden en minstens 26 gewonden is de voorlopige balans van zestien mortiergranaten die vandaag door terroristen werden afgevuurd op de Syrische hoofdstad.

.

13930117000520_PhotoI

Het werd een zwarte dag voor terroristen in Homs.

.

BkiGXoEIcAE6iPD

Onder de gedode rebellen op de Kippenmarkt in de oude stad van Homs bevonden zich vier rebellencommandanten van het Vrije Syrische Leger (VSL).

.

Bkiol4gCQAAV6tS

Vier kinderen kwamen donderdag om het leven door mortieraanvallen van terroristen op de wijk Dukhaniya in Damascus.

.

Reeds 16 mortiergranaten werden vandaag door terroristen afgevuurd op Damascus. De voorlopige balans: drie doden en minstens 26 gewonden, volgens Dr. Ahmad al-Issa. ( https://twitter.com/ahmadalissa )

Reeds 16 mortiergranaten werden vandaag door terroristen afgevuurd op Damascus. De voorlopige balans: drie doden en minstens 26 gewonden, volgens Dr. Ahmad al-Issa. ( https://twitter.com/ahmadalissa )

.

Malik Imran.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: