Nieuws

De Belgische terrorist en moordenaar Said Abul Muthanaa


untitled

Artikel door onze correspondent Chessy

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 11 april 2014 – De Belgische terrorist en moordenaar Said Abul Muthanaa is volgens mijn bronnen in Syrië gesneuveld in een dorpje gelegen tussen Shadadie en Deir al-Zour. Deir al-Zour was de laatste tijd het toneel van hevige gevechten tussen alle strijdende terroristische groepen onderling. De terreurgroepen die het tegen elkaar opnamen in Deir al-Zour waren de ‘Islamitische Staat van Irak en Sham’ (ISIS), het al-Nusra front (Jabhat al-Nusra), het Vrije Syrische Leger (VSL) en Ahraar Achaam. 

Abul Muthanaa was samen met een aantal Belgische, Nederlandse en Arabische strijders onderweg voor een ‘harde operatie’ die zouden zij uitvoeren voor Abu Omar al-Chichany. Volgens sommigen waren de net geschetste terroristen bezig met de voorbereiding van een grootschalige zelfmoordaanslag op al-Nusra en het VSL. Daarin zou de terrorist Abul Muthanaa een belangrijke rol spelen. 

Totdat deze terroristen omsingeld werden door de terroristen van het VSL, Jabhat al-Nusra, Ahraar Shaam en andere splintergroepen die het peloton van de Belgische, Nederlandse en Arabische strijders onder vuur namen.

Na een vuurgevecht, dat tien minuten duurde, kregen de terroristen nog de optie zich over te geven. Alleen weigerden de terroristen van ISIS daar gebruik van te maken en werd er weer hevig heen-en-weer geschoten. 

Na een volgend vuurgevecht van 30 minuten was het stil geworden. De terroristen van ISIS dachten dat zij gewonnen hadden en riepen meteen slogans als ‘Adawlah baqiah’ en ‘de dood aan de afvalligen’. Nadat de terroristen van ISIS uit hun schuilplaatsen kwamen en begonnen te dansen van vreugde, werd de Belgische terrorist Abu Duzjaanah doelgericht in zijn nek geraakt door een sluipschutter van het VSL. Ook werd de Fransman Abu Zahiar in zijn arm geschoten, maar die kon nog snel wegkomen. 

Abu Duzjaanah bleef gewond en angstig op de grond liggen en was volgens getuigen aan het huilen. Hij riep volgens ooggetuigen ‘Laten jullie mij achter? Gaan jullie mij laten executeren door de sahawaat?’ Hierop besloot de terrorist Said Abul Muthanaa een scène van Rambo na te doen door dapper terug te keren om de gewonde terrorist te redden. 

Alleen pakte het in tegenstelling tot de film Rabo anders uit voor Abul Muthanaa, want die werd door een sluipschutter van de coalitie tegen ISIS in zijn nek geschoten. Nadat de leden van ISIS wegvluchtten bleek dat de terrorist Abu Dudjanah minuten na Abul Muthanaa eveneens was gestorven. 

De terrorist Abu Imran heeft nog de volgende over zijn collega-terrorist geschreven: ‘Vlieg, vlieg hoog naar de tevredenheid van jouw Heer. Jij hebt het hoogste doel verkregen. Jij was een zegen van een broeder, gastheer en vriend. Vlieg, vlieg naar jouw zwager Abu Mudjahid en eer jullie families met de dood van de martelaren!’ 

Chessy.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: