Nieuws

Syrië: de blinde Somalische Nederlander en de liquidatie van een al-Nusra commandant


unnamed

De in Nederland woonachtige blinde extremist Bachier As-Somali is nu actief aan het front in Syrië.

Artikel door onze correspondent Chessy

Blinde extremistische Somalische Nederlander reist af naar Syrië

MEDIAWERKGROEP Syrië – 19 april 2014 – Diverse Nederlandse terroristen in Syrië, evenals bepaalde verantwoordelijken voor de verspreiding van de leer van de ‘Islamitische Staat van Irak en Sham’ (ISIS) en Sayed Qotb in Nederland en België, hebben bevestigd dat de in Nederland woonachtige blinde extremist Bachier As-Somali zich heeft aangesloten bij de terroristen in Syrië. Verbazingwekkend is het hoe deze blinde extremist in Syrië kon belanden. Hopelijk zullen de heren Ronald Plasterk – de Nederlandse minister van Binnenlandse Zaken – en Rob Bertholee – hoofd van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst in Nederland (AIVD) – ons hierover snel berichten.

Want laten we eens eerlijk zijn, als de verantwoordelijken geeneens een blinde man kunnen verhinderen om naar Syrië af te reizen, hoe kunnen ze dan een aanslag in Nederland voorkomen of de strijd tegen ‘ISIS4Holland’ winnen? Volgens diverse extremistische websites in Nederland en België, die rechtstreeks propaganda maken voor de globale jihad, is de extremist Bachier As-Somali veilig en zonder kleerscheuren aangekomen in Syrië en heeft hij zich direct aangesloten bij de terroristen van ISIS.

De Nederlandse minister van Binnenlandse Zaken Plasterk.

De Nederlandse minister van Binnenlandse Zaken Ronald Plasterk.

AIVD-baas Rob Bertholee.

AIVD-baas Rob Bertholee.

De blinde Somalische Nederlander wordt nu al verheerlijkt door de Belgische en de Nederlandse pupillen van ‘ISIS4Belgium’-oprichter Abu Imran en vergeleken met Abdulah ibn Umm Maktum RA. De ISIS-soldaten in Nederland en België die hun ‘bayha’ (eed van loyaliteit en trouw) hebben gegeven aan de leider van ISIS – de terrorist Abu Bakr al-Bagdadi – gebruiken dit opmerkelijk verhaal als propaganda om jongeren te recruteren voor de globale jihad.

Op het internet worden de Europese moslims opgeroepen naar Syrië af te reizen als gevolg van het voornemen van de extremist Bachier As-Somali. Tegen hen wordt gezegd: “Ondanks zijn handicap is hij toch naar Syrië gegaan om zijn moslimbroeders te helpen, maar wat zijn jullie redenen om niet in Syrië te helpen?”

Dit soort uitspraken zijn volgens mij een openlijke uitnodigingen en recrutering van jonge moslims om naar Syrië af te reizen voor de jihad.

Het wordt tijd dat bepaalde websites, waar bepaalde politieke partijen over zijn ingelicht, gesloten worden en de verantwoordelijken aangeklaagd worden voor het systematisch onderrichten van Nederlandse staatsburgers in de extremistische jihadistische politieke leer.

Commandant van Jabhat al-Nusra (JN) samen met assistent en kinderen geliquideerd

.

Op maandag 14 april jongsleden werd een ‘amir’ (prins) van Idlib, Abu Muhammad al-Fatih, samen met zijn kinderen en assistent Abu Raatib koelbloedig geëxecuteerd. De echtgenote van Abu Muhammad al-Fatih werd zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht.

unnamed

Abu Muhammad al-Fatih.

Vier terroristen van ISIS deden zich voor als bezoekers die hem wilden spreken. Na toestemming liepen zij zijn huis binnen en openden ze zonder onderscheid het vuur op iedereen en alles wat bewoog.

.

De daders konden wegvluchten, maar werden door Jabhat al-Nusra opgespoord en uiteindelijk in de omgeving gevonden na een zoekactie. Na een lang vuurgevecht blies één van de terroristen zichzelf op, waarbij ook zijn collega om het leven kwam. De twee andere terroristen kwamen als gevolg van het vuurgevecht om het leven. Jabhat al-Nusra verloor ook een strijder als gevolg van het vuurgevecht na de omsingeling.

.

Allen beschuldigen ISIS van de laffe aanslag op Abu Muhammad al-Fatih. Volgens diverse contacten binnen al-Nusra kreeg de geliquideerde Abu Mohammed talloze doodsbedreigingen van ISIS. Direct na de aanslag werden diverse leiders van Jabhat al-Nusra, zoals Abu Mohamad al-Jowlani, met de dood bedreigd.

.

Wraak

.

Jabhat al-Nusra heeft gezworen wraak te nemen op ISIS en haar leden hebben gezworen eenieder van ISIS te doden die zij tegenkomen. De grootste slachtoffers van de open oorlog tussen JN en ISIS zullen de westerse jihadisten zijn en hun vrouwen. Als zij gevat worden, zullen zij gedood worden. Dit omdat de westerse strijders een stam of familie achter zich hebben. Ook zullen binnen zeer korte termijn aanslagen plaatsvinden, gepleegd door zogenaamde westerse overlopers van ISIS naar JN en andersom. Mijn advies aan de westerse jongeren is: “Doe je ogen open en keer terug naar huis en laat je berechten door het gerecht. Dat is beter dan te vechten in een strijd zonder grondslagen.”

.

Chessy.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: