Nieuws

Jacht op ‘dwalende’ Europese Syriëstrijders geopend


BlpUtanIgAAJKQB

Abu Qatada, een voormalige Franse parachutist werd een terrorist in de rangen van de ‘Islamitische Staat van Irak en Sham’ (ISIS).

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 22 april 2014 – Een Facebookaccount met als naam ‘Sahawaat Lijst’ heeft zich voorgenomen de strijd aan te binden met ‘dwalende’ Europese Syriëstrijders. Deze zouden al langer de belangen van islamitische terroristen in Syrië dwarsbommen.

‘Sahawat’ – ook wel ‘sahawaat’ geschreven door sommigen – zijn ‘afvallige moslims’, die samenwerken met westerse landen om hun ideologie in praktijk te brengen. Vaak verwijst men naar Iraakse moslims die met de Amerikaanse bezettingsmacht in Irak streden tegen de terroristen van de ‘Islamitische Staat van Irak en Sham’ (ISIS).

Open cyberoorlog

ISIS is intussen ook al geruime tijd actief in Syrië en het is algemeen geweten dat het niet botert met andere terreurgroeperingen met een minder uitgesproken islamitische invalshoek. (Lees: ISIS verklaart al-Qaida ‘mubtadi’ of ‘afvallige moslims’ en Open cyberoorlog tussen Nederlandse en Belgische ISIS- en al-Nusra terroristen)

Sahawatlijst

De Syriëstrijders krijgen de wind van voren op het nieuwe Facebookaccount, waarop dit weekeinde de volgende oproep verscheen, die we overnemen met de originele taal- en spellingsfouten:

.

Salaam aleekom

Urgent. 99 nieuwe sahawaat meldingen. Ken je sahawaat of kom je hen tegen op het internet meldt hen direct

De europese jacht op de sawaat is nu officieel van start gegaan. De doelstellingen zijn de umah te beschermen tegen de dwaalende manhaji van de sahawaat. En de sahawaaat zelf laten inzien dat ze fout bezig zijn zodat ze tawbah verrichten.

Vandaar dat ik met trots kan verkondigen dat de eerste lijst van europese sahwaat nu eindelijk een fijt is. Ken je iemand van de sahawaat in nederland of belgie meld hem aan bij de sahawaat lijst.

En voordat de sahawaaaaaaat nachtmerries krijgen wij verwerpen geweld in al zijn vormen. Mischien kunnen de sahawaaat een khawazidz lihst maken.

Bismi lah arahmaan araheem

Hierbij openen wij de de eerste officeele sahawaat lijst

Aboe Sayfurahmaan https://www.facebook.com/abu.sayfyrahmaan

Aboe Dujana https://www.facebook.com/abu.dujana.921025

Qurayshi khlifa. https://www.facebook.com/profile.php?id=100008210375244&fref=ufi

Jejoen bontinck de verader de lafaard

Younes delfortrie de lafaard

Maiwand al-afghani

Cheikh fawaz juneid

Aboe achraf die nu opeens antie dawla is omdat zijn broer WELLICHT ,,,,,

.

Abu Dajana reageerde op de Sahawatlijst als volgt: “Vandaag is er een hitlist gemaakt tegen alle broeders die dawla online bekritiseren, ze vergeten wel te vermelden dat Younnes Delefortie en Jejoen Bontinck leden zijn/waren van dawla. Hoe vaak hebben wij ons niet gedistantieerd van zulke wanpraktijken en zo zie je maar dat de verborgen manhadj uit de kast is gekomen van bepaalde mensen die dawla verdedigen?”

.

Jihadisten in Raqqa in Syrië.

Jihadisten in Raqqa in Syrië.

.

1002659_290944547727290_633269799_n

De op 16 juni 1992 geboren Belgische jihadist Abu Sayfurahmaan vierde op 12 april 2014 zijn eerste huwelijksverjaardag aan het front in Syrië.

.

Malik Imran.

Advertenties

Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pingback: Het moment van de waarheid: kies ik voor ISIS of Jabhat Al Nusra? | DeWareReligie.nl - 23 april 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: