Nieuws

Abu Gastbijshaam: “Wij staan klaar om te vertrekken om de sahawat hard aan te pakken in Sham”


Abu Gastbijshaam: “Wij staan klaar om te vertrekken om de sahawat hard aan te pakken in Sham”

Abu Gastbijshaam: “Wij staan klaar om te vertrekken om de sahawat hard aan te pakken in Sham.”

De oorlog tussen de Belgische en Nederlandse takfeer volgelingen van Sayid Qotb

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 23 april 2014 – De cyberoorlog waar de Mediawerkgroep Syrië recent als eerste over schreef is omgeschakeld naar een hevige verbale jihad tussen de westerse strijders van de ‘Islamitische Staat van Irak en Sham’ (ISIS) en die van Jabhat al-Nusra en tussen hun aanhangers ook wel de ‘qawahid’ genoemd. Ze weerleggen elkaar volop en zijn zelfs de Madkhalies daarin voorbijgestreefd. De ISIS-strijders en hun  aanhangers verklaren de leden en aanhangers van Jabhat al-Nusra als ‘sahawat’ of ‘meelopers van de vijand’. En de al-Nusra strijders en hun aanhangers verklaren de strijders van ISIS en hun aanhangers op hun beurt als ‘khawaaridj’ of ‘diegenen die verdwaald zijn van het pad van de jihad’.

De meesten van beide groepen weten wellicht niet dat ze elkaar eigenlijk als ongelovigen verklaren als zij elkaar ‘sahawat’ of ‘khawaaridj’ noemen, aangezien sommige islamitische geleerden – zoals de bekende Imam Malik RA – de ‘khawaaridj’ als ongelovigen hebben verklaard.

De Europese sahawatlijst is een feit

BbnA0xNIcAAW5CQ

Een Franstalige doodsbedreiging aan het adres van ex-jihadist en ‘collaborateur’ Jejoen Bontinck is terug te vinden op sociale media.

De onderlinge concurrentie en vooral de onderlinge haat is zo groot dat er zelfs een Facebook account werd aangemaakt waar de sahawat aangegeven kunnen worden. Over het algemeen staan daar vooral namen op van de leden of de aanhangers van Jabhat al-Nusra. Maar opvallend is wel dat Jejoen Bontinck en Michaël Delefortrie, die beiden ex-ISIS-leden waren,  daar ook op staan.

Abu Achraf, de broer van Abu Imran, mengde zich ook eventjes in deze verbale jihad. Alleen werd hij direct door de sahawatlijst monddood gemaakt. Hij had namelijk gedreigd geheimen over een geheime ‘bayha’ (eed van loyaliteit en trouw) openbaar te maken. Waarna Abu Achraf, die schuil gaat op Facebook onder de naam Ibn Ummat Mohammed, niets meer van zich heeft laten horen. En al zijn uitspraken werden gewist, want wellicht zou de info ervoor zorgen dat hij weer vast zou komen te zitten. Sindsdien werd  Abu Achraf niet meer gesignaleerd op Facebook.

Advies aan de moslimjeugd

Ik adviseer de moslimjeugd oprecht om niet af te reizen naar Syrië voor de jihad, want jullie zien het: ze vermoorden elkaar nu zonder onderscheid te maken tussen kinderen of volwassenen,  zoals gebeurde met Abu Muhammad al-Fatih.

Eerst vochten ze zij aan zij en toen kregen ze meningsverschillen met als gevolg dat ze elkaar als sahawat verklaarden. Wat inhoudt dat het halal is om vermoord te worden of verkracht te worden, indien je een vrouw bent. Vandaar dat er volgens Abu Omar al-Shishani westerse moslimas bruut door de sahawat verkracht zijn.

Trouwens voor wie ga je vechten in Syrië en tegen wie? Tegen je broeders waarmee je in België of Nederland samen mee hebt gedemonstreerd voor het Marokkaanse consulaat? Bij welke ‘maqar’ ga je aansluiten en voor wie ga je vechten?

Voor jouw principes of voor Jolani en al-Bagdadi, voor de leiders van het al-Nusra front en ISIS? Wat gaat er met jou gebeuren als je per ongeluk terecht komt bij Jabhat al-Nusra, terwijl je voor ISIS bent? En wat gaat er met jou gebeuren als je bij ISIS terecht komt terwijl je voor Jabhat al-Nusra bent???

Wellicht kan de Nederlandse Irakees Khalied K. daar antwoord op geven, nadat hij Jabhat al-Nusra strijders die de weg kwijt waren onthoofd had.

Ik adviseer de westerse strijders in Syrië om contact op te nemen met hun ambassades. En met hen te gaan onderhandelen, zodat zij terug kunnen komen naar hun thuislanden. Want wees eerlijk tegen jezelf: ben jij hiervoor naar Syrië afgereisd?

Hier een glimp van de verbale oorlog tussen de ‘sahawat’ en de ‘khawaaridj’:

.

 

Sahawaat Lijst shared a link.

De de sahawaat

Aboe Sayfurahmaan  https://www.facebook.com/abu.sayfyrahmaan

Aboe Dujana

Qurayshi khlifa

Jejoen bontinck de verader de lafaard

Younes delfortrie de lafaard

 
———–

Als reactie op de sahawaatlijst heeft Abu Dujana die bekend staat om zijn verdediging van Al-Qeadah en de verheerlijking van de daden van Al-Qeadah als tegen reactie het volgende geschreven

 1. BREAKING NEWS!

  Vandaag is er een hitlist gemaakt tegen alle broeders die dawla online bekritiseren, ze vergeten wel te vermelden dat younnes delefortie en jejoen bontinck leden zijn/waren van dawla. Hoe vaak hebben wij ons niet gedistantie… See More

  Like ·  · Share
Nadat Abu Dujana door de mand was gevallen schreef hij weer het volgende
 

VOOR ALLE DUIDELIJKHEID!

het is niet abu dujana die dawla zwartmaakt, maar het is dawla zelf. Ik post enkel wat er beschikbaar is van informatie en mijn nieuws is natuurlijk pro JN, aangezien zij de juiste aqeeda en manhadj dragen. Vele van dawla zeggen dat ze onpartijdig zijn, maar als je hun pagina ziet heb je alleen maar pro dawla propaganda. Ik zeg het jullie eerlijk, ik ben het niet eens met de aqeeda en manhadj van dawla.

Like ·  · Share
d
BREAKING NEWS!

Ya shabaab, gisteren werd een amier van Jabhat al nusra met zijn vrouw en 2 kinderen vermoord door soldaten van dawla. De vrouw en kinderen werden koelbloedig neergeschoten door deze khawaridj. 1 van de daders kon worden gevat en heeft getuigenissen afgelegd, binnenkort meer informatie hierover inshallah.

http://www.hln.be/hln/nl/9556/Opstand-in-Midden-Oosten/article/detail/1855374/2014/04/16/Jihadisten-doden-leider-islamitisch-al-Nusra-Front.dhtml

1Like ·  · Share
dd

Gisteren is de amier van Idlib, Abu Muhammad al faatih, zijn kinderen en zijn assistent Abu Raatib koelbloedig geexecuteerd. De echtgenote van Abu Muhammad al faatih is zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht.

Abu Muhammad al faatih vocht in het offensief in omgeving Zuid-Allepo en raakte daarbij gewond. 4 mannen deden zich voor als bezoekers en zijn zijn huis binnen gegaan. Ze openden het v… See More

1Like ·  · Share
 • Salahudin Shaheed Moge Allah wa Ta’ala hun martelaarschap accepteren en hoogste rang in Jannah schenke en die kakkerlakke die erachter zitte voor eeuwig in de Hellevuren smijtenSee Translation
 • Qurayshi Khilafa Moge Allah deze honden van het hellevuur vernietigen !See Translation
 • De Basis Volgens betrouwbare bronnen is 1 van de daders niet gedood maar verwond. Die heeft bekentenissen afgelegd waaruit blijkt dat de 4 daders van dawla waren.See Translation
 • Qurayshi Khilafa Wie zal het anders zijn ? Ya’ni het is duidelijk dat deze 4 khawaaridj van dawla zijn.See Translation
 • Abu Gastbijshaam Wnr er 1leider word vermoord dan zitten jullie in de media te huilen en terwijl jullie vizier gericht is naar ons “dawla” maar laat ons niet vergeten toen in begin toen dawla een grote offensief plande in deir zor tegen de nussayriya en tahrir allepo hebben de sahawaat onze maqaraat aangevallen omsingeld broeders vermoord, gevangen genomen en zusters verkracht en gevangen genomen waar waren jullie dan? Wrm waren jullie niet aan t huilen voor deze zusters? Jullie zeiden waar zijn jullie bewijzen voor de verkrachtingen en gaven de sahawaat excuus terwijl jullie nu het tegen gestelde doen wnr het aankomt op jullie leiders zonder daliel enkel speculasies ga je ervan uit dat dawla het is, mashaAllah die zelfde sahawaat die onze eer hebben aangetast doormiddel van onze vrouwen strijden jullie zij aan zij wallahi onze agenda is een open agenda kijk in iraq de leeuwen die daar de nussayria en rawafid inbagdad aanvallen en kijk in shaam waar dawla autoriteit heeft word sharia geimplementeerd waar zijn jullie vruchten van jihad? Voorwat hebben jullie hijra gdn? Hebben jullie alles achtergelaten zodat stelletjes murtadeen, democraten, ikhwanis en honde van saudie arabie wie zijn de khawaridj jullie zijn z8 mrt murtadeen fussaak mensen met verkeerd aqieda en geven hun excuus en tegenons hard en smijten jullie speculasies en hitsen jullie elkaar tegen dawla vergeet niet dat de muhajirien in dawla zitten terwijl bij jullie enkel syriers zijn nationalisten!See Translation
 • Abu Sayfurahmaan Ik weet niet of je dit beseft of mischien Heb je geen hart. Hier zijn KINDEREN gedood akhil kariem. Dit gaat gewoon te ver. Mij moet je niet vertellen hoe dit allemaal begonnen is. Het is jama3at dawla die zijn begonnen in al foudj en de sleutels zijn tot de zogenoemde sahawaat. Spreek me aan via privé-bericht geliefde broeder. We kennen elkaar te goed om stijlloos in het openbaar te discussieren.See Translation
 • De Basis Abu Gastbijshaam

  1. De mujahideen hebben jullie aangevallen als reactie op jullie gruweldaden en diefstal van eigendommen van de mujahideen. We gaan de rollen nu niet omdraaien. Iedereen weet dat deze fitna is begonnen nadat ISIS Fort 46 heeft aangevallen en mujahideen heeft gedood van JN en andere groepen.

  2. De enige offensief (van 2000 man) die ik heb gezien van ISIS in Deir Ezzor is op de broeders van JN om hun olievelden te bestelen terwijl zij de nusayri’s gingen aanvallen.

  3. Dat zusters werden verkracht in Deir Ezzor, daar moet jij even bewijs van brengen, want beweringen zonder bewijs gooien wij tegen de muur. Daarentegen, er is een video beschikbaar van dode vrouwen en kinderen die geliquideert zijn door mujirmeen van ISIS. Wij hebben dus degelijk bewijzen voor onze beweringen terwijl het bij jou blijft bij geruchten.

  4. Als er zusters werden vermoord in de strijd dan veroordelen wij dat en het doet pijn in onze harten om dat te horen. De daders moeten daarom ook vervolgd worden. In tegenstelling tot jou die excuses zoekt voor die mujrimeen.

  5. Een vraagje, wat zijn sahawaat voor jou? (kuffar/moslims?) En welke groepen behoren volgens jou tot de sahawaat?

  6. Alhamdoulilah ik ben trots op onzee broeders in irak, zij verichten goed werk en zij hebben zich gehouden aan het bevel van Sheikh Ayman. In tegenstelling tot de broeders in shaam. Zij hebben meer bloed van moslims aan hun handen dan de honden van Assad.

  7. Dawla authoriteit? Een 1-dagsstaat noem ik dat. Ze zijn in nog geen week uit 3 provincies verdreven (Lattakia, Idlib en Alleppo). En het zal ook niet lang duren voor dat de bevolking hun verdrijft uit Raqqa. Je gelooft in sprookjes als je denkt dat je een islamitische staat alleen kunt oprichten. Zeker als diegene zichzelf tot amir heeft gepromoveert. Arme mensen hun handen afhakken, maar de echte criminelen onder de leiders hun gang laten gaan. Welke sharia is dat?

  8. Wij hebben hijra gedaan om tegen de honden van Assad te strijden, dat kan je zien aan onze shuhada. Ze zijn allemaal gestorven met hun wapen gericht naar de kuffar. Terwijl jullie hijra hebben gedaan om tegen moslims te strijden en jullie wapens weigeren te richten op de nussayria. Kijk maar naar de shuhada van ISIS in welke fronten zij zijn gestorven. Wij hebben meer aan jou in belgie of nederland dan hier, want mensen zoals jij saboteren de jihad. Soubhanallah, nadat ISIS verdreven is van lattakia, idlib en aleppo hoor je alleen maar overwinningen tegen assad. Doet dat bij jou geen belletje rinkelen?

  9. Ik ben er trots op dat 60 tot 70% van de mujahideen bij ons ansaar zijn. Zonder die stevige basis zal de islamitische staat nooit langer duren dan een week zoals in jullie geval. Kijk maar naar afghanistan en andere landen. Uit hoeveel muhajireen bestonden de mujahideen in khurasan? je zal zien dat enkel 10% van hun muhajireen waren, daardoor konden ze alle grootmachten aan walilahi alhamd.

  10. Doe wat aan je ghuluw in takfir want je hebt zonet 80% van de mujahideen als ongelovigen verklaard. Enkel jullie zijn nog moslims. De rest zijn ofwel nationalisten, ofwel seculieren en ofwel murtadeen. Als je wil dan geef ik je wel een les over de nawaqid alislam en de mawani3 attakfir etc.See Translation

 • Abu Gastbijshaam Zonder verder echt op in te gaan zeg ik je het is meer dan voldoende om naar het laatste audio te luisteren onze aqieda en manhadj is duidelijk het is niet dawla die verandert is maar jabhat is verandert dawla van iraq of shaam niks is verschillend we vallen onder 1 Amier en dat is abu baqr al bagdadi en nawaqid islam is heel simpel heb een vraagje als golani in atmah toestemming geeft om wapens binnen te brengen voor die ene seculier jamal ma3rouf om dan met die wapens moslims te bestrijden wat is hy dan? Het steunen van mushrikien tegen de moslims is nawaqid islaam of heeft hy 3odr mhm ik zeg het jullie de waarheid komt naar boven en dan zullen er mensen zijn die te laat besseffen dat ze in de verkeerde ranken staan heeeel simpelSee Translation
 • Abu Dujana Kan je me daar een bewijs van leveren akhi Abu Gastbijshaam ?See Translation
 • Abu Dujana En kan je me ook een bewijs brengen dat adnani takfier doet op aljoulani of doe je dit uit eigen ijtihaad?See Translation
 • Aboel Haarith Even niet te korr door de bocht, die wapens zijn doorgelaten (met oa toestemming van dawla oemaraa) om bloedvergieten te voorkomen in Atmaah. Als je vraagt waar wij waren, wij waren in noenqarien en omliggende bermiel gebieden, waar jullie ons in de steek hebben gelaten zoals zo vaak. Eveneens de constante steken in de rug zoals bijv in Homs de broeders die onderweg waren naar een gazwah te plunderen, subhan Allaah, schaamteloos. the list is looong
 • Muhajiri Shaam In de nieuwe -zelfvernietigende – boodschap van adnaani zit een verborgen takfir-gehalte die enkel voor de scherpe luisteraar onthult wordt. Dit komt omdat adnaani houd van dubbelzinnigheid, zoete woorden met een bedorven inhoud, spelen met zelf geproduceerde termen en gebruikmaking van listige verwijzingen.

  In dezelfde khandaq met sahawaat en seculieren? Dit is toch ridda? Alleen dan wat netter verwoord. Het is niet vreemd dat de sufaha al ahlaam onder adnaani dit soort wartaal uit slaat, blijkbaar is dit gewoon hun kijk op de realiteit.

  Het effect van de mubahala begint zijn resultaten te tonen.See Translation

 • Abu Gastbijshaam Wallahi deze discussie zal blijven voortgaan met ontkenning en verwijtingen de waarheid zal naar boven komen en de khilafa zal hier in shaam gevestigd worden en de ranken worden gezuiverd voor de komst van imam mehdi de maskers zullen vallen de waarachtige zullen hem volgen en diegene met een ziekte in hun harten zullen hem bestrijden maak jullie niet druk alles komt naar boven wees daar maar zeker van en dan zullen er mensen zijn die gaan zegevieren en andere die spijt zullen hebben met wat hun handen hebben voortgebracht shaam zal niet verloren geraken en de uitslag zal binnekort tevoorschijn komen.See Translation
 • Abu Sayfurahmaan Je hebt misschien geen ziekte in uw hart, maar wel een ziekte in uw manhadj net als je companen. Inderdaad er gaat een khilafa komen volgens de manhadj van onze profeet, niet de manhadj van khawaaridj. Er gaat inderdaad een islamitische staat komen bi idhnillaah, geen “bivakmuts-staat”, waarin de leiders ervan alleen met bivakmutsen kunnen rondlopen.

  Geliefde broeder van me, weet dat de islamitische staat in de tijd van onze profeet bestond uit muhajirien en ansaar, de meerderheid uit ansaar(bewoners van hun eigen land). Als u mij verteld dat jullie alleen bestaan uit muhajirien en wij,Jabhatu Nusrah, uit meerderheid ansaar, dan ben ik er trots op en dat bewijst ook nog een keer dat jullie cartoon-staat ver verwijderd is van de manhadj van onze profeet.See Translation

 • Abu Dujana Abu Gastbijshaam je hebt gelijk, de islamitische khilafa zal gevestigd worden en het zal gezuiverd worden van mensen als jullie en hun khawaridj praktijken. Alhamdoelillah is jullie masker al gevallen.See Translation
 • Abu Sayfurahmaan Hun masker is inderdaad al gevallen, en dit hebben ze vervangen met bivakmutsen.See Translation
 • Abu Gastbijshaam Pas op dat jullie niet in istihza vallen want jullie gaan deze richting uit 3afwan vergelijk deze fussaak “ansaar” ze zijn eerder gwn syriers vergelijk hun niet met de ansaar van de sahaba getrimde baarde, strakke broeken, aqieda pertotal leven nog in de dagen van boti en hasoen deze twee paleisgeleerde die zegge dat roken makrouh is zij leven daar nog de ansaar over wie jij spreekt doet geen takfir op het leger van bashar en de seculieren van free syrian army deze zelfde ansaar die de aqieda van ikhwanis goed spreken ik ben er zelf getuigen van was 1maand met jabhat en heb alles met mijn eigen ogen gezien en oren gehoord wat is jullie doel? Op welke manier is het gebasseerd? Op die van koran en sunnah? Wnr willen jullie sharia invoeren? Wat dan dat deze ansaars jullie opeens gaan bestrijden? Wat zo vaak is gebeurt? Wat ze met ons hebben gdn gaan ze ook met jullie doen enkel besseffen jullie het niet drm vertrouw deze mensen niet hoe zij ons in het rug hebben gestoken zullen zij jullie in de rug steken wallahi verricht tawba door te zitten spotten want dit is de manhadj van de profeet mohammed saws hij had sharia ingevoerd in medina terwijl zelfs dare de meerderheid geen moslims waren en dat deze dawla en jaaa het was een islamitische staat bestond uit 1 dorp daar werd sharia ingevoerd ze hadden geen mankracht nog autoriteit over heel jazirat arab waar komt jullie manhadj vandaan? Wallahi jullie kijken enkel wat fsa niet boosmaakt of ji tevreden maakt jullie kijken naar de volk wat hun tevreden maakt je kunt geen maslaha en mafsada gebruiken in asl deen wat verplicht is, is verplicht sharia inplementeren wnr je een stad veroverd hebt is gwn verplicht dit is de manhadj van de profeet mohammed saws en die volgen wij er is geen sprake van maslaha zodat de band met fsa, ji of het volk goed blijft want daar zul je de waarachtige zien zoals het naar buiten is gekomen door dawla ze bestrijden ons omdat wij sharia invoeren en met hun kufr in de harten bestrijden zij ons en maken ons bloed halal en begin niet over onze aqieda is khawaridj en wij zijn begonnen sommige vergeten voor dees wie is met fatwa gekomen dat het bestrijden van da3ish voorang heeft op het bestrijden van nussayria. Was het niet jullie shar3i of dat er werd gewaarschuwd dat iedereen in da3ish moest weg gaan want ze gaan iedereen onthoofden dit was een shar3i ji met wie jullie samen strijden dit zijn echte khawaridj wie is begonnen met da3ish 5dagen tijd te geven anders bestrijden wij die in shaam maar hij gaat verder EN iraq mashaAllah wat een leeuw als jij mij het vraagt khawaridj is een woord dat eerder met ji fsa eb jullie munshakien van dawla islamiya die jullie heeft opgericht Allah u musta3an wie heeft op wie khurudj gdn wie is verandert? We zullen de waarachtige met de leugenaars onderscheiden jabhat nusra is verandert in een groep van verraad, jabhat golani een groep die een verborgen agenda bezit en geen sharia invoerd waar ze ook hun bronnen van halen maar zkr niet uit koran en sunnaSee Translation
  11 hours ago · Edited · Like · 2
 • Abu Osama Almuhajeer Heel duidelijk de woorden van Allah
  Kijk maar uit dat je niet gaat behoren tot deze categorie mensen abu sayfurahmaan jij spot met de tekenen van Allah die zich in shaam bevinden

  Surah At-Taubah, Verse 65:

  En indien gij hen ondervraagt, zullen zij beslist zeggen: “Wij spraken slechts ijdellijk (onder elkander) en vermaakten ons.” Zeg: “Was het over Allah en Zijn tekenen en Zijn boodschapper dat gij spotte?”

  Surah At-Taubah, Verse 66:
  “Biedt geen verontschuldiging aan. Gij hebt, na te hebben geloofd, ongelooft . Als Wij een deel uwer vergeven, zullen Wij een ander deel uwer straffen, omdat zij schuldig waren.”
  See Translation

 • Aboe Oesamah Beste broeder sayfi
 • Abu Sayfurahmaan Met welke “tekenen” van shaam spot ik dan ?
  Indrukwekkend hoe je de ayaat gebruikt die de kuffaar beschrijven, toepast op een moslim.
  Akhi, weet je nog steeds niet dat dawla, fsa én jn als eerst heeft aangevallen en hun in de rug heeft gestoken.
  Dawla wilt toch shari3a implementeren ? Waarom hebben ze dan geweigerd om aan tafel te zitten ?
  Ik heb nooit Jama3at dawla als khawaridj bestempelt. De daden van hun soldaten, zoals het doden van moslimkinderen en vrouwen, zijn de daden van khawaridj.
  Dit is de manhadj van jama3at dawla. Het verspillen van moslimbloed voor hun eigen masla7a, niet van de oummah.
  Wat vinden jullie eigenlijk van deze afschuwelijke daden geliefde broeders abu osama en abuAbu Gastbijshaam ?
  See Translation
 • Abu Muhammad Ik vindt het niet logisch om 2 redenen dat dawla hierachter zit 1. Dat ze een amier zouden doodmaken van JN zou ik nog kunnen zeggen oke die 2 groepen hebben fitnah onderling, maar dat de vrouwen en kinderen ook zijn afgemaakt met een pistool met demper dit is iets wat ik moeielijk kan geloven dat dawlah hierachter zit. 2. Die amier die vermoord is stond bekend om dat hij niet tegen dawla vechte en juist hen geholpen had dan verwacht je ook niet dat hij als eerste een doelwit zal zijn van deze fitnah. Het is heel makkelijk om achteraf wanneer je gepakt bent te zeggen dat je van dawlah bent, dit kan ook van te voren zijn verteld door elke groep als ze je pakken zeg dat je van dawlah bent.See Translation
  6 hours ago · Like · 1
 • Aboe Oesamah Beste broeder aboe sayfarahmaan. Wat is het nut van je reacties? Ik zag laast weer een aantal van je hartaqaaat. Broeder ik kan je verzekeren dat wij niet van de maskers en de intervieuws zijn. Wij houden van daden. Araqa is de veiligste syrische stad kan iemand anders dit na vertellen? Wallhi wij hoeffen ons niet te bewijzen de sahawat weten wel wat we bedoelen. Ze hebben gezien wat er kan gebeuren als we op bezoek komen.See Translation
 • AbuAicha As-shaami SubhAllah, er word aangeklopt, de amir word doodgeschoten, daarna zijn 2 kinderen en zijn vrouw, en jullie blijven maar in verdediging schieten?? Wollahi vrees Allah swt, in plaats dat je gaat rouwen om deze onschuldigen kinderen, in plaats dat je bara’a neemt van deze daad, wie het ook gedaan heeft, blijven jullie maar in verdediging schieten, dat jn dit of dat heeft gedaan.. Toon bara’a van deze zaak, want als je het blijft verdedigingen zal je er op yaum al qiyamah erop aangesproken worden. En beste broeders, verlaat deze openlijke discussies, laat de kufar niet genieten. Spreek elkaar prive, of in gesloten pagina’ s.See Translation
  6 hours ago · Like · 1
 • Aboe Oesamah Vraagje aan broeder sayfurahmaan’– wat wil je precies? Wees duidelijk wil je solh? Wil je uitnodigen naar fitna? Wil je uitnodige naar JN? Of wil jij jezelf betrekken in deze fitna zodat het maar twee uitwegen heeft wat wil je broederSee Translation
 • Abu Muhammad Broeder Abu Aicha as-Shaami, het is vanzelfsprekend dat dit een verwerpelijke daad is akhi kareem, indien de profeet vrede zij met hem zelfs het doden van de vrouwen, kinderen en ouderen van de kuffar heeft verboden laat staan die van de moslims. Moge Allaah de waarheid naar boven laten komenSee Translation
 • Aboe Oesamah Trouwens wat het het bewijs dat een bepaalde groep broeder fatih heeft vermoord rahimahoelah!. Dit zijn geruchten waar geein bewijzen voor zijn die waterdicht zijn. Sterker nog JN moge allah haar belonen heeft nog niks officieels hierover gezegd. En met officieels bedoel ik van het caliber van onze nobele broedr aljolaany of van ashaykh azawahiri. Dus volgens de chariha die dawla wilt brengen krijgen de sprekers en de beschuldigers van dawla 80 zweepslagen. Maar volgens de hukm van sommigen moge de kleintjes de grote beschuldigen. Vraagje welke groep stuurt haar muhajireen voor ribaat in de rijen van de vrije syrische leger? Dawla zekeir niet. Maar om geen fitna te z,aaien noem ik die naam niet,,,, totdat die broeders die nu bij dawla zijn dit zelf naar buiten brengen,..See Translation
 • Aboe Oesamah broeder sayfurahmaan ik vind de moord op fatih en zn kinderen afschuwlijk en ik als de leiding van dawla staan hier niet achter. behalve als jullie ons aanvallen of een vijand instaat stellen ons te doden of als jullie rida plegenSee Translation
 • Aboe Oesamah maar vraagje aan jou sayf waarom wilden jij niet datvjou naam kwam op mijn document? en antwoord deze vraag wat wil jij nu wil je solh of wil je oorlogSee Translation
 • Abou Moe’ad Aboe oesamah hou je bezig met de koeffar en verspil niet te veel tijd op fb broeder.See Translation
  5 hours ago · Like · 1
 • Abu Dujana Abu osama almuhajeer, het spotten met dawla is geen kufr. Jullie zijn niet de vertegenwoordigers van de islam. Sunhanallah ik krijg precies het gevoel dat als je dawla aanvalt, dat je gelijk ook de islam aanvalt. Het is net alsof ze de enige zijn die moslims zijn.See Translation
  3 hours ago · Edited · Like · 1
 • Abou Moussa Echt kinderachtig man. Jullie zetten de Jihad echt voor blok als het al kan!See Translation
 • Abu Sayfurahmaan Abou Moussa, moge Allaah u belonen, weet je wat de jihad vernietigd ? De daden zoals deze, en wat het nog erger maakt is hierover zwijgen en doen alsof uw neus bloed.

  Nadat de maskers zijn gevallen zijn ook de bivakmutsen gevallen ! See MoreSee Translation

  2 hours ago · Like · 6
 • Aboe Oesamah Agie sayfurahmaan ik heb je niet bedreigt dat is niet mijn manhji ik beloof je dingen en tot opheden heb ik jou niks beloofd broeder. Wellicht heb je ruqja nodig broeder bij ons heb je heeeel veeel raqies broederSee Translation
 • Mohammed Moslim abou moussa, ik heb gezien dat je erg grof bent wanneer je met mujahideen van alqaida praat, je noemt onze broeders van alqaeda gewoon kinderachig etc…. ik vind het echt erg! vooral iemand die vanuit het westen praat en zelf niet met jihaad bezig is. laat de mujahideen onderling praten maar wanneer jij praat ken je plaats danSee Translation
Als reactie op de sahawaat lijst waar hoog gerangschikt staat heeft abu Dujana weer het volgende geschreven

NASIEHA AAN DE BELGISCHE EN NEDERLANDSE BROEDERS IN SHAAM.

Ik raad elke broeder aan die bij dawla zit om zo snel mogelijk uit de jama’a te stappen nu het nog kan, sluit je aan bij de broeders met de juiste aqeeda en manhaj. De geleerde hebben ons gewaarschuwd tegen deze jama3a dat het de verkeerde richting op gaat en beginnen te lijken op de khawaridj. Ya ikhwaan, verspil je leven niet voor de belangen van jullie umara en strijd fisabilillah.

Like ·  · Share

 

.

Chessy.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: