Nieuws

De voorspellingen komen uit


Bij talrijke aanslagen in Irak kwamen de voorbije dagen opnieuw honderden burgers om het leven. (Foto Reuters: Een autobom zaait dood en vernieling tijdens een bijeenkomst van een sjiitische groepering in een sportstadion in het oosten van Bagdad.)

Bij talrijke aanslagen in Irak kwamen de voorbije dagen opnieuw honderden burgers om het leven. (Foto Reuters: Een autobom zaait dood en vernieling tijdens een bijeenkomst van een sjiitische groepering in een sportstadion in het oosten van Bagdad op 25 april 2014.)

Artikel door onze correspondent Chessy

MEDIAWERKGROEPS SYRIE – 1 mei 2014 – Hetgeen waarvan sommigen in het verleden al een paar keer melding hebben gemaakt, wordt nu eindelijk toegegeven door de heren Plasterk en Bertholee. Ze erkennen – opmerkelijk – dat twee Nederlandse staatsburgers gestorven zijn in de globale jihad door zelfmoordaanslagen.

Volgens de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken Roland Plasterk zijn er het afgelopen jaar twee Nederlanders omgekomen bij twee aanslagen. Eén van de terroristen pleegde zijn aanslag in Irak, volgens minister Plasterk.

Aanslag tegen legerpost in Fallujah

‘Een terreuractie tegen burgerdoelen’ werd er beweerd, maar volgens mijn bronnen pleegde de Nederlandse terrorist zijn aanslag tegen een legerpost in Fallujah.

Fallujah is een stad in de Iraakse provincie Anbar met naar schatting 285.000 inwoners. De stad is één van de voornaamste centra van soennieten in de regio en telt meer dan 200 moskeeën. Fallujah werd na de Golfoorlog van 2003 bekend als belangrijkste plek van het Iraaks verzet. Om dat verzet te bekampen zetten de Verenigde Staten (VS) als bezettingsmacht toen witte fosfor en napalm in, die ook vele burgers trof.

Autobom in Syrië

De andere terrorist pleegde volgens minister Plasterk een zelfmoordaanslag met een autobom in Syrië. Volgens mijn bronnen zou hij zijn aanslag hebben gepleegd namens de terroristen van de ‘Islamitische Staat van Irak en Sham’ (ISIS). Minister Plasterk en Rob Bertholee, het hoofd van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD), wilde verder geen gedetailleerde informatie geven over deze twee aanslagen. “We willen wel aangeven dat ook mensen uit Nederland bereid zijn tot het plegen van zelfmoordaanslagen”, zei de voormalig officier van de Nederlandse Koninklijke Landmacht Bertholee.

Tsunami van Nederlandse Syriëgangers

Intussen is er een tsunami van Nederlandse jihadisten die aankomen in Syrië, waaronder de blinde Bachier As-Somali. (Lees: Syrië: de blinde Somalische Nederlander en de liquidatie van een al-Nusra commandant)

Volgens Minister Plasterk zal de uitstroom van Nederlandse jihadisten naar conflictzones in de wereld zeker niet stoppen. Ook keren er volgens hem steeds meer Nederlandse strijders terug naar Nederland; wellicht als gevolg van problemen onder jihadistische groepen.

Ik voorspel dat we de komende jaren veel gaan horen van de teruggekeerde strijders. Of zijn jullie vergeten wat Abu Omar al-Shishani, alias Abu Omar al-Chechen, heeft gezegd? (Lees: ISIS dreigt met 700 zelfmoordterroristen, waaronder Belgen en Nederlanders)

Advies en conclusies

Het is een bekend gegeven dat ISIS vooral haar westerse leden opleidt en paraat maakt voor het plegen van aanslagen. Deze aanslagen moeten gaan plaatsvinden in Syrië, het Westen, maar vooral in Irak. Ik merk dat de westerse jihadisten ten opzichte van de Arabische strijders, opvallend meer toegang hebben tot luxere behoeftes.

Vele westerse jihadisten leven in luxe villa’s, krijgen goed te eten en hebben veel vrije tijd. (VIDEO) Ik concludeer dat vele westerse strijders in Syrië regelmatig worden gepolst door de leiding van ISIS en het al-Nusra front wat zij ervoor zouden voelen om aanslagen te plegen.

‘Radicaliseringsvilla’s’

Als zij daar gehoor aan geven en bereid zijn aanslagen te plegen, dan worden zij teruggetrokken uit de strijd en worden zij direct overgebracht naar de ‘radicaliseringsvilla’s’ van ISIS en al-Nusra. Ik voorspel dat er veel Nederlanders, maar vooral Belgen, zichzelf gaan opblazen in Irak. De eerste Belg gaat volgens mijn informatie Brian De Mulder zijn

Vele westerlingen hebben al hun akkoord gegeven voor een aanslag voor de terreurbeweging ISIS of al-Nusra. Ik adviseer de heren Plasterk en Bertholee gebruik te maken van de informatie die ze binnenkrijgen. Er zijn volgens mij genoeg effectieve middelen om de problematiek van de Nederlandse Syriëgangers technisch aan te pakken. Alleen denken sommigen dat ze het beter weten en niet inzien dat ze dweilen met de kraan open.

Chessy.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: