Nieuws

Abu Mouad Bachier As-Somali: Een teken van leven, wat een afgang voor sommigen


Abu Mouad Bachier As-Somali.

Abu Mouad Bachier As-Somali.

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 9 mei 2014 – Nadat de Mediawerkgroep Syrië recent nog had geschreven over een mogelijke vertrek van de Somalische extremist Abu Mouad Bachier As-Somali, kunnen we nu met zekerheid bevestigen dat hij daadwerkelijk naar Syrië is afgereisd en daar vreemd genoeg toch veilig is aangekomen.

Dit valt te concluderen uit een opgedoken foto van de blinde Abu Mouad Bachier As-Somali. Volgens ingewijden maakt hij het uitstekend en heeft hij het echt naar zijn zin. Baserend op een aantal signalen lijkt het erop dat de Somalische held gebruikt zal gaan worden bij een terreuroperatie.

Abu Mouad Bachier As-Somali wordt nu – nadat het officieel vast staat dat hij naar Syrië is afgereisd – verheerlijkt door de pupillen van Abu Imran. Zij vergeleken hem met de metgezel van de Profeet Mohamed v.z.m.h. genaamd Abdulah Ibn Umm Maktum. r.a.

Opmerkelijk is het wel hoe deze blinde extremist ondanks zijn handicap toch naar Syrië kon afreizen. Vooral omdat het een bekend gegeven was dat hij regelmatig werd gezien in het gezelschap van dubieuze personen in een bekende Rotterdamse moskee. Het stond vast dat hij in contact stond met een aantal extremisten, waarvan een aantal van hen nu in Syrië actief zijn.

Het feit dat hij ondanks zijn handicap zich toch zonder kleerschuren kon voegen bij zijn broeders duidt op het feit dat de Nederlandse en de Belgische sharihaleden goed georganiseerd zijn.

Lees ook:

Syrië: de blinde Somalische Nederlander en de liquidatie van een al-Nusra commandant

De voorspellingen komen uit

Chessy.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: