Nieuws

Brian de Mulder laat weer van zich horen


BmDof2QCYAE2jQb

De Franse jihadist Abu Abd Allah Guitone en de Belgische Syriëganger Brian De Mulder

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 22 mei 2014 – De Belgische Syriëganger Brian De Mulder stuurde het volgende bericht via de sociale media de wereld in. Wij geven de originele versie weer zonder aanpassing van taal- en spellingsfouten:

een bericht van Brian De Mulder naar de belgische regering en de ummah!
a3oedhoe bi Allahi mina shaytaani radjiem bismillahi rahmaani raheem, el hamdouli Allahi rabbil 3alamien wa salaatoe wa salaam wa 3ala mohamed wa 3ala alihi wa ashabihi adjma3ien amma ba3ad.

salaam aleikoum wa rahmetou Allahi wa barakatouh,

ik zou graag aan de moslims en de rest willen zeggen dat deze broeder (abu imran) voor niets vast zit miskien, fakka Allahoe asra. zij (de nakomelingen van varkens en ezels) beweren dat hij de reden zou zijn dat ik ben vertrokken naar syrie.. wa a3oedhoe bi Allah! hoe dom zou ik kunnen zijn als ik mijn leven op het spel zou zetten voor een persoon? ik ben ten eerste vertrokken omdat Allah subhanahu wa t3ala mij heeft verplicht heeft gemaakt om hijra en jihad te verrichten. omdat Allah subhanhu wa ta 3ala zegt in surah nisaa aya 75 en waarom strijden jullie niet fisabilillah als de zwakken onder de mannen, de vrouwen, en de kinderen zeggen: breng ons weg uit deze stad wiens leiders onrechtvaardigen of onderdrukkers zijn en breng ons van uw zijde een beschermer en een helper. andere ayah taubah: 39 ; als jullie niet uitrukken zal Hij jullie bestraffen met een harde straf en Hij zal jullie vervangen met een beter volk en jullie kunnen Hem in het geheel niet deren..

WALLAHI ik vrees Allah subhanahu wa ta 3ala en Zijn straf!! De Alamachtige de Schepper, en De Alziende over alles en wat wij trachten te doen!!!

de tweede reden is te danken aan de BELGISCHE REGERING! zij maken het ONMOGELIJK voor een moslim om te leven in hun land. vrouwen worden letterlijk uitgekleed, mannen mogen geen baarden laten anders worden ze ontslaan van hun werk of krijgen ze problemen, je mag niet over islaam praten op school. anders krijg je een contract zoals bij het geval was.. je mag geen dawah doen anders word je opgepakt door de politie enzo.. dus zijn wij als moslims wel verplicht om hijra te doen door hun. en zoals FILIP DE WINTER altijd zegt: ” als het daar dan toch zo goed is, waarom bent jij hier dan nog? vertrek dan.. maar eenmaal hier laten ze (de ongelovigen) ons nog niet met rust.. zij zullen niet opgeven met ons te irriteren totdat wij ongelovigen worden zoals hun, zoals Allah de Schepper in surah al baqarah ayah 120: en de joden en de christenen zullen niet tevreden met jou totdat jij hun geloof volgt.

zij gebruiken abu imran fakka Allahoe asra enkel en alleen als zwart schaap en voor hun mislukte democratie.. en mijn familie is duidelijk misbruikt gewwest door filip en co.. mijn familie was vol van verdriet en wist geen raad, en vlaams belang heeft daarop ingespeeld want zij zagen daar een grote benefiet in voor hun campagne.. en mijn familie zal dit zeker niet ontkennen indien zij eerlijk zijn,

wa salaam aleikoum wa rahmetoul Allahi wa barakatouh, jullie broeder abu abderrahmaan (brian de mulder)

.

Conclusies

.

Vooreerst heb je de uitspraken van Abu Achraf in een verhitte Facebook-discussie waarin hij toegaf dat zijn broer Abu Imran verantwoordelijkheid draagt in het versturen van een aantal Belgische staatsburgers naar Syrië. Bovendien zijn er de belastende verklaringen van Jejoen Bontinick tegen Abu Imran en de diverse meldingen van de ‘ongekroonde prins’ aan de Belgische verantwoordelijken.

.

Zodoende kunnen we de conclusie trekken dat de Belgische amir (‘prins’) Abu Imran in opdracht van Anjem Choudery in samenwerking met de restante leden van het Hofstad-netwerk van Reduane al-Issa, Mohamed Chentouf en Jasim Abu Qasim – als gevolg van de meerdere blunders van inlichtingendiensten – een Europese basis hebben gecreëerd voor leden van de terreurorganisaties al-Nusra front en de ‘Islamitische Staat van Irak en Sham’ (ISIS). 

.

Spijtig is het te concluderen dat de oorzaken die nu onze veiligheid bedreigen,  technisch gezien behandeld hadden kunnen worden. Tenminste als daar in het verleden meer aandacht aan was geschonken door onder andere de Europese inlichtingendiensten.

.

Een keerpunt in de strijd tegen het terrorisme in België was de ontbinding van Sharia4Belgium. Deze ronselaars waren medeverantwoordelijk voor zeker 40 % van de Belgische Syriëgangers, waaronder Abu Mujahid Nordine, Abu Alaal, Brian De Mulder, Abu Hanifa en Iliass Azaouaj. Maar het lijkt er gelukkig op dat het tij in België begint te keren. Zoals blijkt uit de recente aanhoudingen van twee Antwerpse moslima’s op verdenking van terroristische activiteiten. 

.

De overheid is nu eindelijk begonnen met het opleggen van zwaardere straffen op de restante leden van het netwerk rondom Sharia4Belgium. Met als gevolg dat de Belgische terrorist Brian De Mulder nu in het voordeel van Abu Imran probeert te spreken door middel van dit soort losse flodders. Het wordt tijd dat er een schoonmaak komt binnen de Belgische staatsveiligheid, want de amateurs moeten plaatsmaken voor de professionals.

.

b001

De Europese amir (‘prins’) Anjem Choudery en zijn commandant Abu Muzahid.

.

b002

Amir Anjem Choudery samen met de moordenaar van een Britse soldaat in Woolwich.

.

b003

Na de brainwashing (‘hersenspoeling’), tijd voor een aanslag in het Westen.

.

b004

De Europese amir Anjem Choudery samen met zijn Belgische amir Abu Imran.

.

b005

De Belgische amir Abu Imran.

.

b006

Abu Hanifa, de lijfwacht van de Belgische amir Abu Imran.

.

b007

Duidelijker kan niet!

.

.

b009

De bin Laden van het Westen: Sheikh Omar Bakri.

.

b010

Anjem Chouderys pupil Abu Muzahid tijdens een demonstratie.

.

b011

Ex-Nusra terrorist, de tweede amir van Khataab, de ex-militair Yilmaz.

.

b012

De Franse terrorist Merrah.

.

b013

De Belgische terrorist in Syrië, Abu Gastbijshaam.

.

b014

De ronselaar voor de globale jihad, Maiwand al-Afghani.

.

Chessy.

Advertenties

Reacties

3 gedachtes over “Brian de Mulder laat weer van zich horen

 1. Jullie komen hier met alle leugens om een reden te kunnen hebben, om onze broeder Abou Imraan fakkah Allahu Asrah nog in de cel te houden. wat jullie willen horen, is dat hij heeft ”geronseld” dan wordt er hier door een andere broeder, duidelijk uitgelegd hoe alles in elkaar zit, en dan wordt dit gezien als, losse flodders? jullie willen alleen horen wat jullie willen horen. maar wij staan niet achter valsheid en leugenachtigheid. blijf de Moslims in de gaten houden en blijf hen nieuws verspreiden! GOOD WORK,

  (vergeet alleen niet dat, het westen stikt van de pedofilie, verkrachtingen, aanrandingen, mishandelingen en enzovoort. maar ja, dat hebben jullie niet door want jullie zijn druk bezig met iets anders 😉 hou het in de gaten en breng vervolgens het land daarvan op de hoogte. want jullie motiveren de Moslims hier, in het westen)

  Geplaatst door Oum Muwahidah | 28 mei 2014, 13:51
 2. Deze strijders beweren dat er in de westerse wereld, meer pedofielen zijn dan in hun eigen wereld. Goed gelachen, er worden meisjes verkracht die jonger zijn dan 12 jaar. Komaan geen gezever hoor. Wij denken dat jullie grotere pedofielen zijn dan de andere wereld. Kuis eerst voor je eigen deur, aleer je voor een ander deur wil kuisen.

  Geplaatst door Ben Mogal | 4 juni 2014, 19:25
 3. Als dit écht het geschrift is van Brian De Mulder, wordt er veel duidelijk. Die jongen is zelfs niet in staat om behoorlijk te lezen en schrijven. Nu begrijp ik onder welk deel van de bevolking men rekruteert (en blijkbaar met succes): de minderbegaafden. Dit is echt schandalig.

  Geplaatst door Marc Lambrechts | 30 september 2014, 15:52

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: