Nieuws

Belgische en Nederlandse jihadisten in Syrië


unnamed

De Nederlandse terrorist Thijs Belmonte vertrok begin 2013 naar Syrië om daar te vechten. Zijn hoogzwangere vriendin voegde zich nadien bij hem, zodat de eerste Nederlandse jihadbaby een feit werd.

Belgische en Nederlandse jihadisten in Syrië

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 24 mei 2014 – Een overzicht door onze correspondent Chessy van een aantal Belgische en Nederlandse jihadisten in Syrië. Uiteraard is deze lijst niet volledig, maar het geeft een eerste indruk.

Met bijzondere dank aan arabist Pieter Van Ostaeyen voor de overgenomen informatie uit zijn artikel op Jihadologie: http://jihadology.net/2014/01/25/belgiums-syria-fighters-an-overview-of-2012-and-2013-ii/.

Te Ou.

Te Ou.

002

1.       Te Ou

Deze 19-jarige jongen uit Vilvoorde woont momenteel in Aleppo. Hij zat op het KTA Pro Technica in Halle (nabij Brussel) voordat hij naar Syrië ging om voor de ‘Islamitische Staat van Irak en Sham’ (ISIS) te strijden. Hij moet wel een van de meest ‘geraffineerde’ Muhajirun zijn zoals te zien is op de foto’s op zijn Facebook-account. Hij zou een al-Nusra Front strijder zijn, hoewel een aantal mensen nu zeggen dat hij voor ISIS vecht.

Abu Houdaifa Ahmed.

Abu Houdaifa Ahmed.

Abu Houdaifa Ahmed.

Abu Houdaifa Ahmed.

2.     Abu Houdaifa Ahmed

Zijn familie komt oorspronkelijk uit Oujda in Marokko. We kunnen dus aannemen dat zijn familie berbers is. Hij is 21 jaar en zat op het Virgo Fidelis in Vilvoorde en Campus Wemmel. Een van zijn broers, bekend als Younes Abu Moujahid, heeft bekend gemaakt dat hij op het moment in Afghanistan zit. Abu Houdaifa is vermoedelijk in de provincie Aleppo met de meerderheid van de andere Vlaamse strijders.

Abu Sulayman al-Muhajir.

Abu Sulayman al-Muhajir.

Abu Sulayman al-Muhajir.

Abu Sulayman al-Muhajir.

3.     Abu Sulayman al-Muhajir

Woont sinds augustus 2013 samen met zijn vrouw in de provincie Aleppo. Hij komt oorspronkelijk uit Algerije. Een van zijn broers, Abu Muhammad of Abu Muhajir, is ook een strijder in Syrië.

Younes (Michaël) Delefortrie.

Younes (Michaël) Delefortrie.

Younes (Michaël) Delefortrie.

Younes (Michaël) Delefortrie.

4.     Younes (Michaël) Delefortrie

Deze Vlaamse bekeerling uit Merksem in Antwerpen is ook wel bekend als Abu Usama al-Muhajir. Hij was een bekend lid van de salafistenorganisatie Sharia4Belgium. In 2011 werd hij opgepakt wegens het bezit van een Kalasjnikov aanvalswapen. Deleforterie was ook aanwezig in Aleppo, maar toen de Sahwa (de gevechten tussen rebellengroepen) begonnen, verliet hij ISIS en vluchtte hij naar huis. Hij zat vast nadat hij zichzelf had gemeld bij de federale politie in België en beweerde dat hij niet in Syrië heeft gevochten. Volgens mijn informatie wordt hij bedreigd door leden van Shariha4Belguim. Op 6 maart 2014 werd hij vrijgelaten.

Lees: De extremist Michaël Delefortrie

Abdel Monaïm.

Abdel Monaïm.

Abdel Monaïm.

Abdel Monaïm.

5.     Abdel Monaïm

Deze 32-jarige man van Marokkaanse afkomst, ook bekend als Abu Sara, werd in januari 2014 gedood. Hij was hoogstwaarschijnlijk het slachtoffer van de Syrische Sahwa. Volgens de beschikbare informatie was hij vader van minstens vijf kinderen. De moeders zijn twee vrouwen uit Brussel, waarvan één uit Congo komt en de ander autochtoon is. Hij werd als avonturier beschreven en geen echte harde mudjahideen zijn.

Abu Sulayman al-Beljiki.

Abu Sulayman al-Beljiki. (rechts op deze foto)

Abu Sulayman al-Beljiki.

Abu Sulayman al-Beljiki.

6.      Abu Sulayman al-Beljiki

Met 36 jaar zou hij het oudste Vlaamse lid van ISIS zijn. Hij woonde eveneens in Brussel voordat hij naar Syrië vertrok. Hij is actief in een groep van Frans-Belgische strijders die in Homs woonden en momenteel in de provincie Aleppo verblijven.

Abu al-Maqdad Muhajir.

Abu al-Maqdad Muhajir.

Abu al-Maqdad Muhajir.

Abu al-Maqdad Muhajir.

7.     Abu al-Maqdad Muhajir

Abu al-Maqdad Muhajir woont samen met een aantal andere Belgen in een luxe villa in de provincie Aleppo. Hij komt uit een berberfamilie uit Marokko. Hij is een van de Belgische polyglotten in Syrië en spreekt naar verluidt Arabisch, Nederlands en Frans.

Abu Jihad al-Baljiki.

Abu Jihad al-Beljiki.

Bn6Vn3HIUAAT61g.jpg large

De blinde Nederlandse ISIS-terrorist Taymullah Somali met zijn Belgische companen Abu Jihad en Abu Haniefa in Raqqa in Syrië.

8.     Abu Jihad al-Beljiki

Abu Jihad al-Beljiki is een Sharia4Belgium-lid, die in tegenstelling tot de meeste andere westerse jihadisten, oorspronkelijk voor het al-Nusra front nabij Aleppo koos. Volgens Guy Van Vlierden, journalist van Het Laatste Nieuws, verhuisde hij later naar Raqqa. Hij maakte de overstap van Jabhat al-Nusra naar ISIS.

Ismail Mujahid.

Ismail Mujahid.

Ismail Mujahid.

Ismail Mujahid.

9.         Ismail Mujahid

Ismail is 17 jaar en daarmee waarschijnlijk een van de jongste Vlaamse strijders in Syrië. Hij vertrok op 4 april 2013 met zijn vriend Bilal naar Syrië. Zijn broer Zakaria (23 jaar) was op dat moment al in Syrië. Zijn ouders zijn gescheiden: zijn vader woont in Brussel en zijn moeder in Vilvoorde. Bilal keerde na een paar maanden terug naar België, maar Ismail bleef in de villa van ISIS in Aleppo.

Abu Hanifa Hisham Chaib.

Abu Hanifa Hisham Chaib.

10.        Abu Hanifa Hisham Chaib

Hisham is 30 en komt uit Antwerpen. Hij was de tweede man binnen Sharia4Belgium, dat opgericht werd door Abu Imran maar eigenlijk door de Brit Anjem Choudery begonnen is. Deze moslim was aanhanger van de takfir-ideologie die voor radicalisatie zorgt onder veel Nederlandse en Belgische moslimjongeren.

Hisham was een van de lijfwachten van de Sharia4Belgium leider Fuad Belkacem, alias Abu Imran. Hij was destijds bekend onder de naam Abu Hanifa en zat twee maanden in de gevangenis vanwege zijn rol bij de rellen in Borgerhout in Antwerpen, enkele jaren geleden.

Abu Sayfurahman.

Abu Sayfurahman.

11.       Abu Sayfurahman

Abu Suayfurahman is 22. Hij is een jonge Belgische Marokkaan die op 16 juni 1992 in België geboren werd en hij is getrouwd. Hij en zijn vrouw zitten allebei in Syrië en hij vecht voor het al-Nusra Front. Hij zit volgens mijn bronnen in Aleppo. Hij heeft zich verbaal hard tegen ISIS verzet en heeft veel vijanden; hij staat op de “Sahawaat Lijst”.

Abu Gastbijshaam.

Abu Gastbijshaam.

 12.        Abu Gastbijshaam

Zijn naam is Abu Humaid en op Facebook verschuilt hij zich achter de naam Abu Gastbijshaam. Hij komt uit Borgerhout in Antwerpen en was lid van Shariha4Belguim. Op dit moment strijdt hij voor ISIS en verdedigt hij ISIS op Facebook. Deze man is erg gevaarlijk en extreem. Hij haat het Westen en de Sahawaat en is bereid aanvallen uit te voeren. Hij zal in de toekomst waarschijnlijk een aanslag in Syrië plegen.

Lees: Abu Gastbijshaam: “Wij staan klaar om te vertrekken om de sahawat hard aan te pakken in Sham”

Iliass Azaouaj.

13.        Iliass Azaouaj

Het is onder specialisten algemeen bekend dat Iliass Azaouaj tot het kamp van ‘politieke salafisten’ behoorde die dezelfde methodologie volgen als de Egyptische Sayied Qotb. Hij was bekend bij de Belgische staatsveiligheid als een vijand van Sharia4Belgium. Zij wilden hem gebruiken tegen Shariha4Belguim, maar zij wisten jammer genoeg niet wat zijn Qotbie methodologie precies inhield.

Omdat de Belgische staatsveiligheid niet veel over deze dingen weet, zijn verkeerde beslissingen genomen om hem tegen de groep van Abu Imran te gebruiken. Deze techniek heeft niet gewerkt, want Iliass is nu in Syrië. Vier maanden voor zijn vertrek naar Syrië werd hij gefotografeerd met de Belgische minister Joëlle Milquet.

Iliass Azaouaj met de Belgische minister Joëlle Milquet.

Nadat hij in Syrië aankwam werd hij door leden van Sharia4Belgium herkend en werd hij meteen opgepakt, vernederd, gemarteld en bijna gedood. Hij werd echter gered door Bassam Ayachi uit Brussel. Op dit moment vecht hij voor ISIS, zijn Facebook-pagina is niet meer in gebruik.

Lees: De Belgische terrorist Iliass Azaouaj in actie in Syrië (foto’s)

Abu Muntanah.

Abu Muntanah.

14.        Abu Muntanah

Deze Belgische terrorist Said Abul Muthanaa is volgens mijn bronnen in Syrië vermoord in een dorp tussen Deir al-Zour en Shadadie. In Deir al-Zour werd onlangs nog heftig gevochten door rebellengroepen. Hij was een strijder voor ISIS en werd door het al-Nusra Front, het Vrije Syrische Leger en Ahraar Achaam vermoord. Over hem heb ik ook een artikel geschreven.

Soufiane.

Soufiane.

Soufiane.

Soufiane.

15.        Soufiane

Soufiane, een jonge jihad-strijder uit Brussel in Syrie (rechts) heeft ook contact met de leider van de jihadistische motorclub ‘Kamikaze Riders’ uit Brussel (op Facebook bekend als de “Said Delta Box III).

Jejoen Bontinck.

Jejoen Bontinck.

16.        Jejoen Bontinck

Jejoen Bontinck is geadopteerd door Dimitri Bontinck. He werd door Abu Imran en Mozahid, alias Nordine Aboealal, gerekruteerd. Hij was tijdelijk in Syrië en is nu weer terug in België. Zijn vader is twee keer naar Syrië gegaan om hem te zoeken. Volgens mijn bronnen heeft hij ernstige opmerkingen gemaakt over Abu Iman. Sindsdien wordt hij met de dood bedreigd. Ook vader Bontinck is niet onbesproken.

Abu Abdilah Guitone.

Abu Abdilah Guitone.

17.        Abu Abdilah Guitone 

Hij is een Franse Marokkaanse mudjahideen die nu in Ar-Raqqa zit. Hij vecht voor ISIS en hij haat het Westen. Ik verwacht dat hij een aanval in Syrië of Irak zal uitvoeren. Hij is heel extremistisch en een takfir in hart en nieren. Ik weet nog niet veel over hem, hij praat niet veel.

Brian De Mulder.

Brian De Mulder.

Brian De Mulder.

Brian De Mulder.

Drugshandelaar en Syrië-jihadist Brian De Mulder. (Foto: IF)

Drugshandelaar en Syrië-jihadist Brian De Mulder. (Foto: IF)

18.        Brian De Mulder

Brian De Mulder, is een Vlaamse bekeerling die nu in Syrië door het leven gaat als Abu Qasem Brazily. De Mulder was een week voordat hij vertrok nog actief op Facebook en YouTube. Brian speelde tot hij veertien was voetbal bij de Vlaamse club Beerschot en kwam daar in contact met moslimjongens uit zijn buurt. Hij zou daarna snel veranderd zijn. Abu Imran en Anjem Choudery zouden verantwoordelijk zijn voor zijn radicalisering. Hij vertrok op 23 januari 2013 naar Syrië.

Deze extremist vocht voor ISIS in een dorp nabij Daraya in de regio van Damascus en is nu in Arrawa. Hij heeft de Belgische staat recentelijk met zelfmoordaanslagen bedreigd.

De 20-jarige Antwerpse Syriëstrijder Brian De Mulder trad in Syrië in het huwelijk met een Nederlandse. Ook zij verliet haar thuisland om in Syrië te gaan vechten tegen het seculiere bewind. Dat beweert Montasser AlDe’emeh, die aan de universiteit van Antwerpen en aan de KULeuven onderzoek voert naar radicalisering, Vlaamse Syriëstrijders en de internationale jihad.

In januari 2014 werd De Mulder door een Antwerpse rechter bij verstek veroordeeld tot achttien maanden gevangenis en 6.000 euro boete voor het verhandelen van cocaïne. De rechtbank beval ook zijn onmiddellijke aanhouding.

Lees: Brian De Mulder: Vlaamse jihadist in Syrië

Lees: Rechter kan niet lachen met dodelijke drugshandel jihadist Brian De Mulder

Rabea Chaar.

Rabea Chaar.

19.        Rabea Chaar

Deze Brusselaar van Syrische afkomst is een van de leiders van de gevreesde Idlib Martelarenbrigade. Dit is te zien in een officieel document van de jihadistische groep. De man reist regelmatig van België naar Syrië met legerkleding voor jihadisten die allen tot de radicale moslimbeweging in Brussel behoorden. Rabea Chaar zou in Syrië tegen het Syrische nationale leger (SNL) hebben gevochten. Op zijn Facebook-pagina zijn foto’s te zien waarop hij in legerkleding met wapens poseert. De Idlib Martelarenbrigade staat bekend om bom- en zelfmoordaanslagen die al veel doden en gewonden hebben opgeëist, zelfs onder de burgerbevolking van Syrië.

Abu Muhawi.

Abu Muhawi.

20.        Abu Muhawia: GEDOOD.

Houdaifa Ibn Abdelhakim.

Houdaifa Ibn Abdelhakim.

21.        Houdaifa Ibn Abdelhakim

Houdaifa Ibn Abdel Hakim komt uit Vilvoorde. De jonge man zou in een korte periode een cursus gevolgd hebben. Verschillende terroristengroepen in Somalië en Syrië zijn nu in Afghanistan. Er waren andere Vlaamse moslim radicalen in Mali, Tsjetsjenië, Irak, Jemen en Pakistan die zich klaar maakten voor mogelijke aanvallen in ons land. Zelfs binnen de Europese grenzen, Bosnië, Kosovo, zaten Belgische moslimextremisten in trainingskampen voor de ‘heilige oorlog’.

Dat deze jihadisten geen watjes zijn bewijzen de schokkende opmerkingen op hun Facebook-pagina’s. “Dat Allah mijn lichaam in 1.000 stukjes zal exploderen” in Vilvoorde aan Houdaifa Ibn Abdel Hakim waarop de Syrische strijder uit Brussel Abu Ahmed Houdaifa enthousiast reageert met “I, inch Allah”. Het is een kwestie van tijd voordat België een bloedbad wordt door dit soort gestoorde jihadisten.

22.        Abu Sarah

Abou Sara, de Syrische strijder uit Brussel, heeft op Facebook bekend dat hij PKK-strijders in Syrië heeft vermoord. De PKK is een Koerdische rebellengroep die vecht voor de Koerdische minderheid in verschillende plaatsen in Syrië, Turkije en Irak. Koerden in Syrië zijn bang dat jihadisten hen aan het uitmoorden zijn. Dat ze ook Belgen vermoorden is een nieuw en zorgelijk feit. Abu Sara vecht aan de zijde van de wreedste terroristengroep, ISIS, waar ook andere strijders uit Brussel en de Antwerpse Brian de Mulder voor vechten.

23.        Sheikh Bassam Ayachi

De radicale imam Bassam Ayachi uit Molenbeek in Brussel heeft zich aangesloten bij de jihadisten in Syrië. Iman Bassam Ayachi is bij verschillende veiligheidsdiensten bekend als de al-Qaida prediker en is te vinden in documentatie over terrorisme. Hij heeft een tijd vastgezeten in een Italiaanse gevangenis voor het smeden van plannen voor terroristische aanvallen. Zijn zoon Abdel Rahman Ayachi heeft als jihadstrijder in Syrië mensen vermoord.

24.        Abu Muzadid Nordine Abu alalaal

Rapheal Gendron.

Raphael Gendron is geen Belg, maar een Franse Algerijn. In België is hij vooral bekend van zijn betrokkenheid bij het radicale Centre Islamique Belge (CIB) in Molenbeek.

De Frans-Algerijnse jihadistr Raphaël Gendron (links op de foto).

De Frans-Algerijnse jihadist Raphaël Gendron (links op de foto).

25.        Raphael Gendron: GEDOOD.

De Frans-Algerijnse Raphael Gendron werd in het noorden van Syrië vermoord tijdens hevige gevechten. De man had bijna zijn hele leven in België gewoond. De dood van Raphael Gendron werd bevestigd door de radicale islamitische Sheikh Bassam. Hij riep de moslimjeugd op voor de jihad in Syrië te strijden. Raphael Gendron ging naar Syrië voor de jihad tegen dit seculier land. Hij vocht daar voor de Valken van de Levant, een groep van 6.000 rebellen onder leiding van Abdel Rahman Ayachi, de zoon van de imam uit Molenbeek, Bassam Ayachi. Deze imam met de blauwe ogen ziet zichzelf als een directe afstammeling van de profeet Mohammed.

Abdel Rahman Ayachi.

Abdel Rahman Ayachi.

26.        Abdel Rahman Ayachi: GEDOOD.

Lees: Abdel Rahman Ayachi gedood in Syrië

Nederlandse en Belgische terroristen in Syrië.

Nederlandse en Belgische terroristen in Syrië.

Opmerkingen en verbeteringen zijn steeds welkom via: info@mwsyria.com

Chessy.

Advertenties

Reacties

2 gedachtes over “Belgische en Nederlandse jihadisten in Syrië

 1. Dit is op poldergriet herblogd.

  Geplaatst door poldergriet | 25 mei 2014, 08:38
 2.  KAFIR & JIHAD!

  Moslims in Nederland noemen Nederlanders “Kafir” of “kafier” (vijand) en delen met elkaar hun afschuw voor de Nederlandse cultuur. Gelet op de benoeming “kafir”: de “kafir” die dit stempel krijgt opgedrukt is een Nederlander. Het concept “kafir” heeft dus betrekking op een vijand! De jihadisten die moorden in naam van islam, rechtvaardigen hun acties door het bestaan van kafir’s, in werkelijkheid worden ze gedreven door de bewuste aanwezigheid van ongelovige ” kafir’s”. Het gedachtegoed gaat ervan uit dat de Nederlanders als geheel “kafir’s” zijn en uiteindelijk de islamitische staat als enige goede optie zal wensen en accepteren. Het gaat niet eens meer om Hamas, Taliban, Al-Nusra, Boko Haram of IS moslims. Moslims (meer dan 90% salafisten) die hierheen komen, noemen Nederlanders “kafir”, al onderweg praten ze over “kafirland”: men komt dus als vijand binnen, we hebben dus een klare verklaring vanuit moslim immigrant. Elke moslim die binnenkomt is een potentiële jihadist in Europa.. Nu, geen verassing dat hun kinderen massaal jihadisten aan het worden. 

  In het boek van moslims staat dat het hoofd van de “kafir” afgehakt moet worden. In de koran staat het dus hij/zij (Nederlander) is gevaarlijk!  
  Om dit te bereiken maken zij gebruik van alle middelen die hen voorhanden zijn, maar tijdelijk zijn zij gericht op niet-gewelddadige middelen.
  “De Moskee is de weg en de waarheid.”
  “Waar je ook bent, bouw een Moskee.”
  ‘De Moskee is de eerste fabriek waar jihadisten worden gevormd’ : (Al_Qaeda)
  Jihad, de oorlog die de Islam moet verspreiden over de ganse wereldbol, zo inherent is aan de Islam dat “elke moslimfoetus in de wereld oproept tot eenheid door de Jihad.“

  De fundamentele basis en de opvoeding en opleiding [van de moslims] begint in de  moskeeën… Beseft u wel wat de moskee is? Het is de eerste fabriek waar mannen worden opgevoed om Allah te vrezen en te behagen; [het is] de eerste fabriek waar Jihadstrijders worden gevormd: De kleine moslimcrimineeltjes beginnen hier rijp te worden voor het echte onthoofdenwerk. Moskee is een voorpost in de oorlog tegen de niet-moslims, een overwinning in de afbraak van de kafir-wereld. De politici die de bouw ervan goedkeuren en mogelijk zelfs faciliteren, zijn misdadig naief. De hele omgeving van die moskee zal islamiseren. Niet-moslims krijgen het ‘verzoek’ te verhuizen. Zoals ook de waarde van het onroerend goed zal dalen. Dit is hun beproefde tactiek: stap voor stap de boel overnemen. En elders is te zien hoe succesvol dit is. 

  Jihadisten organiseren enorme immigratiegolf richting West Europa!

  Als je de visa van die jihadistische imams intrekt, pak je dan ook de organisatoren even aan? Of is dat weer te moeilijk? Hoeveel tokkie moslims zouden er naar toe zijn gegaan? Die zijn als potentieele tijdbommen. Welke land heeft zoveel haatpredikers nodig?

  PR Campagne van Boko Haram, Al-Shabab, IS en Libische Jihadisten: in de nieuwe campagnes worden niet alleen gratis uitkeringen, hoeren, gratis wonen, verpleging, gratis medicamenten, voedselbonnen, leefloon, kindergeld, ziekenfonds, gratis bus, met dure auto’ s rijden enz, maar nu ook mega moskeen, boerka’s en hoofddoeken verwerkt om te laten zien dat Europa een moslim prooi is  geworden! We weten dat Boko Haram, Al-Shabab, IS en Libische Jihadisten voldoende zwaarbewapend zijn om grote volksmassa’s op de been te krijgen, en dus ook om mensen in grote getalen de zee op te krijgen. Volgens deze Jihadisten, als de instroom met deze grote aantallen zo doorgaat zal over 20 jaar of zoiets Europa zich onderwerpen aan moslims.
  In het Midden-Oosten worden nu de laatste christenen weggezuiverd. En de mensen die dat doen hebben dezelfde mentaliteit en wereldvisie als die welke die  megamoskee willen in Gouda. Alleen laten ze het niet zo blijken. Ze veinzen gematigdheid. Dat evenwel op slag verandert als ze eenmaal de macht hebben.

  In vaktermen vallen deze islamisten even goed onder het fundamentalisten als andere jihadisten, zij imiteren de niet-moslims en laten zich daardoor beperken. In vaktermen vallen moslims in Nederland even goed onder het fundamentalisten als andere jihadisten! Want ze nomen ook Nederlanders als “kafir”, net als ISIS.
  Door de Nederland betaalde imams prediken dat de jihad een heilige plicht is voor alle moslims! Bijna alle activiteiten in de moskeeën zijn gewijd aan het bestrijding van de “kafir’s”. ‘Matig” genoemde Jihadistische islamisme is weer de meest succesvolle ideologie waardoor in Nederland geboren moslimjongeren een perspectief aangeboden krijgen! Het is dus geen toeval dat nu geïndoctrineerde kinderen voor de jihad kiezen! Het is ook verrassend dat in Nederland wonende Moslims, Nederlanders openlijk vijand noemen en tegelijkertijd zich als matig laten bestempelen! Ze dragen doelbewust provocerende kledij (hoofddoek, boerka  etc…), geen Nederlandse TV, geen Nederlandse kranten. Voor vrijwel alle islamieten geldt alleen het woord van allah en dat zij alleen open staan voor jihadistische imams en houden zich strikt aan de anti-Nederlandse cultuur!

  Het ligt voor de hand dat de samenbindende kracht van de moslims erg groot is. De ‘gewone’ maatschappij moet er doorgaans weinig van hebben, en naarmate de maatschappij meer als vijandig wordt ervaren zullen de jihadisten hechter worden.  Het gevaar van deze twee complementaire ontwikkelingen schuilt daarin het vermogen tot kritische reflectie op de duur volledig wegvalt. Oude garde maakt een fatale denkfout door te denken dat islam uiteindelijk zal wegsmelten. Europese politici hebben bewust de ogen gesloten. Het is juist de islamitische wereld die het westen niet alleen als een bedreiging ziet, maar juist als een potentiële vijand, waarin maar één antwoord mogelijk: demografische explosie moslims via de baarmoeder, prediking en oproepen tot invoeren van jihad.

  Elke ideologie kan bestreden worden met een alternatieve ideologie. De strijd begint altijd bij het gedachteplatform. Een middeleeuwse ideologie/cultuur kan niet bestreden worden met een steentijdperk ideologie. Politici en opiniemakers proberen islamitische politieke ideologie te verdedigen (matig en goed noemen) om jihadisten te bestrijden! middeleeuwse islam kan niet bestreden worden met de lege hoofden van regeringleiders en opiniemakers die onafgebroken oproepen om islam te faciliteren. Hierdoor is de maatschappij in de ban van islamitische radicale ideologie, die zich baseert op een letterlijke uitleg van de Koran.

  Een keuze voor radicaal Islamitisch gedachtegoed is dan niet slechts een keuze voor een overtuiging of een geloof. Oude garde heeft geen enkele vooruitgang geboekt in het gebied van filosofie en wetenschap en heeft een mentale vacuüm gecreëerd, zodat nieuwe generatie moslimjongeren hun identiteit dan met het onderschrijven van dogma’s of denkbeelden van middeleeuwse toestanden:soldaten godsdienst, non-stop oorlog, polygamie, moskeen met de hoge minaretten etc… 
  Nihilistische bewegingen van de jaren 60 die nu hun achterlijke beleid/filosofie dicteren, hebben uiteindelijk een “goed islam” uitgevonden die beter is dan de ISIS islam! Precies deze transformatie heeft het Europese zelfvertrouwen blijvend aangetast. Nihilisten van oude garde zijn niet beter dan de islamisten. Achterlijke opinie en beleidsmakers bieden dus niks nieuws, Jongeren die horen dat de islam en koran goed is, worden massaal jihadist/massamoordenaar!

  D66, GL, PvdA en Megamoskee voor jihadisten!

  Turkse dictator Erdogan geeft weer een bindend stemadvies aan Turken in Nederland. Islamisten kiezen nu voor Pechtold. Want D66, ontkent de Armeense genocide en is tegen de Koerden!

  Het belangrijkste verkiezingsthema voor Turken is dat de Armeense genocide geen genocide genoemd mag worden! Verder, willen ze dat naïevelingen de rechten van Koerden ontkennen en bezetting van Noord-Cyprus door Turkije geoed praten. D66  laat ze daartoe alle ruimte… De slappe, bange politici zijn op geen enkele manier opgewassen tegen de ambities van 5e colonne en gaan stuk voor stuk voor hen buigen. 
  De Turkse islamisten vergeten voorlopig de rest van de verworvenheden en standpunten van D66! Pechtold leest moslims de les en vertelt ze, dat Turken tegen de Armeniërs en Koerden gelijk hebben. Hij nomineert zich dus als opvolger van de massamoordenaars! 
  Stem niet op deze favoriete bloedzuigers! Stem niet op de D66.

  Gemeente Gouda onder leiding van D66 en PvdA, bouwt een megamoskee en worden Jihadisten via een omweg potentieel binnengehaald. D66 wilt nu ook in Gouda jihad zaadje planten. D66 in Gouda blijft vasthouden aan de vestiging van de nieuwe salafistische kazerne in Gouda Noord. D66 wethouders beweren dat de moskeebouwers “gematigde moslims” zijn, maar in werkelijkheid zijn deze islamisten en jihadi’s hetzelfde. Het is diept triest dat men niets meer durft te zeggen over met dit Jihad gemotiveerde activiteiten van D66 en PvdA.
  Door de D66, GL en PvdA georganiseerde moslims in Gouda, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam, onder leiding van salafisten zijn de voedingsbodem voor ISIS, Hamas en Al-Qaeda. Deze Moslims worden nu gefaciliteerd in hun intolerantie. 

  Schaf p.o. de dubbele nationaliteit af. 

  Nu moet men zich gaan afvragen of het wel zo wenselijk is om mensen met een dubbele nationaliteit mee te laten regeren? Het volkomen onbegrijpelijk en niet uit te leggen aan de burger. Marokko’s wil is wet van Nederland geworden!

  We hebben niet alleen te maken met een perverse moslim-immigratie maar kennelijk ook met een niet minder criminele stemlekkersindustrie.. Stemmen die gekocht worden door partijkader- en leden te verzorgen met vette baantjes en de partijbonzen met het omhoogvallen naar nog dikker betaalde hangmatfuncties. En als die er niet zijn worden ze wel gefantaseerd.
  En om er voor te zorgen dat de vijver nooit opdroogt wordt er massaal toekomstig en tot voor kort loyaal stemvee geronseld in woestijnen en druipgrotten, Dat gekochte stemvee wordt door onderaannemers met een reisburo naar de honing en melkgronden geloodst om daar vervolgens van een basisinkomen te worden voorzien. Hiervan worden in het oorsprongsland gigantische kastelen gebouwd met gouden koepels om er na het pensioen te gaan wonen.

  Zodat politici die hiervoor blind wensen te blijven, hebben het volk verraden en hebben blootgesteld aan een van de gevaarlijkste ideologieën die ooit door de mens is bedacht.

  Met Vriendelijke Groeten,

  Victor Leman, Florac Bosch, H. Westerdam, P. Westerdam, S. Leobergen, Arto Troyer, S. E. Konne, A. Thores, L. H. Dekker. W. Karmann, N. Korser, H. Vlaams, Berna Akker, R. E. Zycke, Adriana T., E. Born
    

  Geplaatst door S. Ellen Konne (@e_konne) | 6 maart 2015, 16:07

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: