Nieuws

Jordaanse journalisten raken slaags op tv (VIDEO)


Jordaanse journalisten raakten slaags tijdens een rechtstreekse tv-uitzending.

.

THE DAILY STAR – BEIROET – 7 mei 2014 – Twee Jordaanse journalisten gingen op de vuist op rechtstreekse televisie dinsdagavond tijdens een ruzie over de crisis in Syrië. Hierbij vernietigden ze de tafel van de presentator.

De in Amman gevestigde Bil-Etejahayn Show (‘De twee manieren show’) was gastheer van het hoofd van de Electronic Media Association in Jordanië, Shaker al-Jawhari, en de hoofdredacteur van nieuwssite Al-Mustaqbal al-Arabi, Mohammad Sharif, die een aanhanger van president Bashar al-Assad is.

De gastheer, Zuhari al-Izza, had moeite om de twee uit elkaar te houden toen Sharif Jawhari vroeg te zwijgen; een woord dat het gevecht uitlokte.

“De onoprechte is degene die iemand steunt die mensen uitmoordt”, zei Jawhari, voordat zijn tegenstander aan de gastheer vroeg om hem op te leggen ‘te zwijgen’.

Jawhari tilde de tafel op, brak deze in tweeën en begon Sharif ermee in een hoek te drukken tot de tv-ploeg tussenbeide kwam om de strijd te beëindigen.

Libanon heeft in het verleden meer dan eens rechtstreekse gevechten gehad over het  conflict in Syrië, waaronder het meest memorabele handgemeen dat plaats vond tussen Mustapha Alloush, een ambtenaar van de Toekomstpartij en het hoofd van de Baathpartij in Libanon, voormalig minister Fayes Chukor.

.

.

Mustapha Alloush, een ambtenaar van de Toekomstpartij en het hoofd van de Baathpartij in Libanon, voormalig minister Fayes Chukor, raakten eerder slaags op de Libanese televisie over het conflict in Syrië.

.

310044_mainimg

Jordaanse journalisten raakten slaags tijdens een rechtstreekse tv-uitzending. (Foto: The Daily Star / YouTube)

.

Bron: The Daily Star.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: