Nieuws

Arrestatie van Marokkaanse ISIS-leider Ahmed Chaara


arton39521-ff2ed

ISIS-leider Ahmed Chaara bracht heel zijn gezin mee naar het front in Syrië. – http://www.bladi.net/ahmed-chaara-djihadiste-marocain.html

MEDIAWERKGROEP SYRIE – 30 mei 2014 – Volgens diverse bronnen voegde de terrorist Ahmed Chaara zich in mei 2012 samen met zijn gezin bij de terroristen van de ‘Islamitische Staat van Irak en Sham’ (ISIS). Daar wist hij het ondanks zijn theologische als militaire gebreken toch te schoppen tot de rang van ondercommandant. De ex-sigarettensmokkelaar Ahmed Chaara was de verantwoordelijke voor de gebrainwashte Marokkaanse strijders op de diverse militaire basissen van ISIS.

Zijn avontuur eindigde gelukkig na twee jaar nadat hij recent door de Marokkaanse geheime dienst werd gearresteerd nabij de Turks-Syrische grens. Deze prachtige operatie, die met succes werd volbracht zonder slachtoffers, werd uitgevoerd in samenwerking met de Franse en de Turkse geheime dienst.

In heel Marokko wordt de arrestatie door de Marokkaanse bevolking geloofd en zeer gewaardeerd, want het geeft volgens hen het gevoel dat de Marokkaanse overheid en haar veiligheidsdienst hen beschermen tegen de ‘As van het Kwaad’. Alleen in sommige wijken, waar de takfiri aanhangers vertegenwoordigt zijn, zoals wijken in Tanger – Bani Makada, Beer Sheefa, Mohpakko en Msalah -wordt de arrestatie door de takfiri volgelingen van Sheikh Abu Omar al-Haddouchi verworpen. Wanneer Ahmed Chaara aan Marokko wordt uitgeleverd is tot op heden niet bekend.

.

BoL24vUCQAE03lX

Archieffoto van één van de zonen van Ahmed Chaara aan het front in Syrië.

.

Illustratiefoto.

Illustratiefoto. De Marokkaanse autoriteiten lijken eindelijk in actie te zijn geschoten tegen jihadisten die het land een bijzonder slechte naam geven.

.

Al-Qaida topman geeft advies aan Sharia4Belgium

Salafistenorganisatie verwerpt verkiezingsuitslag en wil snelle invoering sharia

sharia4belgium-trots-op-advies-al-qaeda-topman-id1150598-620x400

Abu Muhammad al-Maqdisi, gewezen leraar van de overleden al-Qaida-leider al-Zarqawi, stuurde een brief met aanbevelingen naar de salafisten terreurgroepering Sharia4Belgium. Sharia4Belgium reageert trots op de correspondentie. “Abu Muhammad al-Maqdisi heeft ons raad gegeven en concreet laten weten hoe we in België de sharia kunnen invoeren op korte termijn. We zijn hem daar bijzonder dankbaar voor”, aldus woordvoerder Abu Imran, die zo snel mogelijk de sharia wenst in te voeren. “Al-Maqdisi heeft niets te maken met terrorisme. De ware weg is het invoeren van de sharia en we beschouwen de verkiezingen van 25 mei 2014 dan ook als nietig en van geen waarde.”

.

Chessy.

 

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: