Nieuws

Zus van Franse terrorist Mohamed Merah wellicht in Syrië


ShowImage.ashx

Mohamed Merah. (Foto: Reuters / France 2 Television)

Artikel door onze correspondent Chessy

MEDIAWERKGROEP SYRIE (The Jerusalem Post) – 31 mei 2014 – De takfiri aanhangster Souad Merah, de zus van de geneutraliseerde Franse terrorist Mohamed Merah, zou volgens de Franse autoriteiten mogelijk naar Syrië zijn afgereisd om deel te nemen aan de globale jihad. De Franse overheid deed deze uitspraak nadat ontdekt werd dat Souad Merah van de aardbodem verdwenen was. De Franse autoriteiten hebben tevergeefs geprobeerd Souad Merah te trasseren; alleen lopen alle sporen dood in de regio Toulouse.

Souad Merrah zou volgens de Franse autoriteiten haar echtgenoot achterna gereisd zijn, terwijl die met zijn eerste vrouw en diens kinderen al in Syrië zou zitten, aldus het Franse radiostation RTL. Souad Merah werd in het verleden zeker twee keer gearresteerd voor terrorisme, onder andere voor een gelekte geheime audio-opname waarin ze zegt dat ze trots is op de terreuraanslag van haar jongere broer.

Souad Merah is een bekende takfiri aanhangerster en een strenge volgeling van de leer van Sayed Qotb. Haar broertje Mohamed Merah heeft in maart 2012 in de omgeving van Toulouse twee Franse soldaten en vier Franse joden vermoord, waaronder drie onschuldige kinderen. Mohamed Merah werd met succes – na een lange omsingeling – door de speciale anti-terreureenheid van de Franse politie gedood. De oudere broer van de terrorist Mohamed Merah, Abdelkader Merah, zit nu al twee jaar vast voor zijn deelname aan de voorbereiding van de bloedige terroristische aanslagen.

De afgelopen twee jaren zijn er ongeveer dertig mensen gearresteerd en ondervraagd over hun mogelijke betrokkenheid bij de aanslagen; onder hen ook Merah’s moeder, Zoulikha Aziri. De Merah-affaire is de meest traumatische antisemitische gebeurtenis in de recente geschiedenis van de Franse jodendom. Sinds de bloedige tragedie zijn het aantal antisemitische incidenten in het land toegenomen en is de immigratie van Franse joden naar Israël gestegen.

.

10338736_1423655731238067_159748869242702292_n

Weg met de khawaridz!

.

001

De ‘bin Laden van Europa’, Anjem Choudery.

.

002

Duidelijke boodschap.

.

003

Anjem Choudery samen met zijn Nederlandse commandant Abu Juhayman, alias Jasim Abu Qasim.

.

004

De verantwoordelijke voor veel leed: de Belgische amir van ISIS4Belgium.

.

005

De Franse terrorist Mohamed Merah.

.

006

Maiwand al-Afghani samen met zijn pupil, de Syriëstrijder Michael Delefortrie.

.

007

Maiwand al-Afghani samen met zijn in Marokko vastzittende broeder.

.

008

De Jahil (‘onwetende’) Abdul-Jabbar van de Ven tijdens een takfiriles. – http://nl.wikipedia.org/wiki/Abdul-Jabbar_van_de_Ven

.

Chesssy.

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: