Nieuws

Syrische presidentskandidaten gaan door met campagnes (VIDEO)


De Syrische verkiezingskandidaten voor het presidentschap gaan door met de campagnes, aldus Press TV.

.

PRESS TV – 17 mei 2014 – De drie presidentskandidaten in Syrië, inclusief de zittende president Bashar al-Assad, starten momenteel hun campagnes nu de verkiezingen van 3 juni 2014 naderen, meldt Press TV.

In interviews met Press TV schetsen de twee Syrische presidentskandidaten Maher Abdel Hafiz Hajjar en Hassan Abdallah al-Nuri hun sociale en economische plannen om de dodelijke crisis, die de Arabische staat sinds maart 2011 teistert, te beëindigen.

Hajjar benadrukte de noodzaak van een zo spoedig mogelijke ‘uitweg uit de crisis’ voor Syrië en zei: “Ik ben aanhanger van Syrische nationale principes en ik ben tegen het Amerikaans-zionistische project. Tegelijkertijd ben ik het niet eens met het beleid dat momenteel intern wordt gehanteerd.

Nuri vertelde Press TV dat economische hervormingen nodig zijn om een einde te maken aan de door het buitenland gesteunde crisis in Syrië. Zijn belangrijkste slogan is: ‘Op weg naar een vrije en slimme economie’.

“Hoewel ik het eens ben met de huidige president over zijn politieke standpunten, heb ik een heel andere visie en strategie met betrekking tot de economische, sociale en administratieve delen”, vermeldt Nuri.

Ondertussen is ‘Samen’ de hoofdtitel van verkiezingscampagne van de zittende president Assad. Zijn pagina’s op sociale media staan ​​vol met motto’s als ‘Samen staan ​​we sterker’ en ‘Samen bouwen we Syrië’.

De presidentsverkiezingen beginnen op 3 juni 2014 in Syrië. De stemming zal worden gehouden in de door de regering gecontroleerde delen van het door crisis getroffen land. Syriërs die in het buitenland zijn kunnen stemmen op 28 mei 2014.

Damascus heeft erop aangedrongen dat de verkiezingen door zouden gaan, ondanks de strijd in het Arabische land gedurende meer dan drie jaren.

Syrië heeft de beschuldigingen door het Westen en de oppositie met betrekking tot de presidentsverkiezingen verworpen door te zeggen dat het van plan is om vrije en transparante verkiezingen te houden.

.

De Syrische presidentskandidaat Hassan al-Nouri in een vraaggesprek met Press TV (deel 1).

.

De Syrische presidentskandidaat Hassan al-Nouri in een vraaggesprek met Press TV (deel 2).

.

De Syrische presidentskandidaat Hassan al-Nouri in een vraaggesprek met CCTV.

.

De Syrische presidentskandidaat Hassan al-Nouri over zijn kansen voor het presidentschap tegenover Reuters.

.

Dr. Muhsein Saleh over de presidentsverkiezingen in Syrië.

.

SyrianGirl over de Syrische verkiezingen op de Britse Islam TV.

.

Bron: Press TV.

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Twitter

Archief

Advertenties
%d bloggers liken dit: